Benim de salı günü olacak inşallah bebekler tutunur kaç embriyo gönderilmişti pgtye ?Neden erken doğum olduğu belli değil hastane ne plasentayı ne bebeğin genetiğine bakmadı Allahın cezaları neyle karşı karşıyayım bilmiyorum genetikten sağlıklı döndü embriyo tek transfer dedi yücel bey pazar günü
Tedaviye başlamadan söyledim doktora gerek yok zaten ilaç kullanıcaksın dedi ama yine yaptırsam mı kafam karıştı bi en iyisi ben bi daha konuşayım doktorla .. canım inş denildiği gibi oran artar seninde döndürülmüştü? Değil mi kaç ay sonra transferin oldu
Bu salı mi transfer 2Benim de salı günü olacak inşallah bebekler tutunur kaç embriyo gönderilmişti pgtye ?
evet çok şükür ki kızım 16 aylık oldu bile :) inşallah hakkında hayırlısı olsun canmIns cnm tsk ederim..peki senjn bebisin tutundumu sana???ananas yeme konusunda kafam karisik cnm ya
evet çok şükür ki kızım 16 aylık oldu bile :) inşallah hakkında hayırlısı olsun canmIns cnm tsk ederim..peki senjn bebisin tutundumu sana???ananas yeme konusunda kafam karisik cnm ya
benm 6cm kistim var ama dr patlama riskinden hiç bahsetmedi bana...önceki tedavimde de 5cmlik kistim vardı ve çok şükür bir engel teşkil etmedi...sadece kistten sıvı sızması vb gibi durumlar olabiliyormuş ben de buna çok hakim değilim ve aklımı kurcalıyor...Kisi olanlar tecrübelisiniz dogru yolda iler liyomuyum durumum hakkinda bilgi istiyorum
1)adetim 8.ayda bir hafta ve 9.ayda 9 gun gecikmeli geldi kisimin giderek buyumesi nedeniyle su anda 7 veya 7 bucuk cm civarinda sizce patlama olasiligi nedir eger bi sorun olmazsa 10.ayin 18inde tedaviye basliyorum yine gecikme veya olamama durumu söz konusu olmaz ise
Sıvı sizmasi galiba bende oluyo onceden boyle birsey yoktu buyuyunce yasamaya basladim bu durumu ki buda benden su gibi birseyin akmasi olarak ifade edebilirim ki daha once böyle bir durum söz konusu değildievet çok şükür ki kızım 16 aylık oldu bile :) inşallah hakkında hayırlısı olsun canm
benm 6cm kistim var ama dr patlama riskinden hiç bahsetmedi bana...önceki tedavimde de 5cmlik kistim vardı ve çok şükür bir engel teşkil etmedi...sadece kistten sıvı sızması vb gibi durumlar olabiliyormuş ben de buna çok hakim değilim ve aklımı kurcalıyor...
yok hayır akıntı olarak değil..rahmin içine kistin boşalması ya da sızıntı yapması olarak oluyormuş bildiğim kadarıylaSıvı sizmasi galiba bende oluyo onceden boyle birsey yoktu buyuyunce yasamaya basladim bu durumu ki buda benden su gibi birseyin akmasi olarak ifade edebilirim ki daha once böyle bir durum söz konusu değildi
Ama o sizinti muhtemelen atiliyo disari öbür türlü icerde kalirsa rahim icini düşünemiyorum ben nasil bir hal icindedir:)yok hayır akıntı olarak değil..rahmin içine kistin boşalması ya da sızıntı yapması olarak oluyormuş bildiğim kadarıyla
Semra hoca gordugum en iyi doktor. Bizim hayatimizi degistirdi gitmedigim doktot denemedigim merkez kalmamisti. Cok övülen bahcecide bile negatif aldım birde düsük yaptım. Ama semra hoca sayesinde bugun allaha sukrettigim guzel bi kizim var.gecen sene pozitif aldim bende kendini semra hanima birak gerisini dusunmeİyi akşamlar kızlar durumumu anlatmak istedim 23 ekimde 27.haftada 25 hafta ile uyumlu doğum yaptım kızım 2 gün yaşadı ve maalesef melek oldu cennette beni bekliyor ben ise doğumdan 4 ay sonra korunmayı bıraktım ama afetlerim düzensizleşti süt hormonun yükselmiş meğerse süt hormonunu düşürdük 3 ay femara ve ovitrelle denedik ama maalesef olmadı ben en son dayanamadım şişli memorial tüp bebek merkezine gittim semra kahraman bana tüp yapmak istemedi ama kaygılarımı görünce pgt tüp bebek denemeye karar verdik kızlar bende sadece pko varmış doğumdan sonra perinatologum söyledi eşimde bi sıkıntı yok embriyom genetikten geldi adeti bekliyoruz transfer için bebeğin bana tutunması için neler yapmalıyım
evet çok şükür ki kızım 16 aylık oldu bile :) inşallah hakkında hayırlısı olsun canm
benm 6cm kistim var ama dr patlama riskinden hiç bahsetmedi bana...önceki tedavimde de 5cmlik kistim vardı ve çok şükür bir engel teşkil etmedi...sadece kistten sıvı sızması vb gibi durumlar olabiliyormuş ben de buna çok hakim değilim ve aklımı kurcalıyor...
Opudan sonra Ikinci adetimde basladim Ilaclara . Dondurulmus iki embriyo transfer edildi. Su an ikisi de tutmus durumda
2017 eylül tüp bebek topiğinde hamiş müjdesini veren ilk sendin değil mi? hatırladım seni ne güzel 6 haftalık olmuşsun bile bide ikiz ayy çok güzel ya Rabbim bize de bu duyguyu yaşatsın inş.
Evet bu salı olacak inşallahBu salı mi transfer 2
Canım spermleri öldüren bi sıvı yayiyormus . Bunu bende araştırdım hatta yabancı bir kaç tane makale okudum.kist doğal yoldan gebelige engel ama tüp bebekte kisti olan ve olmayan hastalar üzerinde araştırmalar yapılmış başarı aynı çıkmış hatta ameliyat olanlarda rezerv azalması yüzünden başarı biraz düşük çıkmış .evet çok şükür ki kızım 16 aylık oldu bile :) inşallah hakkında hayırlısı olsun canm
CANIM 30u yarın olacakHerkes bugun evine bir bebek esyasi alsin ben alicam birazdan
CANIM sizde sorun neydiSemra hoca gordugum en iyi doktor. Bizim hayatimizi degistirdi gitmedigim doktot denemedigim merkez kalmamisti. Cok övülen bahcecide bile negatif aldım birde düsük yaptım. Ama semra hoca sayesinde bugun allaha sukrettigim guzel bi kizim var.gecen sene pozitif aldim bende kendini semra hanima birak gerisini dusunme
CANIM kişilerin kaç cm benim 2cm Semra hanım ameliyat onermediDondurulmus embiryo tutarmı?
Evet tutar.
Ben bahcecide 2 dondurulmus transfer yaptirdim ilk ikisi tutmadi. Sonra bir dusük yaptim.
Sonra embiryolari oradan alıp memoriala taşımaya karar verdim ilgisizliklerinden dolayı ve semra kahraman cikolata kistlerimi tespit etti ameliyat oldum bir ay sonra transfer yapildi ve tuttu simdi bi kizim var allah isteyen herkese nasip etsin. Transfer yapildiginda 3 yil olmustu dondurali. suan hala donmuslarim var 2. Cocuk istersek onlari deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?