dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

slm bendede oluyodu ama ara ara bısey vurup gecıyo valla bende bılmıyorum ama kendımı dınlemıyorum ılkıne gore daha rahatım

aynene canım benim ilkinde resmen sürünüyodum opudan sonra ohss oldum galibaama cahillik işte şuanki ağrıları anlamadım dinlemiyim diyorum ama olmuyo ufffffff sen hamişmisin

aynene canım benim ilkinde resmen sürünüyodum opudan sonra ohss oldum galibaama cahillik işte şuanki ağrıları anlamadım dinlemiyim diyorum ama olmuyo ufffffff sen hamişmisin

yok cnm ya 5 gunum var testıme dondurulmus1 tane koydular ya bılmıyorum garıp seyler hıssedıyorum bılmıyorum ya bazen unutuyorum kısmet zamanı vardır elbet senın ne zamn sonucun 2 tanemı

benım hıc agrım yok ama tutmadımı yanı

tatlim,agri olmamasi tutmamis demek olur mu hic.ben agri gördüm agri üzerinden konustum.baska biriside agri görmemistir agriyi iyi saymaz.insandan insana degisiyor.ben yelkenayla benziyoz diye kendi yasadigimdan cikip yorumladim.ben farkliyim, sen farklisin ,yelkenay farkli.

yok cnm ya 5 gunum var testıme dondurulmus1 tane koydular ya bılmıyorum garıp seyler hıssedıyorum bılmıyorum ya bazen unutuyorum kısmet zamanı vardır elbet senın ne zamn sonucun 2 tanemı

bende çarşamba yapıcam nasipse 9. gün 3-5 bişi çıkar zaten varsa bebek benim 2 tane kondu inşallah olur bu kez ben senden önce alcam sonucu galibaaaaaaaaa:18::18:

evet haklısın herkezın farklı ay bılmıyorum persembe gelsın artık bı rahatlıyım ya

dondurulmus degildi canim.hamile degilim.son denemem tutmustu.ondan bahsetmistim.papatyanin moralini bozdum durduk yere

kızlar dün akşamdan beri düşmeyen ateşim var parol alıyorum sirkeli su en fazla 38 e düşüyor çok kötüyüm.
embriyolar ölmüştür dimi

bizim Türklüğümüz tuttu gurur yaptık demiştin ya dün, çok güldüm ya bugün aklıma geldi yorumun yine gülüyorum iyi ki varsınız

hee canim yaa.gavura müsteri velinimetimiz anlayisini ögreticez.kimse bizi 111 yüro icin geri ceviremez taam miiii!
ona ben tr.den müsteri velinimetimiz tabelasi getircem assin masasinin arkasinahatir saymayi ögreticem

dondurulmus degildi canim.hamile degilim.son denemem tutmustu.ondan bahsetmistim.papatyanin moralini bozdum durduk yere

o kadar hashasız kiiiiiiiii ağrıyınca tutmadı düştü diyorum,ağrımasa bıraktılar demekki diyorum sürekli yorum yapıyorum..ama bunların hiçbiri belirti değil aslında hemen belli olsa keşke bizde bu kadar merak etmeyiz papatyadan farkım yok şuan hiç ağrım kalmadıııı
demekki neymiş ağrı belirti sayılmıyomuşşş

kızlar dün akşamdan beri düşmeyen ateşim var parol alıyorum sirkeli su en fazla 38 e düşüyor çok kötüyüm.
embriyolar ölmüştür dimi

canım geçmiş olsun ya parol ağrı kesici diye biliyorum ateş düşürüyo mu doktoruna sordun muuuuuu?? acil şifalar kalbni ferah tut bebekler duruyodur bişey olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…