CANIM çok hormon alıyoruz vücut farklı tepkileri oluyor . Kusmayla bebeğe bir şey olmaz korkmaSelam kizlar lutfen biseyler diyin..carsamba ogleden sonra transferim oldu.dun gece wcye kalktim hadi bi bardakta su iceyim dedim.bi anda bi ates basmasi bi terleme nasil istifra ettim saniyede anlamadim.e tabi haliyle ikinma oldu.bi zarari olurmu ya bisey soyleyin bana?neden olmustur bu??prednol kullaniyorum ondan olurmu?kortizon????
CANIM çok hormon alıyoruz vücut farklı tepkileri oluyor . Kusmayla bebeğe bir şey olmaz korkma
Arkadaşlar anladigim kadariyla 5 cm yukaridina ameliyat yapiliyor altindakilere yapilmiyor benim ßu an gttigim doktorda semra hanimla ayni hastanede calismislar inşallah sonuclar guzel olurCANIM kişilerin kaç cm benim 2cm Semra hanım ameliyat onermedi
Bende sordum onu bugun denildi o yuzden cikip aldimCANIM 30u yarın olacak
Ben kabız oldum, ıkınmak zorunda kaldım az da olsa. Allah a şükür tutundu, bir sıkıntı çıkmadı. Doktorumla daha sonra konuştuğumuzda bunlarla hiç ilgisi yok dedi.Selam kizlar lutfen biseyler diyin..carsamba ogleden sonra transferim oldu.dun gece wcye kalktim hadi bi bardakta su iceyim dedim.bi anda bi ates basmasi bi terleme nasil istifra ettim saniyede anlamadim.e tabi haliyle ikinma oldu.bi zarari olurmu ya bisey soyleyin bana?neden olmustur bu??prednol kullaniyorum ondan olurmu?kortizon????
Olmaz ya merak etme hiç.benim salı günü olacakHaklisin kactane hap iciyoruz igne atiyoruz vudun napsin( senin dirumun ne cnm?olmaz dimi ya bisey tutunmasina falan engel??
Olmaz ya merak etme hiç.benim salı günü olacak
Ben kabız oldum, ıkınmak zorunda kaldım az da olsa. Allah a şükür tutundu, bir sıkıntı çıkmadı. Doktorumla daha sonra konuştuğumuzda bunlarla hiç ilgisi yok dedi.
Bu tür şeyler tutunmada etkili değil dedi. Kanıtlanmış bir şey yok dedi. Hatta yurt dışında insanlar transfere bisikletle gelip transferden sonra bisikletle geri dönüyorlarmış. Biz internetten her şeyi araştırdığımız için doğru yanlış bir sürü bilgiye ulaşıyoruz. Sonra kendimizi buna inandırıp tedirgin oluyoruz. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hatta burdaki arkadaşlara sordum kabız oldum bi zararı olur mu, ne yapayım şurup içeyim mi diye. Ama Allah nasip edince tüm olumsuzluklara rağmen oluyor. Içinizi ferah tutun, hakkınızda hayırlısı olsun.Hadiyaaa ne dedi doktor sana yani tam olarak??
EvetTransfermi sali olcak?
Bu tür şeyler tutunmada etkili değil dedi. Kanıtlanmış bir şey yok dedi. Hatta yurt dışında insanlar transfere bisikletle gelip transferden sonra bisikletle geri dönüyorlarmış. Biz internetten her şeyi araştırdığımız için doğru yanlış bir sürü bilgiye ulaşıyoruz. Sonra kendimizi buna inandırıp tedirgin oluyoruz. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hatta burdaki arkadaşlara sordum kabız oldum bi zararı olur mu, ne yapayım şurup içeyim mi diye. Ama Allah nasip edince tüm olumsuzluklara rağmen oluyor. Içinizi ferah tutun, hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim daha çok yeni inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım.
Yarın 7 haftalık olacak. Doktor kontrolüm var güzel haberler alırım inşallah.Saol cnm Allah razi olsun.kac haftalik yenimi ogrendin ?Rabbim daim etsin ins.aynen cnm nasipse hicbisey engel olmaz haklisin
Yarın 7 haftalık olacak. Doktor kontrolüm var güzel haberler alırım inşallah.
Alirsin ins cnm.7.haftada kese falan gorunuyormu yada kalp atisi?belirtin oldumu peki?test olmadan?
Hiçbir belittim yoktu diyebilirim arada kasık ağrısı oldu o kadar. Doktorum vajinal ultrasonla bakıyor hep. Benim 2 embriyo transfer edilmişti. 5 haftalıkken keseleri 6 haftalıkken kalp atışını duyduk bebeklerden birinin. Diğeri daha küçük dedi dinleyemedik o yüzden bu hafta çağırdı yarın yine gideceğim. Inşallah güzel haberler alırım. Arada kaldım böyle.
5.gün embriyosuydu ikisi de biri iyi diğeri orta kalite idi. Ama buna da pek bakmıyor. 2. Ya da 3. gün embriyosu tutup 5. gün tutmayan da var. Her şey kısmet.Ins alirsin cnm.kacinci gun embiryosuydu?
5.gün embriyosuydu ikisi de biri iyi diğeri orta kalite idi. Ama buna da pek bakmıyor. 2. Ya da 3. gün embriyosu tutup 5. gün tutmayan da var. Her şey kısmet.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah tutunurlar.Evet cnm hersey nasip kismet.banada 2tane 3.gun koyuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?