dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

tabi söylemek cok zor cünkü Allahtan baskasi bilemez.Allaha güven sen canim bütün kalbinle.moral bozucu bir durum oldu senin bu ateslenme ama hepsinde bir hayir var deyip icimizi ferah tutalim biz gene.Allah korusun bebegini ve seni.insaallah sali günü emeginin karsiligini alirsin insaallah.

atesin halami yüksek senin:18:Allah sifani versin canim yaa.kötü düsünme nolur.Allah istemezse hic birsey olmaz.

inş. cnm dualarını esirgeme.

slm.hayirli olsun tedavin.hangi asamadasin.?

sağol canım hepimizin inş. ben meorialde tedavi görüyorum. ikinci denemem. ayın 15 inde muayenem vardı. herşey yolunda deyip hap lullanmaya başlattılar. bu ayın24 unde tekrar kontrolum var. inş herşey yolunda giderse ay sonunda transferim olacak inş. peki senın nasıl gidiyor? sanırım bugun başlıyormussun sende. hadi bakalım, yüzün guler inş.. ben topiğe yeni geldiğim için takip edemedim hiç birinizi. üzgünüm

Son düzenleme:
merhaba kader arkadaslarım. bende yeni katılıyorum aranıza sanırım. geçtiğimiz salı günü 2. tüp bebek negatıfımı almıs bulunuyorum. 6 tane blast embrıyom dondurulmustu ve bugun dr kontrolum vardı, estrofem ıle bbasladım bugun ve saah aksam ıcıyorum. bu ay dondurulmuslarla denıyorum ıns. ama cokmu erken davrandım bılemedım

hangi hastaneye gidiyorsun acaba ?

hayırlı olsun yenı tedavın umarım bu sefer zafere ulasırsın aslında sonuc negatıf olunca bıran once baslamak ıstıyosun bedenın dınlene bılır ama ruhun dınlenmıyo ıns hersey ıstedıgın gıbı gıder

tsk ederım cnm guzel dıleklerın ıcın. psıkolojık olarak cok ıyıyım cok sukur Rabbıme sukurler olsun kı saglıgım yerınde. cabuk atlattım ben.
sanırım senınde yarın test gunun? yada transferın olacak bılemedım :)

boyle dusunmen cok guzel ben boyle atlatamıyorum malesef cok yıprattım kendımı ılkınde persembe sonuc gunum ıns guzel haberlerı alıcam oyle hıssedıyorum bugunu ve persembeyı saymıyorum 1 gunum kaldı atlatmam gereken son gunler hıc gecmıyo

bu kadar dusunme dıycem ama zor blıyorum. ben son denememde hıc gırmnedım topıklere hıc arasturma yapmadım. örgü ördüm bol bol kafamı dagıtmak ıcın. cok rahat bı bekleme surecı gecırdım. Hatta sonucu almaya gıdıcegım gunun gecesınde :Rabbıme dua edıp yattım ve olmadıysa bana sabrı gösterecek tevekkulu ver dedım ve öylede oldu. sımdı ıyıyım yenı bır umut var ıcımde. ıns sen guzel haberlerını vereceksın. Rabbım ıns ol demıstır ve olmustur. Allahım yuzune gulsun...

selam hanimlar
ne kadar erken uyanmissiniz
güne beraber burda baslamissiniz.:13:
iyi olmaniza sevindim.daha iyi olalim insaallah.
ben rüyamda rahmetli babami gördüm.cook nadir görürüm.cok güzel rüyaydi.bi tuhafim bugün hüzünlü ve özlemis.
bebegimin gelmesine yordum rüyami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…