dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Arkadaslar bugun mevludumuz vardi ancak gelip okuyabildim.sakin kendinizi dinlemeyin
herkeste belirtiler farkli olabilir yada hic belirti vermeyebilir.
Yelkenay ben seni baska bir topicten hatirliyorum ama:44:
Bizleri habersiz borakmayin
Anne adaylarimiz bebeklerinizi iyi bakin

HEOZ
canim hamilelikte yuksek ates pek istenmeyen bir durum.
dr irtibata gec buyuk ihtimalle vucutta olusan bir enfeksiyon belirtisidir ve sana uygun ilac tedavisi vardir.
Durumla ilgili habersiz birakma rabbim sifa versin.

4 saatte bir parol içtim birde büyük aspirin gün boyu uyudum. 38 derecenin altını gördüm ama yine üstüne çıktığı oluyor. ya hiç bilginiz yokmu benim gibi olupta hamile kalan ölmüşlerdir diye düşündükçe üzülüyorum. vücudumda enfeksiyona dair belirtide yok. idrarda yanma öksürük falan hiç birşey yok sadece ateş ve mide bulantısı. gripte değilim.

aradım 4 saatte bir parol al dedi 24 saat sürerse bi görünmen lazım dedi
mehaba heoz ınsallahhh bebgeın tutunmustur bende senın gıbı olmustum grıp ve ateslenme olmustu cok yusek degıldı ama yne ateslenmıstım doktorumu aramıstım oda agrı kesıcı vermıstı bısey olmaz dedı ve hamıle kalmıstım bızım halk arasıdabır laf vadır bende ozaman duymustum cocuk tutunursa grıp ve atesle tutunuyormu bana cok sama geldı ama bana tuttu ama yınede sacma gorryuyorum rabbım onu verecekse onlar felan hep bahane sen rahat ol gayet dınlenmene bak ınsallahhh hamıelesındır canımmm dualarımız sızınle hernamazımın arkasından dua edıyorum

canım geçmiş olsun ateş ölçme yöntemini incelersen hamile kalınca vücut ısısının normalin üstüne çıktını görüceksin boşuna vesvese yapma ayrıca enbriyo deme şunlara yaff bebişlerin üzülücek sakin ol boşuna üzme kendini

çok ilginç bir teori hayırlısı bakalım ya bende hamile kalırsam belki doğrulanır

cnm 39.2 leri gördüm bu hamile kalma ateşi değildi. ama gripte değilim çok ilgnç valla döllenmenin tam 5. günü.
haklısın ya çok güldüm belkide onlara alışmak istemiyorum şimdiden sonra çok acı oluyor. ama karnımda seviyorum onları

bebeklerin içindeeeee aksi ıspatlanana kadar hamilesin sakin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…