O kadar zor bir durumki.bazen insan kendini taniyamiyor.
her an farkli bir psikolojide oluyoruz.
ama ben hep sunu dusunurum.herkesin bu hayatta bir imtihani var bizimkide evlat ozlemi.ama caresiz degiliz caba gostermemiz gerekli.
yeterki rabbim evlat acisiyla sinamasin.
Cok zor
37 senelik hayatimda yasadigim en buyuk aci.
Ben 3.tup bebek tedavimde o kadar umutsuz ve caresizdimki son kez diye baslMistim.rabbim hamileligi kismet etti ama kucagima alamadim.
Ama o kadar guzel bir duyguyduki
inN sana da rabbim kismet edicek.sen naklini yaptir pozitif sonucu bir al gerekirse icine sinen bir dr la devam edersin.
ama ne olur bu kadar yaklasmisken vazgecme.
inam o gun geldiginde bana hak vericeksin.
canim bende adetimde basliycam saniyordum sizden okuduklarima göre.
11. gün baslayacakmis benim dr.
transfer kac gün sonra olur,rahim kalinlasmasi yetisirmi ne dersin:44:
Sagol arkadasim
rabbim bu yolda herkesin gonlundekini versin.
ben hep en zoru hamile kalmak oldugunu sanirdim.:44:
Oyle degilmis ama ubuttugum koskoca bir 9 ay vatmis onumde.cevremde boyle bir durum olmayinca
cok buyuk bir yikim oldu.ve zaman sadece kabul etmemi sagladi ama unutturmadi unutturmuycakta.
ve durumum sizlerden karisik.ikiz gebelik vucudum tasimiyor.dr israrla iki emb.transferi diyor bakalim hayirlisi artik.
isleme bir basliyayimda zaten iki don.emb.var
o gun rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin.
Iki hafta once bebeklerime ziyarete gittim.zor ama orda bile olsalar onlari ozluyorum.konustum meleklerimle
beni affedin sizleri tasiyamadim kucagima alamadim dedim.
biliyorun onlar beni duyuyor.
bana dua edin kardesinizlede geleyim dedim.
onlar benim yuzlerini bile goremedigim ilk gozagrilarim
Neyse konumuz bu degil canini sikmayayim.
Ben gonulden inNiyorum burdave bebeklerimizide konusucaz.
Sagol arkadasim
rabbim bu yolda herkesin gonlundekini versin.
ben hep en zoru hamile kalmak oldugunu sanirdim.:44:
Oyle degilmis ama ubuttugum koskoca bir 9 ay vatmis onumde.cevremde boyle bir durum olmayinca
cok buyuk bir yikim oldu.ve zaman sadece kabul etmemi sagladi ama unutturmadi unutturmuycakta.
ve durumum sizlerden karisik.ikiz gebelik vucudum tasimiyor.dr israrla iki emb.transferi diyor bakalim hayirlisi artik.
isleme bir basliyayimda zaten iki don.emb.var
o gun rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin.
Iki hafta once bebeklerime ziyarete gittim.zor ama orda bile olsalar onlari ozluyorum.konustum meleklerimle
beni affedin sizleri tasiyamadim kucagima alamadim dedim.
biliyorun onlar beni duyuyor.
bana dua edin kardesinizlede geleyim dedim.
onlar benim yuzlerini bile goremedigim ilk gozagrilarim
Neyse konumuz bu degil canini sikmayayim.
Ben gonulden inNiyorum burdave bebeklerimizide konusucaz.
( şuan kendimi sıkıyorum ağlamamak için çünkü karşımda eşim var onun üzülmesini istemiyorum benimde tam 6 bebeğim var sadece 3 tanesinin cinsiyetini biliyorum ve sadece 1 tanesinin tekmelerini hissettim doğum ağrısını çektim gözyaşım içime aka aka doğum yaptım seni çok iyi anlıyorum benin kızımın biri dedemin ayakucunda yatıyor asla gidemedim ziyaretine mezarlığın önünden geçmek ile kor gibi yakıyor ikizlerim ise biri kız biri erkekti sadece onları görebildim hala gözümün önündeler asla unutamam onların nerde gömüldüğünü bile bilmiyorum babam defnetti bebeklerimi rabbim yaşattığı bu acıların mutlaka mükafatını vericek isyan etmeden sabrediyoruz dua ediyor sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ama en önemlisi hakkımızda hayırlısı analı babalı hayırlı yüzümüzü yere eğdirmicek evlatlar nasip etsin inşallaahhhh.
kızlar merhaba bende bu ay dondurulmuslarla denedim eylülün 3ünde transferim yapıldı dün biraz kanamam olunca moralim bozuldu ve kan testi yaptırdım 34.50 çıktı kızlar ne diyorsunuz sizce düşük mü yoksa hamilemiyimmm...bu bnm bu sene 2.denemem ilk denemde pozitifti 12.günü 189 çıkmışdı şimdi kortum düşük biraz diye yardımm edin.5+4 günlükken kaybettim bebegimi lütfen dua edin inş bu tuutmuştur
kızlar merhaba bende bu ay dondurulmuslarla denedim eylülün 3ünde transferim yapıldı dün biraz kanamam olunca moralim bozuldu ve kan testi yaptırdım 34.50 çıktı kızlar ne diyorsunuz sizce düşük mü yoksa hamilemiyimmm...bu bnm bu sene 2.denemem ilk denemde pozitifti 12.günü 189 çıkmışdı şimdi kortum düşük biraz diye yardımm edin.5+4 günlükken kaybettim bebegimi lütfen dua edin inş bu tuutmuştur
sen ögretmendin yanlis bilmiyosam,okuldan mi kactin
10.gün degerin 34.50 .bu degerle hamilesin tatlim.kesin positif.
kanaman icin doktorunu aramani tavsiye ediyorum.
insaallah daha da siki tutunur bebegin ve hic ayrilmazsiniz insl.
korkma canim.bu degerden daha az degerle baslayip devam eden hamilelikler pek cok.
test günün yarinmiydi drun istedigi.
ilk hamileligin neden ilerlemedigi belli mi canim?
cok büyük gecmis olsun.
karnindaki insaallah birakmasin seni.
hayır canım kaçmadım :))) sabahçıyım ben, toplantı falan olmayınca 12'de çıkıyoruz okuldan, sen nasılsın neler yapıyorsun, ne yapmaya karar verdin gideceğin yer ile ilgili, doktorunla devam mı yoksa başka birine mi gideceksin dondurulmuşlarını alıp, ben beklemedeyim, artık illa olsun olacak düşüncesi yok bende, kasmıyorum çok şaşkınım durumuma :))))))
hayır canım kaçmadım :))) sabahçıyım ben, toplantı falan olmayınca 12'de çıkıyoruz okuldan, sen nasılsın neler yapıyorsun, ne yapmaya karar verdin gideceğin yer ile ilgili, doktorunla devam mı yoksa başka birine mi gideceksin dondurulmuşlarını alıp, ben beklemedeyim, artık illa olsun olacak düşüncesi yok bende, kasmıyorum çok şaşkınım durumuma :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?