Insallah sende bende bu yolda emek veren maddi manevi ugrasan herkesin yuzunu guldursun rabbim.
eger pozitif sonuc alirsam benim bebegim seninkilerin ablasi yada abisi olucak.
Yarin aksam iyi haberlerini bekliyorum.
Arkadaslar
Yarin saat 14:30 da dr la randevum var
Insallah randevum iyi gecer
İnsallah guzel haberler veririm canım benim test tarihimi doktor 15. Güne verdi nedense ama ben cuma gunü yapmayı düşünüyorum bugün 8. Gunümmerak ettimm nasil geciyor günlerin?test günün ne zamandi sahi?insaallah müjdeli haberini duyurursun sen dee
İnsallah guzel haberler veririm canım benim test tarihimi doktor 15. Güne verdi nedense ama ben cuma gunü yapmayı düşünüyorum bugün 8. Gunüm
Bu kez cok rahatım 2 gun evde dinlendim sonrasında arabayla uzun yolculuklar yaptım yaklaşık 2000 km baya gezdim sadece ilaç saatlerimde aklıma geldi transferim bu kez de böyle deniyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:)
canim hadi bir asamayi daha geride biraktiin.insaallah rahimin güzel güzel hazirlanir bu son asamada.güzel haberlerle gel yarin
Yarinki transferini sikintisiz atlatir bebeklerine kavusursun insallah.
yarinki islem bunca yillik cabanin ve acilarin bir nebzede olsa karsiligi olur insallah.
Rabbim yardimcin olsun ve guzel.haberlerle gel
Insallah iyi haberler verebilirim.
Ha bu arada kasimda sende tedaviye basliyormussun
tesaduf gozume takildi
Bizede yaz gelismeleri
Insallah bu sefer icine sinen bir drla baslarsin ve sonucunda guzel olur.:13:
Her dr un bu tedaviye yaklasimi farkli okudugum kadariyla
Benim dr um catlamayan yumurtam icin turnasol 2*1 hap verdi ilk 6 gun onu ictim ve 7.gun itibariyle 2*1 hap devam ve 10 unite lucrin tekrar yumurta olusumunu onleyici ve adetin 2. Gunu buyuk ibtimalle estrofem basliycam nakil oncesi bu
ve nakil sonrasi buyuk ihtimal celexson 0.4 mg ve 3*1 vajinal progestan
Benim dr un tedavi sekli bu
insallah tedaviye basladiginda hayirli sonuclar alirsin.
çok teşekkürler cevap için..demek ki tüp bebekte olduğu gibi bunda da ilaç ve iğne kullanılıyor. Ben hiç böyle düşünmemiştim. Belli bir zamanda gidicem ve embriyoları transfer edecekler diye düşünmüştüm. O zaman karar verdiğimde normal yollarla denemek daha akıllıca olacak. Bir kere doğum yaptığım için belki normal yolla kalabilirim..Allah inşallah bu çabalarınızı boşa çıkarmaz ve sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız..
Canim sakin yanlis anlama
15 demisler ya 8. Gun sonucu cok erkn oldugundan yaniltici olabilir diye dedim.
Insallah bebegin seninledir
ve bu aefer hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz.
Yok canım 8. Günümde yaptirmicam dun 8. Gunümdu cuma 11. Gunüm olacak bugün de idrar testi yaptim sonuc negatif ama erken yaptım sanirim ;(
Havinsu
Islemin coktan bitmistir
insallah hersey yolundadir
Cok merak ettim seni
selam feryal canım bende yarım saat oldu eve geleli rabbime şükürler olsun rahim temiz çıktı rahimde sıkıntı yok doktor dediki rahim duvarına çizikler attım bebeğin daha iyi tutunması için bundan dolayı bir kaç gün kanaman olabilir dedi herşey güzel geçti uyudum uyandım ağrım oldu bıraz şuanda da ufaktan var zaten
Gozun aydincok sevindimm:124:
sana yapilan uygulamayi yaptiran bir arkadasim daha vardi osman beyin hastasi
faydasi var sanirim
Insallah bundan sonra hersey guzel olucak.
Bende yoldayim dr a gidiyorum bakalim ne diyecek.
canım benim sende gidip inş güzel haberlerle gelirsin
ben rahatladım rabbimin izniyle herşey güzel geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?