dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

bi tane folikül gördük.onu catlaticaz igneyle de , ne zaman bilmiyorum.tlfonda.söyleyecek.estradiol sizin estrofem dediginiz galiba.östrojen.

galiba eş değeri estrofemin, evet canım östrojen tableti estrofem... kiste dönüşmesini önlemek için yapacak iğneyi, belki çatlamaz da kist olur diye riski önlemek istemiş...

kizlar,hayirlisiyla sizinde günleriniz gelecek insaallah.herseyin hayirlisi olsun.Allahim hepimizin yüzünü güldürsün soldurmasin.önce Allahtan sonra sizden güc aliyorum.beni cok motive ettiniz moral verdiniz.Allah razi olsun sizden.

merhaba hayirli olsun tedavin.paracetamol kullanabilirsin.ben kullaniyorum tedavilerim esnasinda.500 lük iki tane günde.
stresten de olabilir ilaclardan oluyomu bilmiyorum.bende olmamisti.

kızlar ben 2 saate gelıcem evı bı toparlıyım gerı gelıcem
dilemcım gelınce haberlerı alırım

canim en iyisini yapiyosun.daginiklik insanin moralini bozuyo bide hem oyalanmis olursun ev toplarken.
bide isini bitirince giyin-kusan süslen moral yap kendine
hem bebisin desin :ay annem ne kadar güzel ne kadar fistik.ben anneme siki siki tutunayim birakmayayim...

canim tesekkür ederim önerin icin.kiviyi seviyorum yiyorum simdi daha cok yerim.cok sagol.

ben geldım ayyy ev cok dagınıktı yaaa neyse topladım bıde sılıyım dedım eltım geldı o sıldı bende dusa gırdım dedıgın gıbı cnm suslendım sımdı saclarımı yapıcam hersey onun ıcın

yarindan itibaren(adetin 11.günü) sabahlari 1x2 estradiol.3x2 progesteron fitil.yarin aksam catlatma ignemi yapacagim.persembe yumurtalari cözdürecekler.kismet olursa cumartesi transfer olacak.tlfon.görüsmesinden sonra son durum bu.

yarindan itibaren(adetin 11.günü) sabahlari 1x2 estradiol.3x2 progesteron fitil.yarin aksam catlatma ignemi yapacagim.persembe yumurtalari cözdürecekler.kismet olursa cumartesi transfer olacak.tlfon.görüsmesinden sonra son durum bu.

ayyyy cok sevındım cnm baslıyosun sende ıns bu sefer olur cok sevındım cumartesınden sonra meleklerın senınle olucak

Süper haberler canım benim hayırlı uğurlu olsun duaları seninle

çok sevindim senin adına süper hızlı bir giiş oldu
bizimkinde adetn 2. günü başlıyor. perşembeden itibaren herşey hızlanacak
papatyam hamile olduğunu bize söyleyecek senin cumartesi transfern olacak salı ben sonuç alacam hadi bakalım
Bu arada bende ciddi enfeksiyon var arkadaşlar. tüpbebek druma sordum ateşi yine 39,2 ile yaşarmı diye bunu söylemek çok zor dedi moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…