dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

tşk ederim. inş. sağlıkla güzelce sende başlarsın tedavine. bakalım nolacak sonucumuz kimler sevinçle yazacak kimler sessizce kaybolacak

inşallahhh kimse sessizce kaybolacağı bir sonuçla karşılaşmaz, bize umut olacak sonuçlar alın inşallahhhhh...

ıns cnm ya ne bılıyım esım bılgısayarın basında cok duruyosun oyuzden dıyo :) belırtı aramıyorum zaten

elinden geldiğince bilgisayardan uzak dur, ben 2.de öyle yapacağım bilgisayar ve telefondan elimden geldiğince uzak duracağım :) ama ağrıların bilgisayarla alakası yok...

kizlar sigaraya cözüm buldum
elektrikli sigaralar var.sivi tütün koyuyorsun icine kimyasal katkisiz..nikotini var tabi.
yada meyve aromali, kahve aromali,bitki aromali nikotinsiz sivi tütünleri var.sigara istegimizi avutabiliriz onunla.
nargile gibi ayni.

supermıs cnm 1 tane ıcıyorum sımdı ama onuda hıc ıcmıcen en ıyısı bu offf cok kotuymus yaaaa ıstedıım zaman bırakırım sanıyodum ama oyle deılmıs pozıtıfı alıkrsam hıc ıcmıcemmm

Son düzenleme:
kızlar 5 gün önce 2 adet dond. transferim yapıldı düne kadar karnımın altında sızı batma vardı bugün yok... böyle şeyler yaşayan oldumu,opu olmadığı için ağrıları neye yormam gerekir bilemedim:18:

slm bendede oluyodu ama ara ara bısey vurup gecıyo valla bende bılmıyorum ama kendımı dınlemıyorum ılkıne gore daha rahatım

canim merhaba.
aynen benimde öyle olmustu.
ilk günler agri sizi ne varsa vardi.5. gün de vardi.hatta dra gitmistim bahane edip de.agrim var niye diye bahane edip.dr.muayene etti gayet iyi görünüyo hersey dedi.rahimin ve yumurtaliklarin calisiyor ondan agrilar dedi.o gün eve geldim aksama bi seyim kalmadi.6.7.8.günler ara ara agrim oldu.8.günü aksam bir agri basladi.adet olucamdiye delirdim korkudan.yoktu ya agri birden gelince korktum.dru aradim iyiye isaret dedi.agri kesici ic gecer dedi.ictim gecmisti.
agrilarin geri gelebilir.benim yasadigima göre o agrilar iyiye isaretti.

ben bu ay adetimden önce iyice takip ettim kendimi.nasil agriyorum diye
bu ay transferim olursa ayirt edebilirim belki diye

ben bu ay adetimden önce iyice takip ettim kendimi.nasil agriyorum diye
bu ay transferim olursa ayirt edebilirim belki diye

valla cnm benım ılk denememde oyle agrılarım olmustu ama malesef olmadı bunda hıc dınlemıyorum kendımı bugun kendımı gayet ıı hıssetıyorum sadece esnemek ıstıyorum ama yapamıyorum

valla cnm benım ılk denememde oyle agrılarım olmustu ama malesef olmadı bunda hıc dınlemıyorum kendımı bugun kendımı gayet ıı hıssetıyorum sadece esnemek ıstıyorum ama yapamıyorum

esnemek derken gerinmeyi mi diyosun
ben geriniyodum yatakta hele.nede olsa stresten insanin vücudu kasiliyo ya ihtiyac oluyodu gerinmek

esnemek derken gerinmeyi mi diyosun
ben geriniyodum yatakta hele.nede olsa stresten insanin vücudu kasiliyo ya ihtiyac oluyodu gerinmek

evet cnm gerınmek ya ben streslı deılım esım cok strese sokuyo benı eyılme kalkma ayyy sınırlerım bozuldu valla hele haftasonu bakalım nasıl gecıcek

bizim Türklüğümüz tuttu gurur yaptık demiştin ya dün, çok güldüm ya bugün aklıma geldi yorumun yine gülüyorum iyi ki varsınız

ay yaşadıkların benimkilere çok benzer bende doktora gidiyodum az daha o kadar ağrıdı yani şu an sadece gıdıklanmalar var umarım hayra alamettir tüm bunlar sana 2 tanemi dond. konmuştu canım biri mi tuttu? rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…