Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Anladim canim hakkimizda hayirlisi.. Maalesef bu testler / genetige gonderme vs isleri maddi acidan zorluyor insani.. Manevi olarak yorum yapmaya bile gerek yok yasayan bilir ancak.. Rabbim sabir ve guc versin hepimize.. ilerleyen surecte gelismeleri bildir burdan

Bizde aynıyiz canım hatta yazını ben yazdım sandım

Kasımda ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu
dondurulmuş 5.gün emriyolarimiz var
Ocak reglisini bekliyorum 2.için
Eger oda olmassa 3.için ayrıntılı testler felan yapılacak
Benim de eşimde sperm azlığı, hareket sorunu ,morfoloji bozukluğu var

Allah emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

Benimde dondurulmuş transferi olacak kızlar ocağın ilk haftası olur sanırım

Elifnazz38 ilk denememi dondurulmuş embriyo mu? Ben hangi gün yapsam bilemiyorum cumaya daha çok var

Elifnazz38 ilk denememi dondurulmuş embriyo mu? Ben hangi gün yapsam bilemiyorum cumaya daha çok var
Bu 4.cu denemem ilk ikisi tutmadı 3.cu denemede 4 yumurta dollendi ikisini transfer edildi tuttu boş kese lerden dolayı kürtaj oldum buda dondurulmus embriyo transferi 2 tane transfer ettiler kısmet inşallah tutunmuslardir

Sizde belirti varmı bende ilk günden beri bel kasik agrisi bacaklarda çekilme ayaklarda ateşleme var diğer transferim dede bu belirtiler vardi idrar testi yaptım çıkmadı kısmet hayirlisi olsun

Merhaba kızlar size bir sorum olacak ben bu ay iğnelere başladım. Şans artırmak için dondurup ocak adetimde transfer yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu ay dondurup hemen bir sonra ki adetle transfer yapıyor mu? Yoksa aradan bir adet geçirip şubat adetini mi bekletiyor?

Sizde belirti varmı bende ilk günden beri bel kasik agrisi bacaklarda çekilme ayaklarda ateşleme var diğer transferim dede bu belirtiler vardi idrar testi yaptım çıkmadı kısmet hayirlisi olsun
Belirtilerimiz benziyor bende 1 gün bel ağrısı oldu çok şiddetli ayaklarda ateş.korkutma beni elifnazz

Yapamayabilir çünkü transferden önceki adette lukrin olman gerekiyor bu ay lucrin de verdimi sana

Belirtilerimiz benziyor bende 1 gün bel ağrısı oldu çok şiddetli ayaklarda ateş.korkutma beni elifnazz
Ilac lar in etkiside olabilir dünyanın ilacını kullanıyoruz benim hiç geçmedi sizin bir gün sürmüş şimdide adet sancıları var olmadı diye korkuyorum

Hayır sadece gonal f kullanıyorum. Lucrin ne için ? Ne zaman başlanıyor ne kadar kullanılıyor

Dondurulmuş embriyo transferi yapmk için 1 ay önceki adetinden birkaç gün sonra yumurtaliklari baskilamak icin veriyorlar lucrini senin bu ay toplar dondurur ocak adetinle lucrini yaparsın,Şubat adetini görmeden transfer olabilir ama tabi bu bizim görüşümüz doktora sormak lazim

Ben lucrin kullanmadım sadece 10 gün estrofem kullandım 11 gün kontrolde estrofemi 4de cikartti ayrıca bant kullandım 13.günde vitaminleri kan sulandirici ıgneye başladım 15.günde ek olarak progestan haa başladım transferden sonrada hergün kullanıyorum ilaclari

Benimde bir avuç ilaç gebelik aşısını da yaptirdim, kasılma giderici serum da yapıldı artık şunu da yapsaydım dediğim bişey kalmadı heralde takdir Allah'tan.olmuyorsa da bizim göremediğimiz bir guzellik vardir elbet

İnşallah canim bende subatta düşünüyorum ama ilki kadar umutlu degilim sen nerde yaptiriyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…