kizlar cok özür dilerim ama..sirasi degil de simdi..
cevap yazdigim sayfadan ilersine gidemiyorum.36.sayfaya cevap göndermek icin bayaa bogustum.ama su an son sayfaya gidemiyorum.hep 36.sayfaya geciyor.napmam lazim.bilen varsa söylesin ltf,ilerdeki cevaplari okuyamiyorum
kizlar cok özür dilerim ama..sirasi degil de simdi..
cevap yazdigim sayfadan ilersine gidemiyorum.36.sayfaya cevap göndermek icin bayaa bogustum.ama su an son sayfaya gidemiyorum.hep 36.sayfaya geciyor.napmam lazim.bilen varsa söylesin ltf,ilerdeki cevaplari okuyamiyorum
s.a. kizlar,
mesaj göndermekle bogusuyorum gitmiyor
papatyam,buranin ilk anne adayi 3 günün kaldi diyelim pers.yi saymazsak.innsaallah pers.günü ilk hamilemiz olacaksin ve bizim ugurumuz olacaksin insaallahh.
heoz,atesin düsmüs sanirim cok sükür.insaallah tok un duydugu söylenti dogrudurdegilse bile bebegine hic bisey olmamistir üzülme.hamilelikte ilk ateslenen sen degilsin.
Allah korur yarattigini.sen kendine dikkat et yeterki.
kızlar ben çok duygusala bağladım,sürekli ağlamak istiyorum ilk hafta süperdi neşe içinde geçtiama günler azaldıkça bebekler bıraktılar beni diye ister istemez üzülüyorum belki hala ve inşallahhh benimlelerdir ama ne biliyim bi tuhafım salı günü test yapıcam kanda inşallah pozitif haberler veririm dualarınızda benide sayın emiiiiii
dılem hala gelemedın 38. sayfa yapalım belkı oraya gelırsın
akilli arkadasiimgeldiim olduu aklinla bin yasa ay ne sinir olduum kiz cok akillisin fistik
dilem koptun sanırım yıne
slm kızlar nasıslınız? bu ay bende dondurulmuşlarla 2. denememe başladım hadi bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?