ölye çok kanamam yok ama kızmızı ve bu beni korkutuyor...düşük sebebimde genetik test yaptırdık vede malesf pıhtılasma problemi warmış bende muhtemelen beslenemedigi için düştü bu sefer igne vuruluyorum kanım sulansın diye cnm inş tutar dua edin lütfen...hayırlı cumalarr
canim esin kaza yapti kolay mi..
biz tedaviyi cok kafamiza takiyoruz hayatimizi bebekten ibaret bir hale getiriyoruz kendi icimizde.
dedigin gibi kasiyoruz.saglikli düsünce, saglikli duygu gelistiremiyoruz.
senin simdiki halin saglikli halin olsa gerek.akil ve duygu olarak.:26::26:
doğru söylüyorsun canım, ama dik durmak lazım, kazalar bizi yıldırmamalı :)) pocapoca'dı galiba evet, değeri 3-5 günde baya bir artmıştı, ayrıca elo arkadaşımızın değeri gayet güzel, adet gibi kanaması olup sağlıkla doğum yapan bir sürü insan var, ama doktoruna gitmeyi de ihmal etmesin arkadaşımız...
bu arada Alman doktorlar farklı olabilir sen daha iyi bilirsin biraz soğuk kanlı bir ırk onlar :))))) çokkkkk rahat ol, embriyo böyle, doktor böyle hiç takma veren Allah veriyor canım, sen üzülüncve acıyıp meme veren olmuyor maalesef, çok takınca acıyıp al diyen de yok, o yüzden rahat ol canım benden söylemesi
slmlar
dün dondurulmuş transferim oldu benimde 2 tane biri 2. kalite biri 3. kalite
bu ikinci tüp denemem
test tarihim 25 eylül hayırlısı bakalım
kızlar doktorumu aradım bu degere göre hamile oldugumu ama 2 gün sonra tekrar etmemi ve yükseliyosa o zaman sevinmemi söyledi.(yarın yaptırıcam çünkü dün yaptırmıstım)
kanamam içinde bn crinnone die bir jel kullanıyorum tahrisden olabilecegini söyledi.inş yarın güzel haberi veririm dua edin...
hayırlı olsun benden 5 gun sonra ogrenıceksın ıns tutunur :))
slmlar
bu ikinci tüp denemem
selam,hosgeldiniz sen ve bebislerin aramiza.
hayirli olsunAllah tamamina erdirsin insaallah ikiside tutunurlar.
slmlar
bu ikinci tüp denemem
ya çok saçma olduğunu biliyorum ama sendede oldumu ben çok acıkıyorum
kızlar doktorumu aradım bu degere göre hamile oldugumu ama 2 gün sonra tekrar etmemi ve yükseliyosa o zaman sevinmemi söyledi.(yarın yaptırıcam çünkü dün yaptırmıstım)
kanamam içinde bn crinnone die bir jel kullanıyorum tahrisden olabilecegini söyledi.inş yarın güzel haberi veririm dua edin...
canim nasilsin?nasil gidiyor?
icme canim sigarayi gözünü seveyim.
insaallah tiksinirsin.tiksiniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?