Henüz daha yeni tutunmaya çalışırken gebelik testiniz pozitif çıkamaz kanda bile çıkmaz şuan daha henüz çok erken dayanamazsın 8. Gün tekrar yapın ama şuan erken negatif demek içinKızlar bugün transferin 3.günü az önce idrar testi yaptım erken gebelik testi ile sonuç negatif çıktı sizce tutmamışmıdır
5 gün sonra kan testi verme günüm bakalım hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfenHenüz daha yeni tutunmaya çalışırken gebelik testiniz pozitif çıkamaz kanda bile çıkmaz şuan daha henüz çok erken dayanamazsın 8. Gün tekrar yapın ama şuan erken negatif demek için
Transferin 3. günü ne kan da çıkar ne de idrarda çok acele etmişsiniz. 1 hafta sonra test yaptırın.Kızlar bugün transferin 3.günü az önce idrar testi yaptım erken gebelik testi ile sonuç negatif çıktı sizce tutmamışmıdır
Transferin 3. günü ne kan da çıkar ne de idrarda çok acele etmişsiniz. 1 hafta sonra test yaptırın.
Umarım Güzel sonuçların olur rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün5 gün sonra kan testi verme günüm bakalım hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Dondurulmuş embriyo 5.günde transfer edildigenelde transferin 11.gününe test günü verirler , sizi erken çağırmışlar bence
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunUmarım Güzel sonuçların olur rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Sonucunuz noldu merak ettimDondurulmuş embriyo 5.günde transfer edildi
Az önce öğrendim pozitif 118.2 çok mutluğun rabbim bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınSonucunuz noldu merak ettim
Çok sevindim inanın rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinAz önce öğrendim pozitif 118.2 çok mutluğun rabbim bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Az önce öğrendim pozitif 118.2 çok mutluğun rabbim bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınSonucunuz noldu merak ettim
allah razı olsun rabbim kimseyi böylesine birşeyle imtihan etmesinÇok sevindim inanın rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
AminAz önce öğrendim pozitif 118.2 çok mutluğun rabbim bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
allah razı olsun rabbim kimseyi böylesine birşeyle imtihan etmesin
EvetMerhaba... Sizinde mi transferiniz pazartesi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?