Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canm sanada oyi bayramlar evet gecen burda soylemistim canm ciger kesinlikle yasak ve ete eldivenle dokunun eger dokunmaya mecbur kalirsaniz ette toxiplazma enfeksyonu kana karisabilir diyorlar etli etki şekerli şekerli gunler dilerimmmmmİyi bayramlar kızlar.
Hamile arkadaşlar; çiğ ete, çıplak elle dokunmamak gerekiyormuş. Ciğere de dokunmamak ve yememek gerek diye duymuştum. Paylaşmak istedim...
Mrb saol tatlim sanada iyi bayramlar inan bn herzmn isteyen herkes icin dua ediyorum senin icinde ayri dua ederim inşallah Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsinIyi bayramlar kızlar hamsiler biz adaylar için bugün dua eder misiniz bir ay sonra transferim var adım esra ismen dua ederseniz çok mutlu olurum :)
Teşekkür ederim sanada iyi bayramlar bayramdan sonra test gunun vardi dimi canmIyi bayramlar hepinizebayramın son günü ben de inşallah bayram hediyemi alırım
Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin
![]()
Bayramın son günü, doktorum 9. gün istedi. Ama ben yarın 7.gün şansımı denesem mi diyorum. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Allah yüzümüzü güldürür inşallahTeşekkür ederim sanada iyi bayramlar bayramdan sonra test gunun vardi dimi canm
Saol canm sanada oyi bayramlar evet gecen burda soylemistim canm ciger kesinlikle yasak ve ete eldivenle dokunun eger dokunmaya mecbur kalirsaniz ette toxiplazma enfeksyonu kana karisabilir diyorlar etli etki şekerli şekerli gunler dilerimmmmm![]()
Canm dokunmazsan daha iyi transfer oncesi ne olur ne olmaz eldivenle dokunCnm ya sen hemsireydin. Transfer oncesi dokunsam ete birsey olur mu
Biraz sabret tatlim doktorun dedigi gun yaptr inşallah guzel haberler verirsinBayramın son günü, doktorum 9. gün istedi. Ama ben yarın 7.gün şansımı denesem mi diyorum. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Allah yüzümüzü güldürür inşallah![]()
Amin canım dualarını bekliyorum :)Mrb saol tatlim sanada iyi bayramlar inan bn herzmn isteyen herkes icin dua ediyorum senin icinde ayri dua ederim inşallah Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
Dondurulmuş embriyo transferi için ilk görüşmeye adetin 3.günü gittim ben.İyi bayramlar arkadaşlar. Transfer için adetin 2. Günü mü gitmek gerekiyor illa? 3. Gün de olur mu?
Canım yanlış yazdın galiba. Tedaviye başlamak için adetin 2. ya da 3. günü çağırıyorlar, ama transfer için doktorun gün verir zaten sana...İyi bayramlar arkadaşlar. Transfer için adetin 2. Günü mü gitmek gerekiyor illa? 3. Gün de olur mu?
İyi bayramlar canım nasılsın?Gunaydin kizlar herkese iyi bayramlar
ben adet oldu mu aradım. Beni su zaman ara randevu vereyim dedi o zamanda 3. Yada 4. Gün e çağırmış olduİyi bayramlar arkadaşlar. Transfer için adetin 2. Günü mü gitmek gerekiyor illa? 3. Gün de olur mu?
Saol canm simdi hastaneden geldim bugun fazla hareket ettim cok ayakta kaldim cok sancilandim cok sukur kotu bsy yok istirahat et bol su ic dedi simdi biraz iyim sen nasılsınİyi bayramlar canım nasılsın?
geçmiş olsun.bacaklarini dik dinlen canim.akintilarim devam ediyo benimde artmiyo azaltmıyor.kötüye dönmüyor.cumartesiyi iple çekicemSaol canm simdi hastaneden geldim bugun fazla hareket ettim cok ayakta kaldim cok sancilandim cok sukur kotu bsy yok istirahat et bol su ic dedi simdi biraz iyim sen nasılsın
Saol canm uzanıyorum şuan yavrumu biraz yordum galiba sen nasılsıngeçmiş olsun.bacaklarini dik dinlen canim.akintilarim devam ediyo benimde artmiyo azaltmıyor.kötüye dönmüyor.cumartesiyi iple çekicem
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine, yat, dinlen, iş yapma. Yorma kendini...Saol canm simdi hastaneden geldim bugun fazla hareket ettim cok ayakta kaldim cok sancilandim cok sukur kotu bsy yok istirahat et bol su ic dedi simdi biraz iyim sen nasılsın
Cok saol canm bnm artk buyuduk diye rahat rahat hareket ediyordum artk daha dikkatli olucam sizde cok dikkat edin ne kadar korktum cok agladim korkudan Allahima şükürler olsun kotu bsy yokGeçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine, yat, dinlen, iş yapma. Yorma kendini...