dondurucu bölmesi altta olan buzdolapları:)

beriina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
66
0
86
İzmir
arkadaslar dondurucu bölmesı altta olan bı buzdolabı almak ıstıyorum bosh dada begendım ama kulanımı nasıll ne varsa eskı modellerdemı var onu merak etım fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım

Canım ben beyaz eşyalarımı Bosch marka aldım. Çok araştırdım kalite ve güven açısından bence en iyisi Bosch. Senin dediğin buzdolabı modelinden beğenip aldım bende, henüz kullanmak nasip olmadı. O yüzden kullanımı hakkında birşey diyemem, ama araştırdığım kadarıyla oldukça kullanışlıymış. :)

Ürün kodu bu benim aldığım buzdolabının KGN57P71NE.

annemde var cnm bu tipler. bekarlığımdan bilirim. ilk çıktığında almıştık. annemdekide bosh. kalitesi tabiki tartışılmaz. ben boy fukarası olduğundan hiç sevmemiştim ama annem çok menun.

Ben de birkaç mağazada baktım, en üst rafına uzanamadım rahatça.
Sonuçta buzdolabı kısmını dondurucudan daha çok kullanacağım için bana pek kullanışlı gelmemişti.
Ama kullanmadım, kesin bir şey diyemem.
Biraz da alışkanlık meselesi herhalde.
Gönlüne göre olur inşallah..

ben de bugün beyaz eşyalarımı aldım hepsi de bosch. dondurucusu altta olandan aldım. Aldıktan yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım. o da geçen sene o modelden almış ama memnun olmadığını buzluk kısmına su koyarken falan döküldüğünü, kapakların bi süre sonra bozulduğunu söyledi ama bana kalırsa kullanım çok önemli. biraz araştırmaya yapacağım. satıcı firmayla görüştüm istediğim zaman modeli değiştirebileceğimi söyledi bakalım artık

ben,mde bosch buzluğu aşağıda olanladan. 10 aylık evliyim çokda memnunum.
2 çekmeceli altı. rahat rahat herşeyimi diziyorum istifliyorum memnunum yani...

benimkide bu canım çok araştırdık alırken siemense karar verdik zaten siemensle bosh aynı kalite inş memnun kalırımzemuszemus

Yengem buzdolabını değiştirmiş ve bu modelden almış Arçelik'ten.
Kullanımı nasıl diye sordum, diğerlerinden daha rahat dedi.

aynı modelin siemensi benimkide tatlım bende kullanmadım daha inşallah ii günlerde kullanırız

benimde dolabım kombi stili.. 5-6 ay önce nişanlım almış henüz kullanmadım ama tam istediğim dolap tipi..

http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...o/nofrost-kombi/KGN57P71NE.html?source=browse

Kızlar bende KGN57P71NE aldım 1.5 ay sonra kullanıcam inşallahh herkesten olumlu yorumlar duydum umarım öyle olur. Ama Bosch kalitesine güvenim sonsuz :lepi:

sen kullanda bana da söyle sonuçları aynı buzdolabıyı bende kullanıcam ama önce sen olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…