- Konu Sahibi rulinnnnnn
-
Benimde perşembe 13 mm ckti yarin transfer var gecen sefer 14.2 mm cikti diye döndürmüştü.bu sefer yuklucem demek rahim boyle falan dedi.canim dikildi tabi.benim 5 denemem hic tutmadi.bakalim hayirlisi.umarim seninkide tutar,benimkide ,hepimizinkiNeden c
Canım benim rahim kalınlıgım transferden 1 hafta önce 11 mm idi. Tam bir hafta sonra transfer oldum rahim kalınlığımı transfer esnasında sormadım ama muhtemelen en az 14 tür. Climara Forte bant kullandım öncekiler de estrom kullanmıştım. 11 ve 12 ile transfer olmuştu. Bu sefer bu şekilde denedi. Bence canını sıkma zaten olacaksa olacak.
Herkeste farklı oluyo galiba deneme tahtası gibi olduk Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBenimde perşembe 13 mm ckti yarin transfer var gecen sefer 14.2 mm cikti diye döndürmüştü.bu sefer yuklucem demek rahim boyle falan dedi.canim dikildi tabi.benim 5 denemem hic tutmadi.bakalim hayirlisi.umarim seninkide tutar,benimkide ,hepimizinki
Amin allah hepimizin evlat hasretini sevimli bebislerler dindirsinHerkeste farklı oluyo galiba deneme tahtası gibi olduk Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
AmiiinAmin allah hepimizin evlat hasretini sevimli bebislerler dindirsin
Amin insallah canim benimde yarin transferim var dondurulmus kismet artik insallah olur benimde 4. DenememTedaviniz hayirli olsun arkdaslar ben dondurulmus embryolarimla hamile kaldim sukurler olsun Rabbime...Ilk denemem negatifti ikinci denememde 2 adet 5.gun embryosu transfer edildi ve hamileyimmm hatta transferden ssonra hastanede hic yatmadan evime geldim. Yeterki vakti saati gelsin arkadaslar ne olursa olsun nasip ediyor Allah darisi butun isteyen herkese insallah
Tedaviniz hayirli olsun arkdaslar ben dondurulmus embryolarimla hamile kaldim sukurler olsun Rabbime...Ilk denemem negatifti ikinci denememde 2 adet 5.gun embryosu transfer edildi ve hamileyimmm hatta transferden ssonra hastanede hic yatmadan evime geldim. Yeterki vakti saati gelsin arkadaslar ne olursa olsun nasip ediyor Allah darisi butun isteyen herkese insallah
Canım hayırlısıyla kucağına lırsın inşAllah bebişini. Aynı benimde ilk denemem tutmadı. Dondurulmuşlarla 2. denemem için adetimi bekliyorum Rabbimin izniğle. Canım bi başından anlatırmısın adetin kaçıncı günü hangi ilaçlarla başladın tedaviye? Bi de ilk denemeden sonra tahlil falan yapdılar mı?Tedaviniz hayirli olsun arkdaslar ben dondurulmus embryolarimla hamile kaldim sukurler olsun Rabbime...Ilk denemem negatifti ikinci denememde 2 adet 5.gun embryosu transfer edildi ve hamileyimmm hatta transferden ssonra hastanede hic yatmadan evime geldim. Yeterki vakti saati gelsin arkadaslar ne olursa olsun nasip ediyor Allah darisi butun isteyen herkese insallah
C
Canım hayırlısıyla kucağına lırsın inşAllah bebişini. Aynı benimde ilk denemem tutmadı. Dondurulmuşlarla 2. denemem için adetimi bekliyorum Rabbimin izniğle. Canım bi başından anlatırmısın adetin kaçıncı günü hangi ilaçlarla başladın tedaviye? Bi de ilk denemeden sonra tahlil falan yapdılar mı?
tebrik ederim çokk sevindim. dediğin gibi nasip olacaksa o her şekilde tutunur. bizlere de dua et benim de salı günü transferim hayırlısıyla...
Amin insallah canim benimde yarin transferim var dondurulmus kismet artik insallah olur benimde 4. Denemem
Canım ne güzel yazmışsın. Çok duyqulandım okuyunca. Senin adına çok sevindim. İnşAllah darısı bizim ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin başına. Çok güzel anlatmışsın detaylı. Teşekkür ederim. Bana çok umut oldun. Çünki benim de doktorum hiç bi tahlil falan istemedi 2. Denemem için. Bu da içimde bi şüpheydi. Çok sağol canım.Rabbim insallah nasip eder bu sefer arkadasim. Ilk tupten sonra tahlil falan yapmadilar canim hatta ikinci denememi ilkinden 8 ay sonra yaptik biz... Ilk olarak adetimden 21 gun sonra suprecur diye bir igneye basladim nerdeyse 1 ay kullandim bu igneyi ilk ultrasonum igneden 20 gun sonra oldu bu seferde prognova diye bir hap aldim gunde 3 kez halada devam ediyorum galiba estrofem diyorlar ona sonra ikinci ultrasonda rahim kalinligima bakildi 11 kusurlerdeydi sanirim hemen 3 gun sonraya transfer tarihimi belirledik.Transferden hemen once 1 litre su ictim hemsire demisti doktor transferden sonra cok iyi dedi ama sormayin resmen altima kaciracaktim transfer sirasinda o derece sikismistim zaten yatirmadilar beni hemen tuvalete kostum sonra eve geldik inanin 10 gun boyunca ben hic kalkmadim hemsire 1 hafta dus yok dedi. Ilk 5 gun hic bir belirtim olmadi forumlarda deli gibi arastiriyordum belirtisiz hamile kalan var mi diye sonra 6.gun adet olacakmisim gibi his ve sancilar hafif hafif basladi. 8.gun 1 2 damla var yok pembe leke gordum pecetemde ama ben nasil oldum anlatamam sanki basimdan asagi kaynar su dokulmus gibi oldum cunku yaninda birde adet sancilari var ben direk adet oluyorum diye dusundum sabahi zor ettim inanin birde atesim yuksekti ama benim ayaklarim bu gibiydi hic isinmiyordu beni goren arkadaslarim yuzun soluk bembeyazsin cok kansiz gorunuyorsun diyorlardi demekki miniklerimden Rabbime ne kadar sukur etsem azdir adet olmadim transferden 15 gun sonra kan testim vardi ben dayanamadim 12 gun ogleden sonra idrar testi yaptim hemen aninda iki tane cizgi belirdi varin siz dusunun artik benim sonraki halimi odalarda deli gibi dolasiyorum hamileyim diye5 yildir bu ani bekliyordum... Aslinda transfer gecesi ruyamda yesil ve kirmizi elma dolu bi agacin altinda elma topluyordum....
Amin canim aldim geldim bebeislerimi insallah tutunurlarinsallah tutar ve son olur arkadasim Allah yardimciniz olsun..
Aminnn canim bende bugun cok sikisik girdim altima edicek gibiydim transferden sonra yataga aldilar amadayanamadim hasta bezine saldim cok fenaydim tutmak istedim olmadi bende endise ediyordum aca bebislere birsey oldumu diye idrar yapmanin zarari yoktur dimiTedaviniz hayirli olsun arkdaslar ben dondurulmus embryolarimla hamile kaldim sukurler olsun Rabbime...Ilk denemem negatifti ikinci denememde 2 adet 5.gun embryosu transfer edildi ve hamileyimmm hatta transferden ssonra hastanede hic yatmadan evime geldim. Yeterki vakti saati gelsin arkadaslar ne olursa olsun nasip ediyor Allah darisi butun isteyen herkese insallah
Canım ne güzel yazmışsın. Çok duyqulandım okuyunca. Senin adına çok sevindim. İnşAllah darısı bizim ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin başına. Çok güzel anlatmışsın detaylı. Teşekkür ederim. Bana çok umut oldun. Çünki benim de doktorum hiç bi tahlil falan istemedi 2. Denemem için. Bu da içimde bi şüpheydi. Çok sağol canım.
Aminnn canim bende bugun cok sikisik girdim altima edicek gibiydim transferden sonra yataga aldilar amadayanamadim hasta bezine saldim cok fenaydim tutmak istedim olmadi bende endise ediyordum aca bebislere birsey oldumu diye idrar yapmanin zarari yoktur dimi
bunu ben de merak ediyorum. idrarı bekletmek de zararlı geliyor bana hemen yapsak transferden sonra daha iyi sanki ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?