SLM PAPATYAM
bu sabah ilk defa 37 nin altına düştü ateşim işe başladım bugün kontrol amaçlı kan usg idrar verdim
brucella bakıyorlar
bugün transferin 4. günü onların döllenmeden sonraki 7. günü kazıyorlardır rahmi
sanki gaz olayı arttı gibi ama ağrı sızı yok bende
senden ne haber
valla cnm bende ıyıyım ama heycanlıyım sadece arada bel agrısı ve hasta olucakmısım gıbı sancı gırıyo :18:
idrar testi yapacakmısın
selamün aleyküm dostlarummmaaahhh
güzel haberlerle geldim.
msj engelime takilmiyim diye kisa kisa iki mesajda anlatayim.
öncelikle doktor sectik bugün.diger doktoru istemiyoruz.opuma giren embriyolari trans.eden doktorla görüstük bugün.görmek istedigin taviri davranisi gördüm.moralim cok yükseldi kizlar.artik süürekli onunla devam edicez.4 dr.dan sade o bakacak bana:)
ultrasonumu yapti hersey harika dedi kimyasaldan sonra rahimin tamamen düzelmis dedi.kan verdim birazdan sonucunu arayipögrenicem.recetemi yazdi.progesteron,brevactide igne (galiba) ve estradiol tablet.daha almadik ilaclari.tlfonda bildirecekler ne zaman neyi ne kadar kullanacagimi.rahim kalinligim 8,6 mm.mis.cuma yada ctesi.transf. yapariz dedi.
3 tane embriyo transfer edelim istermisiniz diye sordu.ben önce hayir dedim esim etsinler noolur dedi cekimser kaldim.bugün düsünecegim.eger 4 yumurta cözüp 3 embriyo olursa saglam 3ünüde koydurayim diyorum.bakalim.düsünmedeyim.dr. bu sefer sansiniz daha cok dedi.rahim hamileligi biliyor artik dedi.cok umutlu konustu.benim rahimim maasallah cok iyiymis.bendende sigarayi azaltma yada birakma sözü istedi.birakicam dedim.cok ilgiliydi uzun uzun konustuk.cok moralim iyi su anda.
3 tane embriyo transfer edelim istermisiniz diye sordu.ben önce hayir dedim esim etsinler noolur dedi cekimser kaldim.bugün düsünecegim.eger 4 yumurta cözüp 3 embriyo olursa saglam 3ünüde koydurayim diyorum.bakalim.düsünmedeyim.dr. bu sefer sansiniz daha cok dedi.rahim hamileligi biliyor artik dedi.cok umutlu konustu.benim rahimim maasallah cok iyiymis.bendende sigarayi azaltma yada birakma sözü istedi.birakicam dedim.cok ilgiliydi uzun uzun konustuk.cok moralim iyi su anda.
çok sevindim senin adına, benim doktorum eskiden hamilelik oranlarımız daha yüksekti çünkü 3-4 tane embriyo transfer edebiliyorduk demişti, sen düşün taşın kararını ver üçü birden tutarsa ne olur falan bunları da düşün
canim ben zaten önce onu düsündüm ki aninda hayir dedim.ya 3üde tutarsa 3ündende olmak var.Allah korusun:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?