İnan sarma sarması ,sunumu yüklemekten daha zor.ay günlerdir canım sarma istiyor! göz hakkı var bana hemen kargola deynep
ellerine sağlık güzel görünüyor ama ben hiç tatlı yemem bol bol sarma yolla bana :))İnan sarma sarması ,sunumu yüklemekten daha zor.İstediğin sarma olsun canım, baklavayı nasıl buldun?
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
En sonunda.. Deynep hanım yaptı şükür tatlıyı
Çok sevindim, en çokta ailen adınaşimdi ailenin midesi bayram edecek (hep sen mi kıllık yapacaksın )
Ellerine sağlık canım, cidden çok güzel görünüyor, çokta severek yaptığım tatlılardandır..
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canlarım benim.naptin sen deynep hani bilmiyordun sen seni gidi gandırıkcı seni
Eline sağlık Canım harika görünüyor tatlın
Sarman hiç hoş değil deynep hiç hoş degil
Baklava sarma elle yenir dersin soranaTeşekkür ederim canlarım benim.Eksikleri nasıl oldu da farketmediniz Oğlumun okuldan gelme saatine hazırladım.Kanve ve ayran da koyacaktım ,çatal peçete de koyacaktım,zil çaldı,gelen olmuştu,dışarıya çıkmam gerekliydi,birden acele ettim hemen çektim,aşağıya indiğimde oğlum da gelmişti.Mutfakta sarmayı görünce yemiş ,kızım gülleri dağıtmış,dondurmayı mıncıklamış,dedim olduğu kadar ne yapayım,biraz eksik oldu ama neyse
Ya içecekBaklava sarma elle yenir dersin sorana
Tatlıyı bende çok sevmem ama burma baklava daha hafif geliyor bana,şerbetinde şeker miktarını daha az koyuyorum ben,sarmayı kim sevmez ki.Ellerine sağlık harika olmuşlar tatlıyı pek yemem sarmayı bana yolla
Deynep bişey değilde, herkes sarmaya iltifat edecek tatlı geride kalacakTatlıyı bende çok sevmem ama burma baklava daha hafif geliyor bana,şerbetinde şeker miktarını daha az koyuyorum ben,sarmayı kim sevmez ki.
Kız bende bozuluyorumDeynep bişey değilde, herkes sarmaya iltifat edecek tatlı geride kalacak
Aslında yazacaktım ilk mesajda, ooooww deynep sarman harika gözüküyor, yarışmada başarılar diye, şimdi bozmayayım dedimKız bende bozuluyorum,tatlıyı beğenmediler de sarmaya mı iltifat ediyorlar diyorum
Niye gülüyon gızOoooooo deynep
Maaşallah harika görünüyor ellerine sağlık
Tatlıyı bende çok sevmem ama burma baklava daha hafif geliyor bana,şerbetinde şeker miktarını daha az koyuyorum ben,sarmayı kim sevmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?