dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canim benimde kan pihtilasmasindan 4+6 iken kaybettim.
bol bol su ic,cok yatma.igne de kullaniyorsun insaallah bisey olmaz.bugün cuma dua edelim.
kanamani dra söyle progesteron dozunu artirir belki.sakin ol canim.

doğru söylüyorsun canım, ama dik durmak lazım, kazalar bizi yıldırmamalı :)) pocapoca'dı galiba evet, değeri 3-5 günde baya bir artmıştı, ayrıca elo arkadaşımızın değeri gayet güzel, adet gibi kanaması olup sağlıkla doğum yapan bir sürü insan var, ama doktoruna gitmeyi de ihmal etmesin arkadaşımız...
bu arada Alman doktorlar farklı olabilir sen daha iyi bilirsin biraz soğuk kanlı bir ırk onlar :))))) çokkkkk rahat ol, embriyo böyle, doktor böyle hiç takma veren Allah veriyor canım, sen üzülüncve acıyıp meme veren olmuyor maalesef, çok takınca acıyıp al diyen de yok, o yüzden rahat ol canım benden söylemesi

evet cok kuralcilar, cok soguklar.bunu biliyorduk.grip tedavisi yapiyor gibiler.
bizimde türklügümüz tuttu.askolsun 111 euro icin müsteriye bu yapilirmi diye bi cikisalim dedik yüz göz olduk:)).gurur yaptik,hatirimizi saymadilar felan diye:)))
aradik baska bi merkezi kagitlari göndermisler hemen doldurup gönderirsek randevu verecekler.bide öfkeyle kalkmayalim dedik.
orayida bilmiyoruz kii.
veren Allah canim dogru söylüyosun.
biliyomusun burda embriyo dondurmak icin izin almak gerekiyomus.normalde yasakmis.o yüzden yumurta donduruyorlar.

menac,
tedavini kasimda mi baslamayi düsünüyorsun sahiden?
agustos topiginde öyle yazdin.
hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canim.

slmlar
dün dondurulmuş transferim oldu benimde 2 tane biri 2. kalite biri 3. kalite
bu ikinci tüp denemem
test tarihim 25 eylül hayırlısı bakalım

kızlar doktorumu aradım bu degere göre hamile oldugumu ama 2 gün sonra tekrar etmemi ve yükseliyosa o zaman sevinmemi söyledi.(yarın yaptırıcam çünkü dün yaptırmıstım)
kanamam içinde bn crinnone die bir jel kullanıyorum tahrisden olabilecegini söyledi.inş yarın güzel haberi veririm dua edin...

ins cnm dualarım senınle

slmlar
dün dondurulmuş transferim oldu benimde 2 tane biri 2. kalite biri 3. kalite
bu ikinci tüp denemem
test tarihim 25 eylül hayırlısı bakalım

selam,hosgeldiniz sen ve bebislerin aramiza.
hayirli olsunAllah tamamina erdirsininsaallah ikiside tutunurlar.

simdiden tebrikler canim.insaallah yarin degerin yükselecek mutlu olacaksin bize de umut olacaksin.
insallah bebegini kucagina aldiginida duyariz.

canim nasilsin?nasil gidiyor?
icme canim sigarayi gözünü seveyim.
insaallah tiksinirsin.tiksiniriz

bende dondurulmus yaptiracagim.
senin tedavindeki uygulamayi kisaca anlatabilirmisin ?
bide yasini sorabilirmiyim mahsuru yoksa.?

ELO 34
hosgeldin canim.
Bebegin hayirli olsun.
Insallah yarina cok iyi sonuclar alirsin icinde rahatlar.
Sakin canini sikma degerin cok dusuk degil gun oncesi yaptirmissin sanirim.
tekrar hayirli olsun.

HEOZ
sende hosgeldin.
Ne guzel adaylarimiz cogaliyor.
Hadi bakalim once PAPATYAM sonra sen guzel haberleri verin.
Arkanizdan dilemim sonra ben sonra menac ve mavielle geliyoruz.

canim nasilsin?nasil gidiyor?
icme canim sigarayi gözünü seveyim.
insaallah tiksinirsin.tiksiniriz

ıı cnm ya sıgarayla savasıyorum bazen dayanamıyorum bı fırt cekıyorum ama sonrası vıcdan azabı ya kararsızlık yuzunden ıcmek ıstıyorum hamıle olsam ıcmıcem zaten ıns tıksınırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…