Benimde pazartesi yapıldı yarın 7. Gün nasipse çok heyecanlı beklemek bı o kadar da gelgitlerle dolu sizin ilk mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde pazartesi yapıldı yarın 7. Gün nasipse çok heyecanlı beklemek bı o kadar da gelgitlerle dolu sizin ilk mi peki
Benimde pazartesi yapıldı yarın 7. Gün nasipse çok heyecanlı beklemek bı o kadar da gelgitlerle dolu sizin ilk mi p
İkinci denemem benim. Sizin ilk mi?Benimde pazartesi yapıldı yarın 7. Gün nasipse çok heyecanlı beklemek bı o kadar da gelgitlerle dolu sizin ilk mi peki
Benim de dorduncu üçüncü denemede ikizlerim oldu çok şükür beş yasindalar... Şimdi birde kardeşleri olsun istiyorum nasipseİkinci denemem benim. Sizin ilk mi?
Oyyy oyyy maşallahBenim de dorduncu üçüncü denemede ikizlerim oldu çok şükür beş yasindalar... Şimdi birde kardeşleri olsun istiyorum nasipse![]()
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızOyyy oyyy maşallahçok tatlı ya Allah'ım. Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah
![]()
Üçten sonra üçüncü gün mü oluyorİnşallah hepimiz güzel haberler alırızmeşakkatli bir yol Rabbim Ol derse neden olmasın. Yarın bı şansımı deneyip evde test yapacağım öğlen 3te transfer oldum üçten sonra yapacağım testimi bu sefer bir tane koydurduk ikiz çok zordu yoksa
Eksik yazmışımÜçten sonra üçüncü gün mü oluyor
Şöyle düşün cnm bu embriyo senin rahminde de gelisebilirdi dışarda döllenme olmasa idi içini ferah tut inşallah içinde gelişimini en güzel şekilde tamamlar sonuçta embriyon oluşmuş kaliteside gününe göre ya şeklinden yada hücre sayısından belli oluyor ama sonuçta içinde onu yasataacak olan var sen dua etmekten vazgecmeKızlarrr 5.gün 4bb ile şansımız var mıdır![]()
Benimde sekizinci gün 189 kusur geldi5. Gün idrar testinde silik çizgiyi görüp kan vermiştim 35 çıkmıştı 2 sonra yani 7. Gün 133 geldi
Çift transfermiydi sizinBenimde sekizinci gün 189 kusur geldi
Yok hayır tek embriyo transferi cnmÇift transfermiydi sizin
Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok hayır tek embriyo transferi cnm
İnşAllah hayırlı haberler almışsınızdır
çook sevindimmm
4 haftalık dahaçook sevindimmm
Çok Şükür ne kadarlık oldunuz bana da dua eder misiniz Rabbim bana da benim gibi transferi bekleyen herkese de yaşatsın bu mutluluuğuu![]()
MaşAllah subhanAllah4 haftalık dahatabiki dua ederim etmem mi
![]()