dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

burasi o kadar sogudu ki..
kis kapida sanki.bugün dondum disarda kalin kazakla bile.
bursada belki de yaz sicagi var hala.ne kadar sanslisiniz.biktim buranin sogugundan

HAyirli cumalar arkadasim.rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.

Bugun nasilsin:44:
Bak birsuru arkadasimiz var bu yola cikan
Dond.emb.transferi eskiye gore daha fazla sukurki sonuclarda guzel.
Pazartesi hayirlisiyla bir basla
insallah hersey yolunda gidecek
Bakarsin bir sure sonra olarak devam ederiz bu yola

hayırlı cumalarrrrrr arkadaslar

dualarım sızınle ıns bu guzel mutlulugu yasıcaz bızde yuce rabbım nasıp edıcek ıns :)

heyecanim geri geldi kizlari görünce
ptesi.Allah nasip ederse baslayacagim.
insallah hepimizin kaderinde vardir bu sefer dogurmak.

heyecanim geri geldi kizlari görünce
ptesi.Allah nasip ederse baslayacagim.
insallah hepimizin kaderinde vardir bu sefer dogurmak.

cnm hersey nasıp kısmet ılkınde bende oyleydım ama sımdı bılmıyorum kısmetımızde ne varsa onu yasarız yuce rabbım ol demesı yeterlı ıcımızı ferah tutalım asla ısyan etmıyelım zor bılıyorum ama dayanmak zorundayız

Bursada havalr hala guzel.hemde sukurki artik bunaltmiyor.
Almanyada genellikle yagisli oldugunu duymustum ne kadar dogru bilemem ama.
Nacizane bir tavsiyem olucak simdiden sigarayi bir cozum bul.birden birakmak hem zor hemde stresli.
ben gunde max.3 icmistim.
kendini simdiden sartlarsan daha rahat atlatirsin o donemi

Hadi bakalim
Pazartesi guzel haberlerle gel.
Ne kadar gariptirki insan bir sure sonra merak ediyor arkadaslarini
Her firsatta kendini buraya atiyor.
benim diger topigimde yuzyuze gorustugum arkadaslarim var ve bazen ailemden biriyle gorusmekten daha iyi geliyor insana
insallah bizde burda kopmaz sanalbir ortamda da olsa sevinc ve hzunlerimizi paylasiriz.

Nacizane bir tavsiyem olucak simdiden sigarayi bir cozum bul.birden birakmak hem zor hemde stresli.

Hadi bakalim
benim diger topigimde yuzyuze gorustugum arkadaslarim var ve bazen ailemden biriyle gorusmekten daha iyi geliyor insana
insallah bizde burda kopmaz sanalbir ortamda da olsa sevinc ve hzunlerimizi paylasiriz.

Hadi bakalim

sana katılıyorum ben sıgarayı bırakıp tedavıye oyle baslıcaktım ama eltımle doktorum aynı onu goturmustum adetımın 2 gunuydu doktorum baslayalım dedıgınde hadı baslıyalım dedım bı anda oldu fırsat olmadı

Allahim güzel bir niyetle güzel bir amacla ciktigimiz bu yolda boynumuzu bükük koyma.
Arkadaslarmin rahimlerine düsmüs embriyolara can ver,ömür ver.
Bizlerede engelleri kaldirip embriyolarimiza kolaylikla kavusmayi nasip et.onlarada can ver,ömür ver Yarabbim.Sen ol dersen hersey olur.
Senden baska siginagimiz yok,dermanimiz yok.dualarimizi makbul eyle Allahim.

canim her firsatta kendini buraya attigin icin,merak ettigin icin tesekkür ederim
insaallah kopmayiz canim.ben kopmam buna eminim.anlasilmak ve paylasmak cok güzel.

bende dondurulmus yaptiracagim.
senin tedavindeki uygulamayi kisaca anlatabilirmisin ?
bide yasini sorabilirmiyim mahsuru yoksa.?

bende çikolata kisti var. 2011 de bir ameliyat oldum sonra lucrin tedavisi gördüm geçci menapoz. sonra tüp bebeğe başladık yumurta toplandı ama rahim uygun değil dendi donduruldu. 2 ay sonra transfer yapıldı.sonuç negatif. bu arada kist tekrarladı ve 18 cm oldu. yinede ameliyat olmadan 2. ye başlandı. 8 yumurta toplandı rezervimde az benim. 2. de rahim su topladı yine donduruldu. ameliyat oldum tekrar 2 ay ara verildi. transfer dün yapıldı. adetin 2. günü kontrol ve estrofem başlandı 3*1 ve climara bant .sonra 17. gün progestan fitil başşlandı. 20. gün transfer oldu yani dün ilaçlara aynen devam folik asit ve coraspirin eklendi benim süreç böyle. yaşım 33

bende sigara içiyorum sayıyı azalttım. onun haricinde çok acıkıyoum psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi negatife hazırladım.

canim bende öyleydim ne bulursam yiyodum.doyamiyodum.3 kilo aldim transferden sonra.ilaclar yapiyor galiba istah artmasini.
ye gülüm sen zarasiz olsunda yediklerin olsun ye.ortalama 2,5 lt.suyunuda ic.meyveyi cok ye.

canim bende öyleydim ne bulursam yiyodum.doyamiyodum.3 kilo aldim transferden sonra.ilaclar yapiyor galiba istah artmasini.
ye gülüm sen zarasiz olsunda yediklerin olsun ye.ortalama 2,5 lt.suyunuda ic.meyveyi cok ye.

evet meyve hiç yemiyorum. nedense bu sefer daha rahatım. olmazsa yıpatmayacağım kendimi 1 sene ara vereceğim. benim 2 ameliyat çok yıprattı beni. herşeyin hayırlısı diliyorum rabbimden olacaksa zaten dağdanda yuvarlansam olacak olmayacaksa 12 gün yatsamda olmayacak bunu çok iyi biliyorum.
acaba transferden sonra kaçıncı gün yerleşiyor. benim 3. gün transferiydi

canim bak Allah engelleri kaldirmis sonunda saglikli bi sekilde transferini nasip etmis.hamileligini de kismet eder insaallah.
cevapladigin icin tesekkür ederim

ay cnm kacıncı gun yerlesıyo bende merak edıyorum valla

AMİNNNNNNNNN agzına saglık cnm yuregıne saglık ne guzel ınsanlar var burada ya ıns allah sana da nasıp eder cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…