canım okudum bir kaç yerde de bu yöntem tabi rabbim ol demişse işe yarıya herşey rabbimden inş bu sefer doldurur kucaklarımızı
sen uzakmısın doktora canım inş sende güzel haberlerle gel
selam kızlar. eylül 30'da transferim yapılmıştı, burda da bir kaç kez yazmıştım, ayın 12 sinde hem adet oldum hem de negatifi görmüş oldum. 3. günden beri kontrollere gidiyorum dondurulmuş transferi için. sanırım yarın en geç cuma bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. kontrollerde 2 kez kan verdim-E2 ve P4. p.tesi 18 mm olan bir yumurtam vardı. bu arada kalçadan progestan iğnesi vurunuyorum, bir de jele başladım. sanırım yumurtanın çatlaması istenmiyormuş(yani yumurta olduğu için) normalde28-29 günde bri adet olurum. yarın 21.günüm. ilk tüp denemem de 18.günde olmuştu.zaten tahlil günü regl oldum, ilaçların etkisinden belki 30.güne denk gelmişti.
aşılamada da aşılamanın 10.günü regl olmuştum, kullanılan ilaçlar benim adet döngüsünü pek etkilemiyor sanırım.
şimdi nasıl olacak acaba? bir de yumurta varken transfer yapılabiliyor mu?
Bu sefer kimse bilsin istemedik
Esimde abisinle ortak calisinca anlasilir diye yanliz gidiyorum
Butun gozler ustumuzde cunku
Yoksa kendi aracimizla 30 dk
Insallah iyi haberler verebilirim
Yanlis anlamisim
idrar testi bu kadar erken sonuc vermez
Cuma kanda bir baktir
insallahhaberini aliriz.
Rabbim emeklerinin karsiligini versin insallah.
transfer günüm belli oldu... Son adet tarihim.. 16 ekimdi.... 25 ekmde rahim kalınlığı 9.4 idi.. 31 ekimde ise 10.6 ... transfer için start verildi.... büyük gün 6 Kasım
Allah hayırlısını nasip etsin... çok umutlyum İlk kez rahim kalınlıgı zorlanmadan bant kullanmadan kendiliğinden kalınlaştı
yalnız bu sefr tek frk 21. gü lucrin depottu... bu defa 6 ekim de lucrin vurularak başladm.
kullandığım ilaçlar..
estrofem 4*1
coraspin 1*1
tetradox 2*1
progynex ampul kalçadan 50 mg 2tane birden
inofolic şase... 2 sabah 2 akşam
transferden sonra da 0.6 lık clexane kullanıcam göbekten..
ALLAH yardımcımız olsun.. son dndurulmuş hakkım umarım herşey gönlüme göre olur
son iki adet 5. gün ebriyosu transfer edilecek...HERKESE BOL ŞANSLAR
2013 bebekli bir yıl olsun benim için...
estrofem hapla beraber bant da kullanıodum.. hala kalınlaşmıyodu... biliyorum ... nerdeyse tüm ilaçları eczacılar kadar tanıdım
feryal canım uğramadın topiğe merak ettim seni inş bir sıkıntı yoktur
feryal canım merak ettim seni nasıl geçti kontrolün
Âmin canım insallah bu kez yüzümüz gülecekRabbim ol demiştir insallah Allah kimseyi evlatla sinasin cok zor gercekten yaşananlar
hadi ya öle oldunu bilmiyordum desene bu sefer herşey çok güzel rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhhhh
selam kızlar. eylül 30'da transferim yapılmıştı, burda da bir kaç kez yazmıştım, ayın 12 sinde hem adet oldum hem de negatifi görmüş oldum. 3. günden beri kontrollere gidiyorum dondurulmuş transferi için. sanırım yarın en geç cuma bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. kontrollerde 2 kez kan verdim-E2 ve P4. p.tesi 18 mm olan bir yumurtam vardı. bu arada kalçadan progestan iğnesi vurunuyorum, bir de jele başladım. sanırım yumurtanın çatlaması istenmiyormuş(yani yumurta olduğu için) normalde28-29 günde bri adet olurum. yarın 21.günüm. ilk tüp denemem de 18.günde olmuştu.zaten tahlil günü regl oldum, ilaçların etkisinden belki 30.güne denk gelmişti.
aşılamada da aşılamanın 10.günü regl olmuştum, kullanılan ilaçlar benim adet döngüsünü pek etkilemiyor sanırım.
şimdi nasıl olacak acaba? bir de yumurta varken transfer yapılabiliyor mu?
Merhaba canim
Dun transfer gunu degilmiydi?
Yazmamissin hersey yolundadir insallah.
ewet cnm dün oldu çok şükür çözündü bebelerim 2 tane konuldu 1 tanesi 8 1 tanesi 9 hücreli inşallah tutunur bebeklerim..............
Hayirli olsun.
bende merak etmistim yazmayinca
3.gun hucresi nakil yapildi sanirim
bu sefer hersey gonlune gore olur insallah ilk once pozitif ensonda dogduklari gunun hBerinide aliriz insallah.
test gunu bizide habersiz birakma
Aksam cok gec saatte eve geldim.
dun hersey yolunda gitti sukur.
buayki catlamayan yumurtam ilaclarla erimis.
1-6 arasi aksamlari 1 ad.estrofem+lucrin
6+9 arasi sabah aksam estrofem +lucrin
10-15 arasi sabah ogle aksam sadece estrofem kullanicam
Ve ayin 15. De kontrolum var
insallah bu sefer hersey yolunda gider
sen ben ve dileyen herkein yuzu guler insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?