Dondurulmuş 5.gün embriyo transferdi bakın lütfen🙏

Gamze4521

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
103
50
18
23
Kızlar bugün transferin 3.günü az önce idrar testi yaptım erken gebelik testi ile sonuç negatif çıktı sizce tutmamışmıdır

Kızlar bugün transferin 3.günü az önce idrar testi yaptım erken gebelik testi ile sonuç negatif çıktı sizce tutmamışmıdır
Henüz daha yeni tutunmaya çalışırken gebelik testiniz pozitif çıkamaz kanda bile çıkmaz şuan daha henüz çok erken dayanamazsın 8. Gün tekrar yapın ama şuan erken negatif demek için

Henüz daha yeni tutunmaya çalışırken gebelik testiniz pozitif çıkamaz kanda bile çıkmaz şuan daha henüz çok erken dayanamazsın 8. Gün tekrar yapın ama şuan erken negatif demek için
5 gün sonra kan testi verme günüm bakalım hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Transferin 3. günü ne kan da çıkar ne de idrarda çok acele etmişsiniz. 1 hafta sonra test yaptırın.

Embriyo rahim duvarına tutunduktan sonra beta hcg salgılanmaya başlar, bu beta hcg ilk başta kanda sonra idrarda tespit edilir ve bu tutunmadan sonra ancak 5-6 gün sonra tespit edilecek değerlere ulaşır yani o kadar erken yapmışsınız ki kendinizi strese sokmaktan başka birşey değil. Ben transfer gününü saymazsak 5.gün yaptim 32 ile öğrendim 32 betada evde idrar testi yapsaydım çıkacağını hic düşünmüyorum. (Doktor degilim sadece kendi transfer zamanlarimdan okuduğum araştırdığım bilgileri yazdim, doktor arkadaşlar daha net bilgiler verirler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…