bi tane folikül gördük.onu catlaticaz igneyle de , ne zaman bilmiyorum.tlfonda.söyleyecek.estradiol sizin estrofem dediginiz galiba.östrojen.
Herkese merhaba;bende 3 hafta önce dondurulmuş embriyo tedavisine başladım kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum çok şiddetli baş ağrılarım oluyor acaba sizde de oluyormu oluyorsa bişey kullanıyomusunuz?( ilaç kullanamıyoruz ya)
merhaba hayirli olsun tedavin.paracetamol kullanabilirsin.ben kullaniyorum tedavilerim esnasinda.500 lük iki tane günde.
stresten de olabilir ilaclardan oluyomu bilmiyorum.bende olmamisti.
kızlar ben 2 saate gelıcem evı bı toparlıyım gerı gelıcem
dilemcım gelınce haberlerı alırım
hayatım önceki değerin çok güzelmiş bebeğin sağlıklıymış bana göre çünkü beta hcg bebeğin anneye gönderdiği ben burdayım sinyalini taşıyan hormon kan pıhtılaşma sorunun için kullanıcan iğne sorunu çözer ayrıca kivi kan sulandırıcı meyvelerden hemde bol vitamin almış olursun bolbol tüket istersen
canim en iyisini yapiyosun.daginiklik insanin moralini bozuyo bide hem oyalanmis olursun ev toplarken.
bide isini bitirince giyin-kusan süslen moral yap kendine
hem bebisin desin :ay annem ne kadar güzel ne kadar fistik.ben anneme siki siki tutunayim birakmayayim...
persembeyı saymazsam ve bugunude 2 gun kaldıııııİNSALLAHHHHHH
cogu gitti azi kaldi.insaallah persembeden itibaren daha keyifli, daha rahat bir bekleyis sürecine gecersin canim.insaallah dogumunada gün sayariz beraber
bende evi bi daha dip köse temizleyeyim son kez.bende elti felan yok..
yarindan itibaren(adetin 11.günü) sabahlari 1x2 estradiol.3x2 progesteron fitil.yarin aksam catlatma ignemi yapacagim.persembe yumurtalari cözdürecekler.kismet olursa cumartesi transfer olacak.tlfon.görüsmesinden sonra son durum bu.
ultrasonumu yapti hersey harika dedi kimyasaldan sonra rahimin tamamen düzelmis dedi.kan verdim birazdan sonucunu arayipögrenicem.recetemi yazdi.progesteron,brevactide igne (galiba) ve estradiol tablet.daha almadik ilaclari.tlfonda bildirecekler ne zaman neyi ne kadar kullanacagimi.rahim kalinligim 8,6 mm.mis.cuma yada ctesi.transf. yapariz dedi.
cnm bugun sana bol bol dua ettım tabıkı butun arkadaslarada cumartesıde bol bol ederım ıcını ferah tut cnm
Süper haberler canım benim hayırlı uğurlu olsun duaları seninle
canim Allah razi olsun.Allah kat kat da sana versin dualarinin karsiligini canim.Allahim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?