inş. cnm dualarını esirgeme.
testime 2 gun kaldı sbakalım ne cıkacak hayırlısı
kizlar,
fitilleri yada jeli kullaninca yatiyormusunuz siz?yatiyorsaniz ne kadar?
papatya ve nurcan,
elinizden geleni yaptiniz.insaallah bebeklerinizin dünyaya gelecegi zaman gelmistir ,bu zamandir.biliyosunuz dogum ve ölüm degismeyen bi kader.persembe günü bebeginizle kavusacaginizin müjdesini alirsiniz,bizede müjde verirsiniz insl.ne mutlu size cok az kaldi o güne.heyecaninizi tahmin ediyorum.hep duadayim hepimiz icin.
kızlarrrrr bugun cok ıyyım bıraz dısarı cıktım hava aldım sımdı aksama mantı yapıcammmm herkezı beklerım
heoz,
atesin düsmüs sanirim.insallah haftaya bugün senin de güzel haberini duyariz insaallah.
cnm zaman yaklasınca daha cok stres yapıyo ınsan sabırla bekledım hersey allahtan yuce rabbım ol demedıkce hıc bısey olmaz bunun farkındayım cok sukur tabı uzulucem aglıcam elımde deıl cok duygusalım ama ısyan etmıcem zaten cumaya normele donerım ama pozıtıfı gorursem dunyalar benım olur :)))))
cnm zaman yaklasınca daha cok stres yapıyo ınsan sabırla bekledım hersey allahtan yuce rabbım ol demedıkce hıc bısey olmaz bunun farkındayım cok sukur tabı uzulucem aglıcam elımde deıl cok duygusalım ama ısyan etmıcem zaten cumaya normele donerım ama pozıtıfı gorursem dunyalar benım olur :)))))
İnşallah canım benim yarina hayırlı haberlerini bekliyoruz topigimizin ilk hamilesi olacaksın
merhaba nesrin,
öncelikle gecmis olsun.yeni tedavin hayirli olsun.hic beklemeden baslamissin anladigim kadariyla.doktorun uygun gördüyse, kendinde hazir olunca,Allah da nasip etmis artik erkenmi basladim acaba diye soru sorma kendine.her seyde bir hayir vardir.insaallah bu sefer postiv olsun arkadasim.
aramiza hosgeldinn
kizlar,
fitilleri yada jeli kullaninca yatiyormusunuz siz?yatiyorsaniz ne kadar?
merhaba dilemim, yorumun ıcın tsk ederım. evet beklemeden bbasladım tedavıye. Esım kaptan ve suan uzakyolda seferde. tek basıma ugrasmak durumundayım. dr uygun gordu zaten aslayalım o halde dedı. akalım hayırlısı 3.denememı dondurulmuslarla deneyecegım nasıpse. ıns rabbım bu sefer ol demıstır. sızlerınde hakkında hayırlısı olsun. guzel haberlerınızı almak nasıp olur ıns. test gunun ne zaman?
ben crınoe jel kullanmıstım sabah yapıp hemen kalk demıstı hemsıre. yoksa yatmanız gerekseydı gece yapın derdık dıye acıklama yapmsıtı. fıtılı anlamadım ama?
ıns Rabbım guzel haberler vermenı nasıp etmıstır. hakkında hayırlısı olsun ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?