arkadaslar dondurucu bölmesı altta olan bı buzdolabı almak ıstıyorum bosh dada begendım ama kulanımı nasıll ne varsa eskı modellerdemı var onu merak etım fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım
Canım ben beyaz eşyalarımı Bosch marka aldım. Çok araştırdım kalite ve güven açısından bence en iyisi Bosch. Senin dediğin buzdolabı modelinden beğenip aldım bende, henüz kullanmak nasip olmadı. O yüzden kullanımı hakkında birşey diyemem, ama araştırdığım kadarıyla oldukça kullanışlıymış. :)
Ürün kodu bu benim aldığım buzdolabının KGN57P71NE.
aynı modelin siemensi benimkide tatlım bende kullanmadım daha inşallah ii günlerde kullanırız
Zaten Siemens ve Bosch aynı yerde üretiliyo canım, kardeşler bi bakıma.İnşallah güzel günlerde kullanırız hepimiz. opuyorumnanaktan
Canım ben beyaz eşyalarımı Bosch marka aldım. Çok araştırdım kalite ve güven açısından bence en iyisi Bosch. Senin dediğin buzdolabı modelinden beğenip aldım bende, henüz kullanmak nasip olmadı. O yüzden kullanımı hakkında birşey diyemem, ama araştırdığım kadarıyla oldukça kullanışlıymış. :)
Ürün kodu bu benim aldığım buzdolabının KGN57P71NE.
benimde dolabım kombi stili.. 5-6 ay önce nişanlım almış henüz kullanmadım ama tam istediğim dolap tipi..
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...o/nofrost-kombi/KGN57P71NE.html?source=browse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?