- Konu Sahibi rulinnnnnn
-
41 kere masallah.banada dondurulmuslarinMerhaba kizlar,
Ben ekim ayinda adetin 2. Gunu tedaviye basladim ve 13 yumurtam toplandi. Doktorum en basinda dollenen yumurtalari dondurup bir sonraki adet doneminden sonra transferin gerceklesecegini boylece rahmin dinlenecegini, dondurulmuslarla daha iyi sonuclar aldiklarini soylemisti. Bizim sıkıntımız sperm sayisi. Fakat 13 yumurtadan sadece 2 embriyo olustu ve 3. Gun donduruldular. Doktorum istersem bir daha ayni sureci yasayip embriyo havuzu olusturabileceklerini boylece embriyolari 5. Gune kadar bekleterek en kalitelilerini secebileceklerini soyledi. Ama ben iki tane 3. Gun embriyosuyla yoluma devam etmeye karar verdim cunku narkozla aram pek iyi degil... 9 kssimda transferim gerceklesti. Transfer sonrasi 9. Gun adet sancisi gibi agrilarim oldu. Kesin regl oluyorum diye kendi kendimi yedim. Doktorumu aradim ve ehvam yaptigimi anlayinca kontrole cagirdi. Erken olmasina ragmen kan degerim 39 cikti. 2 gun sonra 100 ve 13. Gun 276. Bugun keseyi gormeye gittik. Mucizem gerceklesmisti. Ikisi de tutunmustu :..) Allahima binlerce kez sukrediyorum. Sevinmek icin daha cok erken biliyorum ama cok heyecanliyim :). Allah isteyen herkese cocuk sahibi olmayi nasib etsin. Saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim insallah
özün aydın canım. Darısı başımıza...Ben de Dondurulmusla hamile kaldım, cumartesi günü aldım Pozitifi. Çarşamba da kese görmeye çağırdılar. Dondurulmuslarla gebelik oranları gayet iyiymis
Allah tamamina erdrsin canim kucaginada almayida nasip etsin insallah benimde doktorum ali osman hoca benimde yarin kontrolum var estrofem kullaniyorum yarin ne diycek bakalim insallah benimde tutunur bebeklerim dua edin ne olurMerhaba kizlar,
Ben ekim ayinda adetin 2. Gunu tedaviye basladim ve 13 yumurtam toplandi. Doktorum en basinda dollenen yumurtalari dondurup bir sonraki adet doneminden sonra transferin gerceklesecegini boylece rahmin dinlenecegini, dondurulmuslarla daha iyi sonuclar aldiklarini soylemisti. Bizim sıkıntımız sperm sayisi. Fakat 13 yumurtadan sadece 2 embriyo olustu ve 3. Gun donduruldular. Doktorum istersem bir daha ayni sureci yasayip embriyo havuzu olusturabileceklerini boylece embriyolari 5. Gune kadar bekleterek en kalitelilerini secebileceklerini soyledi. Ama ben iki tane 3. Gun embriyosuyla yoluma devam etmeye karar verdim cunku narkozla aram pek iyi degil... 9 kssimda transferim gerceklesti. Transfer sonrasi 9. Gun adet sancisi gibi agrilarim oldu. Kesin regl oluyorum diye kendi kendimi yedim. Doktorumu aradim ve ehvam yaptigimi anlayinca kontrole cagirdi. Erken olmasina ragmen kan degerim 39 cikti. 2 gun sonra 100 ve 13. Gun 276. Bugun keseyi gormeye gittik. Mucizem gerceklesmisti. Ikisi de tutunmustu :..) Allahima binlerce kez sukrediyorum. Sevinmek icin daha cok erken biliyorum ama cok heyecanliyim :). Allah isteyen herkese cocuk sahibi olmayi nasib etsin. Saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim insallah
2si tuttu demişsin de ikisi de mi 3aylıkken düştü acaba?merhaba kızlar dondurulmuş tedavisi sizleri hiç endişelendirmesin taze siklusta olan transfer le aynı derecede tutma ihtimali hatta dondurulmuş bebekler daha sağlıklı oluyor nedeni ise tamamen doğala yakın rahme transfer ediliyor ve vücuda verilen hormonlar en aza inmiş oluyor. ben eylül ayında dondurulmuşlar la hamile kaldım hem de 2 tane tutmuştu bariz bi belirti yoktu 11. günü lekelenmem oldu 12. günü gebelik testim yüksek çıktı pozitifti akıntım çok belirgin şekilde artmıştı iştah deseniz o da bi hayli artmıştı fakat 3. ayımda bebeğimi kaybettim kalbi durdu nedeni bilinmiyor inşallah sizler pozitif sonucu alır sını ve sağ salim de kucağınıza alırsınız. 2 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse ocak ayında onları almayı düşünüyoruz inşallah kısmetim onlardır. tedaviye gelince adetin 2. günü gidiyorsunu rahim kalınlaştırıcı ilaç veriyor doktorunun estrofem ve ya bant şeklinde olanından 10 gün kullanıyorsunuz 11. gün tekrar kontrol var rahim kalınlığı ölçülüyor istenilen seviye de ise 2 gün sonra tekrar kontrol ve tansfer gününe karar veriliyor yaklaşık 18. 19. gün transfer oluyor gerisi dikkat ve kısmet
İlki 6 haftalık ken kalbi durdu kanama şikayetiyle gitmiştim diğeri normal di ama o da kanamadan etkilenmiş onu da 3. Ayın içinde kaybettim.2si tuttu demişsin de ikisi de mi 3aylıkken düştü acaba?
anladım canım risk cok oluyo 2 bebekte nasip kısmet vardır bi hayır her seyde..inş.bi daha olmaz kucagına laırsın.İlki 6 haftalık ken kalbi durdu kanama şikayetiyle gitmiştim diğeri normal di ama o da kanamadan etkilenmiş onu da 3. Ayın içinde kaybettim.
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.anladım canım risk cok oluyo 2 bebekte nasip kısmet vardır bi hayır her seyde..inş.bi daha olmaz kucagına laırsın.
Canım tedavi hayırlı olsun inşallah 2. Denemede alırsın kucağına. Benim bildiğim çoğunlukla 3. Gün donduruyorlar daha sonra çözüp 5. Güne gidiliyor transferden sonra kalırsa 5. Gün dondurulmuş oluyor kalanlarMerhaba arkadaşlar ben de aramıza yeni katıldım bu ikinci denemem dün yumurta toplama işlemi yapıldı 20 adet toplandığından dolduracaklarmış perşembe gününe kadar bekleteceklermiş yani 3 gün oluyor 5 gün olması daha iyi değil mi yoksa çözdükten sonra mı 5 güne gelmesi daha iyi anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olur mu
Cnm yarinmi gidiceksin doktora kese gormeyeBen de Dondurulmusla hamile kaldım, cumartesi günü aldım Pozitifi. Çarşamba da kese görmeye çağırdılar. Dondurulmuslarla gebelik oranları gayet iyiymis
Yok haftaya çarşamba insCnm yarinmi gidiceksin doktora kese gormeye
Tatlim gittinmi kontroleAllah tamamina erdrsin canim kucaginada almayida nasip etsin insallah benimde doktorum ali osman hoca benimde yarin kontrolum var estrofem kullaniyorum yarin ne diycek bakalim insallah benimde tutunur bebeklerim dua edin ne olur
Mesajı yeni gördüm canım. Ben de direk Adetimle estrofeme başladım. Lavaboya da bir saat sonra kalkmıştım canimKızlar nolur ya. Soru soruyorum kimse cevaplamıyo. Birinci sorum transferden sonra idrarı ne yapdınız? Yanı idrar için kalkdınızmı? Bi de dondurulmuşlarla tedaviye başlayan arkadaşlar bi önceki adetin 21 günü lucrine başladınızmı ya adet olup hemen ertesi gün estrofeme? Doktorum bana dediki adet ol sonra gel estrofeme başlıyalım. Yani demem o ki adetden önce bana lucrin yazmadı. O da içimde bi şüphe
doktor bir an önce işlem yapıp parasını kazanmaya bakmış,siz soracaktınız tahlilleri oda şunları yaptırın diyecekti.Kızlar tedaviye başlamazdan önce doktorunuz sizden tahlil falan istedimi. Ben sordum hiç gerek yok dedi. Bu da içimde bi şüphe. Sadece adet ol gel rahim için ilaç vericem dedi. Ama ilk seferde neden tutmadı niye tutmadı diye araştırmadı. Peki ya sizde?
Canım tedavi hayırlı olsun inşallah 2. Denemede alırsın kucağına. Benim bildiğim çoğunlukla 3. Gün donduruyorlar daha sonra çözüp 5. Güne gidiliyor transferden sonra kalırsa 5. Gün dondurulmuş oluyor kalanlar
Kızlar nolur ya. Soru soruyorum kimse cevaplamıyo. Birinci sorum transferden sonra idrarı ne yapdınız? Yanı idrar için kalkdınızmı? Bi de dondurulmuşlarla tedaviye başlayan arkadaşlar bi önceki adetin 21 günü lucrine başladınızmı ya adet olup hemen ertesi gün estrofeme? Doktorum bana dediki adet ol sonra gel estrofeme başlıyalım. Yani demem o ki adetden önce bana lucrin yazmadı. O da içimde bi şüphe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?