Insallah canim benim hepimiz gorelim hayirlisiyla . Pazar ver veya pazartesi bekle canim . Zaten hamileligin devam ederse daha cok beklemeyi ogreniceksin. Mesela kese gormek icin kalp atisini duymak icin ense kalinligi vs vs :)) oo 9 ay cok stres yaparsan bitmez . Tevekkul Et Allah a . Dua et en guzel sey odur.Tüp bebekten iki güne ver dediler ama ben pazar vermeyi düşünüyorum kismetimizde varsa olur senin kaçıncı günün inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsünüz
Insallah canim benim hepimiz gorelim hayirlisiyla . Pazar ver veya pazartesi bekle canim . Zaten hamileligin devam ederse daha cok beklemeyi ogreniceksin. Mesela kese gormek icin kalp atisini duymak icin ense kalinligi vs vs :)) oo 9 ay cok stres yaparsan bitmez . Tevekkul Et Allah a . Dua et en guzel sey odur.
Naail oluyor canim bu iCanım ben bir tane dondurulmuş embriyo ile ilk denememde hamile kaldım çok şükür. İnşallah sağlıkla devam eder.
Amin canim benim insallah yuzumuz guler bu sefer . Hamile kalmak degil de kalip guzel saglikli ilerlemesi icin cok dua ediyorumAllah razı olsun canim bundan önceki taze transferi değerlerin yüksek cikmişti ama kürtaj oldum inşallah bu sefer nasip eder Rabbim seninde az kalmış Rabbim kucağına almayi nasip etsin hepimize
Inşallah canim Rabbim bu sefer nasip edecekAmin canim benim insallah yuzumuz guler bu sefer . Hamile kalmak degil de kalip guzel saglikli ilerlemesi icin cok dua ediyorum
Zaten tekrarlayan dusuklerim var
Insallah tatlim .Inşallah canim Rabbim bu sefer nasip edecek
Hayırlı olsunnn canımm tedavin. Bende geçen hafta perşembe transfer için kontrole gittim benimkiside dondurulmuş ebriyo transferi olacak. İlk defa önümüzdeki pazartesi gidicem iğneler ve ilaçlardan sonra oda 12.gün olmuş oluyor. Pazartesiden sonra daha kaç kere giderim bilmiyorum. Sanırım rahimin kalınlaşma durumuna yani kişiye göre değişiyor
Hayir canm olmaz ama alarmini kur unutmaKızlarrrr transfer öncesi kullanılan iğnemi vurulmayı unutttum dün (enox) kan sulandırıcı birşey olur muuuuuuu
Nasıl unuttuğumu hala inanıyorummm zaten canım normalde dakikasını bile kaçırmam ilaçlarımın iğnemin fakat dün telaşlı koşturmalı bir gündü unuttum gittiHayir canm olmaz ama alarmini kur unutma
Alarm kuruyorum ben sagolsun ben unutsam da o unutmuyor :)Nasıl unuttuğumu hala inanıyorummm zaten canım normalde dakikasını bile kaçırmam ilaçlarımın iğnemin fakat dün telaşlı koşturmalı bir gündü unuttum gitti
Transferde dahil olmak üzere 4 kez gittim.
- Selam Kizlar ben 8 kasimda opu oldum yumurtam cok oldugu icin embiryonlarimizi dondurdular ocakta InsAllah transver olucak.kizlar size bir sey sormak istiyorum.Dondurulmus transver icin adetin ilk gununden transver gunune kadar kac kere doktor konturolune gitdiniz?
Canim yok öyle birşeyKızlar geçen günde yazdım ama cevap alamadim 2 senelik dondurulmus emriyolarim var bu ay kullanacam onlari çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyoların ise yaramadığı söyleniyor sizce
Lucrin neden kullanmadınız. Benim bikac gün sonda kullanmam gerekiyor .bu ilaçla ilgili bilmediğim biseymi varLucrin kullanmadınız değil mi bende kullanmayacağım inş sunucunuz pozitiftir
Kullanmadım cnm sadece 1 kere lucrin vurdum o da yumurtaları çatlatmak içinLucrin neden kullanmadınız. Benim bikac gün sonda kullanmam gerekiyor .bu ilaçla ilgili bilmediğim biseymi var
Merhaba kizlar bende bu ay dondurulmusa baslayacam aranizda ikinci kez tüp bebekle anne olan yada olacak olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?