• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benim bulantilarim basladi iki gundur var cikarttim hatta dun gece transferim 19 unda olmustu erkrn geldi bana kizimdada bu şekilde olmustum
Benim ilk hamileliğim de bulantılarım 5. haftada başlamıştı ama bu defa 5.hafta hiç bulantı filan yok. Her hamilelik bir birini tutmuyor sanırım

Yok belirti die demedim yawrm sadece diğer 2 transferde hiç akıntım falan olmadı bunda dünden beri war acaba bi sorun mu war die düşünüyorum
Yok kuzum sorun değildir ilaçlardan oluyo bence bende daha 6 saat oldu ama belirti aramaya çalıştığımdan sordum sana da :KK48: hangi ilaçları kullanıyosun canım

Yok kuzum sorun değildir ilaçlardan oluyo bence bende daha 6 saat oldu ama belirti aramaya çalıştığımdan sordum sana da :KK48: hangi ilaçları kullanıyosun canım
:KK54: Dün o kadar olumsuzluk yaşadıktan sonra ben belirti yerine sorun arar oldum :KK54:
Estrofem dewit 3
Omepa-q10
Clexane
Protestan
Coraspin birde prefolik :KK53: sen hangilerini kullanıyosun birde 4 gün arayla pruloton war :(

:KK54: Dün o kadar olumsuzluk yaşadıktan sonra ben belirti yerine sorun arar oldum :KK54:
Estrofem dewit 3
Omepa-q10
Clexane
Protestan
Coraspin birde prefolik :KK53: sen hangilerini kullanıyosun birde 4 gün arayla pruloton war :KK43:
Bana proluton u bıraktırdı kuzum
Coraspin
Clexane
Prednol 4 gün daha
Estrofem
Crinone jel
Bide vitamin kullanıyodum onu da kestirdi anlamadım sebebi ne şimdi aradı

Bana proluton u bıraktırdı kuzum
Coraspin
Clexane
Prednol 4 gün daha
Estrofem
Crinone jel
Bide vitamin kullanıyodum onu da kestirdi anlamadım sebebi ne şimdi aradı
İlkini dün oldum teste kadar 2 tane daha war sanırım prulotondan bide transferden sonra serumum wardı pozitif sonuç çıkarsa sanırım ozaman da kullanıcam sende serum taktılar mı

İlkini dün oldum teste kadar 2 tane daha war sanırım prulotondan bide transferden sonra serumum wardı pozitif sonuç çıkarsa sanırım ozaman da kullanıcam sende serum taktılar mı
Yok canım serum takmadılar bende 4 gün arayla transfer öncesi oldum dün sonuncusunu oldum o iğnenin de .. serum ne için canım

ARkadaşlar aranızda Ankara'da yaşayıp crinone jel kullanan var mı. Ben de nasipse bu ay daha dondurulmuş transferi olacağım. Tedavi gördüğüm merkez jelde sorun var diye progestanı fitil olarak kullandırıyor ama ben onu koyamam,

ARkadaşlar aranızda Ankara'da yaşayıp crinone jel kullanan var mı. Ben de nasipse bu ay daha dondurulmuş transferi olacağım. Tedavi gördüğüm merkez jelde sorun var diye progestanı fitil olarak kullandırıyor ama ben onu koyamam,
Hayırlı olsun inşallah tedawin cnm bende fitil olarak kullanıyorum ki bildiğim kadarı ile jelden daha kolay gözün korkmasın ilk gün sadece zor sonrası hiç zor deil

Çok güzel ve kolaydı canım sıkışık gitmedim 11 gibi merkezdeydim orda iki bardak içtim saat 12 de gittim idrarımı yaptım hepsini :olamaz: sonra 12.40 a kadar tekrar 2-3 bardak içtim yeterli geldi zaten sıkışıklık odaya geçince de sürgü verdiler ona yaptım şükür güzeldi 2-2.5 saaat de yattım merkezde şimdi de yatıyorum minnoşlarla :) :KK200::anneadayı:
He yaa sürgü canım bi türlü diyemedim adını kap deyip durdum ama anladığını düşündum

Merhaba progestan fitden korkma seffaf eldivenlerden temin edebilirsen cok kolay olur eldiveni tak eline isaret parmağinla it iceri boylelikle gram canın yanmıyor hemen eldiveni tersten cikar at hemde pratik oluyor tiskinmezsinde

Son düzenleme:
Bu arada kullanılan ilacları yazmislarda sizinkile cok geldi ben daha az ilac sanki fark etttimde
progestan 3x1, hibor 1, estrfem 3x1, folbiol 1, coraspin 1

Back
X