çok sevindim senin adına süper hızlı bir giiş oldu
bizimkinde adetn 2. günü başlıyor. perşembeden itibaren herşey hızlanacak
papatyam hamile olduğunu bize söyleyecek senin cumartesi transfern olacak salı ben sonuç alacam hadi bakalım
Bu arada bende ciddi enfeksiyon var arkadaşlar. tüpbebek druma sordum ateşi yine 39,2 ile yaşarmı diye bunu söylemek çok zor dedi moralim bozuldu
tabi söylemek cok zor cünkü Allahtan baskasi bilemez.Allaha güven sen canim bütün kalbinle.moral bozucu bir durum oldu senin bu ateslenme ama hepsinde bir hayir var deyip icimizi ferah tutalim biz gene.Allah korusun bebegini ve seni.insaallah sali günü emeginin karsiligini alirsin insaallah.
Allah razi olsun canim.Allah tamamini da güzel bi sekilde tamamlar insallah benim ve cümlemizin.senin baslama niyetin ne zaman.?
tabi söylemek cok zor cünkü Allahtan baskasi bilemez.Allaha güven sen canim bütün kalbinle.moral bozucu bir durum oldu senin bu ateslenme ama hepsinde bir hayir var deyip icimizi ferah tutalim biz gene.Allah korusun bebegini ve seni.insaallah sali günü emeginin karsiligini alirsin insaallah.
yakın olsaydık el atardık ama cok uzaktasın arkadasım
slm.hayirli olsun tedavin.hangi asamadasin.?
selam,sana test tarihi vermediler mi
benim bildigim 3.gün embr.transfer edilince 12.gün kan testinde cikiyor sonuc.5.gün embriyosunu bilmiyorum.dondurulmus embr.da bilmiyorum.
selamün aleyküm dostlarummmaaahhh
güzel haberlerle geldim.
msj engelime takilmiyim diye kisa kisa iki mesajda anlatayim.
öncelikle doktor sectik bugün.diger doktoru istemiyoruz.opuma giren embriyolari trans.eden doktorla görüstük bugün.görmek istedigin taviri davranisi gördüm.moralim cok yükseldi kizlar.artik süürekli onunla devam edicez.4 dr.dan sade o bakacak bana:)
Günaydın arkadaşlar
merhaba kader arkadaslarım. bende yeni katılıyorum aranıza sanırım. geçtiğimiz salı günü 2. tüp bebek negatıfımı almıs bulunuyorum. 6 tane blast embrıyom dondurulmustu ve bugun dr kontrolum vardı, estrofem ıle bbasladım bugun ve saah aksam ıcıyorum. bu ay dondurulmuslarla denıyorum ıns. ama cokmu erken davrandım bılemedım
hayırlı olsun yenı tedavın umarım bu sefer zafere ulasırsın aslında sonuc negatıf olunca bıran once baslamak ıstıyosun bedenın dınlene bılır ama ruhun dınlenmıyo ıns hersey ıstedıgın gıbı gıder
tsk ederım cnm guzel dıleklerın ıcın. psıkolojık olarak cok ıyıyım cok sukur Rabbıme sukurler olsun kı saglıgım yerınde. cabuk atlattım ben.
sanırım senınde yarın test gunun? yada transferın olacak bılemedım :)
günaydın cnm sen bugun mu alıcaktın sonucu haftayama
heoz şimdi nasılsın canım iyisin artık dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?