dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

41 kere masallah.banada dondurulmuslarin
daha iyi olacagini söyledi senin gibi.umarim sonucumuzda benzer

Ben de Dondurulmusla hamile kaldım, cumartesi günü aldım Pozitifi. Çarşamba da kese görmeye çağırdılar. Dondurulmuslarla gebelik oranları gayet iyiymis

Allah tamamina erdrsin canim kucaginada almayida nasip etsin insallah benimde doktorum ali osman hoca benimde yarin kontrolum var estrofem kullaniyorum yarin ne diycek bakalim insallah benimde tutunur bebeklerim dua edin ne olur

2si tuttu demişsin de ikisi de mi 3aylıkken düştü acaba?

Merhaba arkadaşlar ben de aramıza yeni katıldım bu ikinci denemem dün yumurta toplama işlemi yapıldı 20 adet toplandığından dolduracaklarmış perşembe gününe kadar bekleteceklermiş yani 3 gün oluyor 5 gün olması daha iyi değil mi yoksa çözdükten sonra mı 5 güne gelmesi daha iyi anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olur mu

Canım tedavi hayırlı olsun inşallah 2. Denemede alırsın kucağına. Benim bildiğim çoğunlukla 3. Gün donduruyorlar daha sonra çözüp 5. Güne gidiliyor transferden sonra kalırsa 5. Gün dondurulmuş oluyor kalanlar

Kızlar nolur ya. Soru soruyorum kimse cevaplamıyo. Birinci sorum transferden sonra idrarı ne yapdınız? Yanı idrar için kalkdınızmı? Bi de dondurulmuşlarla tedaviye başlayan arkadaşlar bi önceki adetin 21 günü lucrine başladınızmı ya adet olup hemen ertesi gün estrofeme? Doktorum bana dediki adet ol sonra gel estrofeme başlıyalım. Yani demem o ki adetden önce bana lucrin yazmadı. O da içimde bi şüphe

Mesajı yeni gördüm canım. Ben de direk Adetimle estrofeme başladım. Lavaboya da bir saat sonra kalkmıştım canim

doktor bir an önce işlem yapıp parasını kazanmaya bakmış,siz soracaktınız tahlilleri oda şunları yaptırın diyecekti.

benim ilk taze embriyo transferim tutmadı ikincisi dondurulmuştu kimyasal oldu 3. tekrar dondurulmuş olacak ama ilk önce histeroskopi olacak

Cnm bnm dondurylmuş tedavim de adetin 3. Günü estrofemle başladı

Merhaba kizlar. Ben ilktup bebegi ekim ayinda yaptirdim. Sonuc pozitifti. 5 ile 6. Hafta arasi düstü. Simdi bir ay dinlen sonra dondurulmuslarla devam ederiz dediler. Ben de okurken sizi buldum. Anladigim kadariyla cogunuz tedaviye baslamissiniz..insallah olumlu hayirli sonuclar alirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…