• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar sonucumu aldım , hamileyim !!!

10. gün bugün , 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti

Değerim 383 çıktı , sanki biraz yüksek gibi geldi bana
Ayyyy gozun aydin canm Allah saglicakla kucagna almayi nasip etsin amin yok degerin gayet iyi cok guzel maşallah

Kızlar sonucumu aldım , hamileyim !!!

10. gün bugün , 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti

Değerim 383 çıktı , sanki biraz yüksek gibi geldi bana
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin. Değerin normal. Benim de 1 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. 11.gün değerim 503,3 çıkmıştı. Normal yani. 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyor canım. Gözün aydın tekrardan:nazar::nazar::nazar: Maşallah...

Doktorum tekrar test yapmama gerek duymadı , haftaya çarşamba ultrasona çağırdı , değer yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali var mı acaba , çok merak etmeye başladım

Doktorum tekrar test yapmama gerek duymadı , haftaya çarşamba ultrasona çağırdı , değer yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali var mı acaba , çok merak etmeye başladım
Allah kucağında göstersin canım benim ikiz gebelik 10.gün 900 çıkmıştı. Sağlıklı,hayırlı olsun inşallah bir yada iki.

Bnm ikizdi canm 11 gun test sonucum 736 cikmisti bir gun sonra 1113 cikti iki gun sonra 3069 cikti 10 haftaya kadar ikiz gebelik devam etti sonrada kayboldu

yeni anne adaylari hepineze hayirli olsun insalh saglikla sihatle kucaginiza alirsiniz bende tup bebek annesiyim 2016 mayista dogum yaptim simdide dondurulmuş embriyoalrm var 2018 eylul ayinda almayi dusunuyorm acaba aradan cok zamn gececk nasil ne sekilde olur

yeni anne adaylari hepineze hayirli olsun insalh saglikla sihatle kucaginiza alirsiniz bende tup bebek annesiyim 2016 mayista dogum yaptim simdide dondurulmuş embriyoalrm var 2018 eylul ayinda almayi dusunuyorm acaba aradan cok zamn gececk nasil ne sekilde olur
Mrb Allah yavrunuzu bagislSin inşallah tedaviniz hayirli sonuclanir Allah gonlunuze gore versin

Canım, benim de ilk çocuğum taze embriyo tedavisi ile olmuştu. O zamanki tedavimizden kalan embriyolarımız dondurulmuştu. Dondurulma işleminden yaklaşık 4 yıl sonra dondurulan embriyolarımızla yeniden tüp bebek tedavisi gördüm. Aradan ne kadar zaman geçse de embriyolar ilk günkü gibi oluyormuş çözüldüklerinde. Doktorumuz o şekilde söylemişti. Zaten çözülürken bozulan embriyo olursa onları kullanmıyorlarmış.

Bizim 6 tane dondurulmuş embriyomuz vardı önceki tedavimizden. Bunların 4 tanesi çözdürülmüş. 2 tanesi iyi, 2 tanesi de iyi değil dedi doktorumuz. İyi olanlardan bir tanesi transfer edildi. Şu an 8 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

T tugsem_10 ne yaptin canm gittinmi hastaneye[/QUOTE]gittim canım ama çok panik yaptım.folık asiti sormayı unuttum.artısım ıyı devam ediyor. 2950 gıbı bırsey çıktı. Vajinal. Ultrasonla baktı.0.5mm mı cm mı ne bıseydedı 2 adet transfer edıldı 11 ağustosta. Dedım belkı dıgerı de yenı tutunur bu süreçte. Haftaya gel dedı.gördüm sıyah beyaz ekranda at sınegı kadar. Bır ısık hüzmesi.daha.col yenıymıs.yanma içinde. Mantar olmussundur dedı travazol yazdı suan bırazda kasıntım var.belki. mantardan dır canım devletın oldugu ıcın cok uzun bısey demedı cok kadın var hamış ntsye sokuyorlar 45 dakika

Selam kızlar bende bugün adet oldum ctesı estrofeme başlıyorum 9 tane dondurulmus embrıyom var hakkımızda hayırlısı olsun hamişler banada dua edın olurmu :)

Merhaba kizlar, benim ilk denemem. Ohss oldugumdan dolayi dondurulmustu embriyolarim. Transferim 8 eylülde. Simdilik estrofem aliyorum. Transfere yakin monodoks, prednol, crinone jel ve progestan igneye baslayacagim. Sizlerin tedavisi de mi böyle ilerlemisti?

Canım, benim de ilk çocuğum taze embriyo tedavisi ile olmuştu. O zamanki tedavimizden kalan embriyolarımız dondurulmuştu. Dondurulma işleminden yaklaşık 4 yıl sonra dondurulan embriyolarımızla yeniden tüp bebek tedavisi gördüm. Aradan ne kadar zaman geçse de embriyolar ilk günkü gibi oluyormuş çözüldüklerinde. Doktorumuz o şekilde söylemişti. Zaten çözülürken bozulan embriyo olursa onları kullanmıyorlarmış.

Bizim 6 tane dondurulmuş embriyomuz vardı önceki tedavimizden. Bunların 4 tanesi çözdürülmüş. 2 tanesi iyi, 2 tanesi de iyi değil dedi doktorumuz. İyi olanlardan bir tanesi transfer edildi. Şu an 8 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
canm cok tesekkur peki 2 tup bebek icin ne gibi tedavi yada hazirlik yapiliyor biraz bilgilendorsen bide nerde yaptirdinz benimde 5 tane 5 gun dondurulmus embriyo

Merhaba kizlar, benim ilk denemem. Ohss oldugumdan dolayi dondurulmustu embriyolarim. Transferim 8 eylülde. Simdilik estrofem aliyorum. Transfere yakin monodoks, prednol, crinone jel ve progestan igneye baslayacagim. Sizlerin tedavisi de mi böyle ilerlemisti?
Mrb canm evet hmn hmn aynilarini kullandim inşallah guzel sonuçlar alirsin az zmn kalmış transfere

canm cok tesekkur peki 2 tup bebek icin ne gibi tedavi yada hazirlik yapiliyor biraz bilgilendorsen bide nerde yaptirdinz benimde 5 tane 5 gun dondurulmus embriyo
Canım taze embriyo transferinde adetin 2. ya da 3. günü gidip tedaviye başlıyorsun. Gün aşırı kontrole çağırıp ilaçlarını düzenliyorlar. Yaklaşık 2 hafta sonra genel anestezi ile yumurtaların toplanıyor. Aynı gün eşinden sperm alınıyor. Embriyolar oluşturuluyor. Embriyoların durumuna göre seni arayıp bilgilendiriyorlar. Bizi yumurtalar toplandıktan 5 gün sonra transfere çağırmışlardı. Transferden 12 gün sonra da test yaptırıyorsunuz.

Dondurulmuş embriyo tedavisinde de yine adetin 2. ya da 3. günü gidiyorsun, tedaviye başlıyorsun. Bu sefer kullanılan ilaçlar ve iğneler daha farklı oluyor. Ayrıca sık sık kontrole gitmene gerek kalmıyor. Toplamda 4 defa gidiliyor ve 4. gidişte transfer yapılıyor. Yani ilk gittiğin günden yaklaşık 45 gün sonra her şey uygunsa transferin gerçekleşiyor.

Biz Gaziantep Novafertil Tüp Bebek Merkezi'nde yaptırmıştık canım. Allah gönlüne göre versin inşallah...

Dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıpumut olursanız çok mutlu oluruz. ilk denemem ekim ayında negatifle sonuçlandı 2 tane dondurulmuş 3.gün emriyom var bu ayki adetle kullanıcaz inşallah.
İlk deneme dondurulmuş embriyo pozitif sonuçlandı. Umarım rabbim sizinde yuzunuzu guldurmustur. Mesajı geç gördüm biraz

Back
X