• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Iyi bayramlar kızlar hamsiler biz adaylar için bugün dua eder misiniz bir ay sonra transferim var adım esra ismen dua ederseniz çok mutlu olurum :)

İyi bayramlar kızlar.
Hamile arkadaşlar; çiğ ete, çıplak elle dokunmamak gerekiyormuş. Ciğere de dokunmamak ve yememek gerek diye duymuştum. Paylaşmak istedim...
Saol canm sanada oyi bayramlar evet gecen burda soylemistim canm ciger kesinlikle yasak ve ete eldivenle dokunun eger dokunmaya mecbur kalirsaniz ette toxiplazma enfeksyonu kana karisabilir diyorlar etli etki şekerli şekerli gunler dilerimmmmm:KK73:

Iyi bayramlar kızlar hamsiler biz adaylar için bugün dua eder misiniz bir ay sonra transferim var adım esra ismen dua ederseniz çok mutlu olurum :)
Mrb saol tatlim sanada iyi bayramlar inan bn herzmn isteyen herkes icin dua ediyorum senin icinde ayri dua ederim inşallah Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim sanada iyi bayramlar bayramdan sonra test gunun vardi dimi canm
Bayramın son günü, doktorum 9. gün istedi. Ama ben yarın 7.gün şansımı denesem mi diyorum. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Allah yüzümüzü güldürür inşallah :nazar:

Saol canm sanada oyi bayramlar evet gecen burda soylemistim canm ciger kesinlikle yasak ve ete eldivenle dokunun eger dokunmaya mecbur kalirsaniz ette toxiplazma enfeksyonu kana karisabilir diyorlar etli etki şekerli şekerli gunler dilerimmmmm:KK73:

Cnm ya sen hemsireydin. Transfer oncesi dokunsam ete birsey olur mu

Bayramın son günü, doktorum 9. gün istedi. Ama ben yarın 7.gün şansımı denesem mi diyorum. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Allah yüzümüzü güldürür inşallah :nazar:
Biraz sabret tatlim doktorun dedigi gun yaptr inşallah guzel haberler verirsin

İyi bayramlar arkadaşlar. Transfer için adetin 2. Günü mü gitmek gerekiyor illa? 3. Gün de olur mu?

İyi bayramlar arkadaşlar. Transfer için adetin 2. Günü mü gitmek gerekiyor illa? 3. Gün de olur mu?
Canım yanlış yazdın galiba. Tedaviye başlamak için adetin 2. ya da 3. günü çağırıyorlar, ama transfer için doktorun gün verir zaten sana...

Saol canm simdi hastaneden geldim bugun fazla hareket ettim cok ayakta kaldim cok sancilandim cok sukur kotu bsy yok istirahat et bol su ic dedi simdi biraz iyim sen nasılsın
geçmiş olsun.bacaklarini dik dinlen canim.akintilarim devam ediyo benimde artmiyo azaltmıyor.kötüye dönmüyor.cumartesiyi iple çekicem

Saol canm simdi hastaneden geldim bugun fazla hareket ettim cok ayakta kaldim cok sancilandim cok sukur kotu bsy yok istirahat et bol su ic dedi simdi biraz iyim sen nasılsın
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine, yat, dinlen, iş yapma. Yorma kendini...

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine, yat, dinlen, iş yapma. Yorma kendini...
Cok saol canm bnm artk buyuduk diye rahat rahat hareket ediyordum artk daha dikkatli olucam sizde cok dikkat edin ne kadar korktum cok agladim korkudan Allahima şükürler olsun kotu bsy yok

Back
X