Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

Teşekkür ederim canım.Bizde senden bahsettik az önce Nevreste de gül tatlısı yapacağım dedi,ben ayıp olur yapma dedim
Okudum mesajlari bana pek oyle gelmedinevreste burma yapacam demis hatta gelsin burmalar hem malzemesi varmış hemde kendini iyi hissediyomus kimbilir belki telefonuda iphone dur ve belki super cekim yapacaktir( Nevreste cim cekim tuyolari vereyim istersen deynepe inat hobi olarak başladığım profesyonellige dogru gittigim bi istir) ve sunumuna boll köpüklü bide kahve yapar arka planada super bi gorsel solen hazirlar iste tum Kk olarak nevresteden bunu bekliyoruz al sana muha ha ha ha

Baharatlı kadayıf yapacağım tarifi deynep'ten aldımTüm kk benimle gurur duyacak

Acılarım depreşti yine,annneeeeee
Çok merhametlisin,düşene bir tekme de sen at bakalım.
Parayla senin oylarını satın alacağım,sana 1 oy bile bırakmayacağım

Acılarım depreşti yine,annneeeeee
Çok merhametlisin,düşene bir tekme de sen at bakalım.
Parayla senin oylarını satın alacağım,sana 1 oy bile bırakmayacağım
Canim kusura bakma ilk 7 sayfayi okumadim burda ne oldu kim karisti sana

Uzulme canim yaa foto cekmek her yigidin harci degildu bakalim daha oylamaya cok varuff teselli etmek isterdimde cok uykum var gozu kapali yazıyorum bu arada saka maka bi yana super olmus burmalar bence sunumda gayet hos sarmalara bayildim zaten

Uzulme canim yaa foto cekmek her yigidin harci degildu bakalim daha oylamaya cok varuff teselli etmek isterdimde cok uykum var gozu kapali yazıyorum bu arada saka maka bi yana super olmus burmalar bence sunumda gayet hos sarmalara bayildim zaten
Sarmaya zaten tatlıdan daha çok rağbet var.Sen söyleyince farkettim,saat bayağı gelmiş,ben de kalkayım.Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…