• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 5.gün embriyo transferdi bakın lütfen🙏

Oyyy oyyy maşallah 😍 çok tatlı ya Allah'ım. Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah 🥰
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 🥰☺️ meşakkatli bir yol Rabbim Ol derse neden olmasın. Yarın bı şansımı deneyip evde test yapacağım öğlen 3te transfer oldum üçten sonra yapacağım testimi bu sefer bir tane koydurduk ikiz çok zordu yoksa

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 🥰☺️ meşakkatli bir yol Rabbim Ol derse neden olmasın. Yarın bı şansımı deneyip evde test yapacağım öğlen 3te transfer oldum üçten sonra yapacağım testimi bu sefer bir tane koydurduk ikiz çok zordu yoksa
Üçten sonra üçüncü gün mü oluyor

Üçten sonra üçüncü gün mü oluyor
Eksik yazmışım ☺️ saat üçten sonra 7. Gün bitiyor sekize giriyorum öyle hesapladım kendimce tam 7 gün geçmiş oluyor saat hesabıyla ondan o saatte yapacağım testimi diğerinde 6. Günde yapmistim ama ikiz olunca erken çıkıyor sonuc

Kızlarrr 5.gün 4bb ile şansımız var mıdır :KK43:
Şöyle düşün cnm bu embriyo senin rahminde de gelisebilirdi dışarda döllenme olmasa idi içini ferah tut inşallah içinde gelişimini en güzel şekilde tamamlar sonuçta embriyon oluşmuş kaliteside gününe göre ya şeklinden yada hücre sayısından belli oluyor ama sonuçta içinde onu yasataacak olan var sen dua etmekten vazgecme

Back
X