dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Arkadaslar
Ayni msj 3 kez gondermisim
tlf dan bu kadar oluyor bazen harf hatalarida evde net yok

Heoz
transferin tekrar hayirli olsun
bu kadar umitsiz olma tabiki kendini kaptirda demiyorum.
ben hep sunu soylerim rabbim vericem desin gerisi yalan.
Ben ocak ayinda 5.gun 1. Kalite blastosist tranferi yaptirdim dr cok umutluydu ama olmadi
bakalim bu sefer saglikli cozunurlerse 2 ile cikacaz yola
ve unutmayin "allah kismet etmedigi seyi umit ettirmez"Hz Osman.
bir tanidigim 42 yasinda 1 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite emb.ile hamile kaldi ve kizi suan 6 yasinda
kist varmis ama dr bir bildigi vardir bosyere nakil yapmazlar
Daha simdiden bebeginden umit kesip uzme onu

cnm eger 6 gunse benım yarın butun gun yatmam lazım ama yapamıyorum ya (

ilk gün rahimde dolasiyolarmis.yer bakiyolarmis akillilar
bildigim kadariyla ilk4-5 günde tutunuyorlar.sonraki günlerde rahim duvarina gömüyorlar kendilerini (becerikli bisi bunlar yaa)
gene bildigim kadariyla 8.gün itibariyle gömülme tamamlanmis oluyor.
papatya seninki 5.gün onunla ilgili bisey bilmiyorum.
yukardakileride belgesel izlerken hesap yapmistim aasagi yukari.

yok bu ümitsizlik değil tamamen teslim olma. yani kaderimde ne varsa onu yaşayacağım bunda sonrası için elimden birşey gelmiyor. bu yüzden rahatım yani

cnm yasın kac 2 tanemı koydular ay ne guzel sansın bana gore daha yuksek :)

birini okumuştum 2 tane koymuşlar ama biri tutmamış diğei 2 ye bölünmüş. diyorum ya nasip
2 ise nasibin tekide 2 ye bölünür ama tekse on tanede koysa tek olur. hiç şans olarak düşünme rabbim tek olsun sağlıklı versin

valla benim 2. gün ama bulaşıkları topladım bakkala gittim yemek yapacam şimdi. bakanın olmayınca
sabahta 7.30 da kalkıp eşime kahvaltı hazırladım

valla cnm saolsun eltım vardı yanımda kadın perısan oldu kızıda yenı okula basladı bı o bı ben esımde yurtdısındaydı geldı hıc kalkmadım kaldırmadılar oncesınde herseyı yaptırıyolar sımdı onlar yapsın

nasıp cnm ya bır tane olsun bızım olsun onada razıyız :)

menac,
tedavini kasimda mi baslamayi düsünüyorsun sahiden?
agustos topiginde öyle yazdin.
hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canim.

benim adetim gecikmeli oluyor, ekimde başlarım da kasıma anca son bulur, o da kırmızılar teşrif ederse, şimdi adetimin 17.günündeyim en son adetim 48.günde geldi ben de en kötüye göre hesap yaptım :)) 32 günde bir oluyordum ne güzel, şimdi 48.günü bile buldu hormonlarım mahfolduama inşallah daha erken olur kist oluşmaz ve başlarım, orda dondurmak zor demek ki ve yumuarta donduruluyor demişsin, ilginçççççççç... daha neler öğreneceğiz kim bilirvalla profösor olduk ha

kızlarya sımdı otururken sımdı kasıgıma hafıf hafıf agrılar gırıyo nedendır sızce

jel kullanıyorsan ondan olabilir, hiç belirti arama rahat ol, kasıkta batma, bel ağrısı,karın ağrısı bunlar hep normal canım, öptüm

heoz, canım tedavin hayırlı olsun, şimdi sizinle beraber gün saymayı çok isterdim, dilerim en kısa zamanda gönlümüzdekine kavuşuruz

heoz, canım tedavin hayırlı olsun, şimdi sizinle beraber gün saymayı çok isterdim, dilerim en kısa zamanda gönlümüzdekine kavuşuruz

tşk ederim. inş. sağlıkla güzelce sende başlarsın tedavine. bakalım nolacak sonucumuz kimler sevinçle yazacak kimler sessizce kaybolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…