- 26 Mart 2015
- 92
- 134
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy gozun aydin canm Allah saglicakla kucagna almayi nasip etsin amin yok degerin gayet iyi cok guzel maşallahKızlar sonucumu aldım , hamileyim !!!
10. gün bugün , 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti
Değerim 383 çıktı , sanki biraz yüksek gibi geldi bana
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin. Değerin normal. Benim de 1 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. 11.gün değerim 503,3 çıkmıştı. Normal yani. 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyor canım. Gözün aydın tekrardanKızlar sonucumu aldım , hamileyim !!!
10. gün bugün , 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti
Değerim 383 çıktı , sanki biraz yüksek gibi geldi bana
Allah kucağında göstersin canım benim ikiz gebelik 10.gün 900 çıkmıştı. Sağlıklı,hayırlı olsun inşallah bir yada iki.Doktorum tekrar test yapmama gerek duymadı , haftaya çarşamba ultrasona çağırdı , değer yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali var mı acaba , çok merak etmeye başladım
Bnm ikizdi canm 11 gun test sonucum 736 cikmisti bir gun sonra 1113 cikti iki gun sonra 3069 cikti 10 haftaya kadar ikiz gebelik devam etti sonrada kaybolduDoktorum tekrar test yapmama gerek duymadı , haftaya çarşamba ultrasona çağırdı , değer yüksek olduğu için ikiz olma ihtimali var mı acaba , çok merak etmeye başladım
Mrb Allah yavrunuzu bagislSin inşallah tedaviniz hayirli sonuclanir Allah gonlunuze gore versinyeni anne adaylari hepineze hayirli olsun insalh saglikla sihatle kucaginiza alirsiniz bende tup bebek annesiyim 2016 mayista dogum yaptim simdide dondurulmuş embriyoalrm var 2018 eylul ayinda almayi dusunuyorm acaba aradan cok zamn gececk nasil ne sekilde olur
Canım, benim de ilk çocuğum taze embriyo tedavisi ile olmuştu. O zamanki tedavimizden kalan embriyolarımız dondurulmuştu. Dondurulma işleminden yaklaşık 4 yıl sonra dondurulan embriyolarımızla yeniden tüp bebek tedavisi gördüm. Aradan ne kadar zaman geçse de embriyolar ilk günkü gibi oluyormuş çözüldüklerinde. Doktorumuz o şekilde söylemişti. Zaten çözülürken bozulan embriyo olursa onları kullanmıyorlarmış.yeni anne adaylari hepineze hayirli olsun insalh saglikla sihatle kucaginiza alirsiniz bende tup bebek annesiyim 2016 mayista dogum yaptim simdide dondurulmuş embriyoalrm var 2018 eylul ayinda almayi dusunuyorm acaba aradan cok zamn gececk nasil ne sekilde olur
Mrb Allah yavrunuzu bagislSin inşallah tedaviniz hayirli sonuclanir Allah gonlunuze gore versin[/QUOamin saol cnm insalh rabbim boyle cok.anne olmak.osteyenlerin yuzune bakar
canm cok tesekkur peki 2 tup bebek icin ne gibi tedavi yada hazirlik yapiliyor biraz bilgilendorsen bide nerde yaptirdinz benimde 5 tane 5 gun dondurulmus embriyoCanım, benim de ilk çocuğum taze embriyo tedavisi ile olmuştu. O zamanki tedavimizden kalan embriyolarımız dondurulmuştu. Dondurulma işleminden yaklaşık 4 yıl sonra dondurulan embriyolarımızla yeniden tüp bebek tedavisi gördüm. Aradan ne kadar zaman geçse de embriyolar ilk günkü gibi oluyormuş çözüldüklerinde. Doktorumuz o şekilde söylemişti. Zaten çözülürken bozulan embriyo olursa onları kullanmıyorlarmış.
Bizim 6 tane dondurulmuş embriyomuz vardı önceki tedavimizden. Bunların 4 tanesi çözdürülmüş. 2 tanesi iyi, 2 tanesi de iyi değil dedi doktorumuz. İyi olanlardan bir tanesi transfer edildi. Şu an 8 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
Mrb canm evet hmn hmn aynilarini kullandim inşallah guzel sonuçlar alirsin az zmn kalmış transfereMerhaba kizlar, benim ilk denemem. Ohss oldugumdan dolayi dondurulmustu embriyolarim. Transferim 8 eylülde. Simdilik estrofem aliyorum. Transfere yakin monodoks, prednol, crinone jel ve progestan igneye baslayacagim. Sizlerin tedavisi de mi böyle ilerlemisti?
İnşallah Allah gonlune gore versin dualarim seninle canmSelam kızlar bende bugün adet oldum ctesı estrofeme başlıyorum 9 tane dondurulmus embrıyom var hakkımızda hayırlısı olsun hamişler banada dua edın olurmu :)
Canım taze embriyo transferinde adetin 2. ya da 3. günü gidip tedaviye başlıyorsun. Gün aşırı kontrole çağırıp ilaçlarını düzenliyorlar. Yaklaşık 2 hafta sonra genel anestezi ile yumurtaların toplanıyor. Aynı gün eşinden sperm alınıyor. Embriyolar oluşturuluyor. Embriyoların durumuna göre seni arayıp bilgilendiriyorlar. Bizi yumurtalar toplandıktan 5 gün sonra transfere çağırmışlardı. Transferden 12 gün sonra da test yaptırıyorsunuz.canm cok tesekkur peki 2 tup bebek icin ne gibi tedavi yada hazirlik yapiliyor biraz bilgilendorsen bide nerde yaptirdinz benimde 5 tane 5 gun dondurulmus embriyo
Mrb canm evet hmn hmn aynilarini kullandim inşallah guzel sonuçlar alirsin az zmn kalmış transfere
İlk deneme dondurulmuş embriyo pozitif sonuçlandı. Umarım rabbim sizinde yuzunuzu guldurmustur. Mesajı geç gördüm birazDondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıpumut olursanız çok mutlu oluruz. ilk denemem ekim ayında negatifle sonuçlandı 2 tane dondurulmuş 3.gün emriyom var bu ayki adetle kullanıcaz inşallah.