• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar bugun az lekelenmem oldu gece cok huzursuzdum zaten kahve leke degil ama kirmizi kan seklinde vede alttan sancilarim var adet olacakmisim gibi hemsireyi aradim istirahat edin dedi coraspirini kesin dedi korkuyorum nolur dua edin bana nolur
Canım duamız seninle inşallah sıkıntı olmaz stres yapma buda geçecek inşallah

slm kızlar , 12.gün kan değerim 111 :) doktor 10 gün sonra kese görmek için çağırdı tekrar kan testine gerek yok dedi. Çok heyecanlıyım inşlh artık bir şey olmaz...

7.gün akşam 17
9.gün akşam 36
10.gün sabah 39
12.gün sabah 111
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle tamamla inşallah bak sana dediğim gibi artışın çok güzel olmuş maşallah

Benim lekelenmem oldu bugün cok korktum nolur bana dua edin adet olacamışım gibi sancım var hemsireyle gorustum coraspirini kes dedi birde istirahat ne yapmam lazim ne yapmam

Benim lekelenmem oldu bugün cok korktum nolur bana dua edin adet olacamışım gibi sancım var hemsireyle gorustum coraspirini kes dedi birde istirahat ne yapmam lazim ne yapmam

Test yapmış mıydınız? Değeriniz kaç çıkmıştı? Kaçıncı gün bugün?

Idrarda yaptim cift cikmiti.. bugun 9. Gunum 13. Güne kanda test verildi bana daha yapmadim
KUzum hırpalama kendini yerleşme tamamlanıyor bence ondan geldi leke hiç 13 . Günü bekleme git ver kanı 2 gün sonra tekrarla anlaşılır nedir ne değildir olumlu ol ama bu süreçte dualarım seninle

KUzum hırpalama kendini yerleşme tamamlanıyor bence ondan geldi leke hiç 13 . Günü bekleme git ver kanı 2 gün sonra tekrarla anlaşılır nedir ne değildir olumlu ol ama bu süreçte dualarım seninle
Allah razi olsun duamlarimiz kabul olsun cnm bende gidip hemen yapmayi dusundum ama hemşire istirahat dediya hic kalkmadan yatiyorum korkudan yarina kadar birsey okmazsa yarin gidip yaptiricam

Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle tamamla inşallah bak sana dediğim gibi artışın çok güzel olmuş maşallah
Teşekkür ederim canım inşlh hayırlısı olur , kalp atışlarınıza sağlıkla duyarız inşşh :)

Kızlar bugün transferin 9.gunu.sabah miratec marka idrar testini sabaha karşı yaptım. 10 dk kadar bekledim negatifti sonuç.Ben de üzülüp geri uyudum.Sonra uyandığımda bir baktım 2.cizgi çıkmış.Baya bir şaşırdım ve kafam karıştı.Yarin kan testi yaptirmayi düşünüyorum ama nette de miratec marka için olumsuz şeyler okudum.

Kızlar bugün transferin 9.gunu.sabah miratec marka idrar testini sabaha karşı yaptım. 10 dk kadar bekledim negatifti sonuç.Ben de üzülüp geri uyudum.Sonra uyandığımda bir baktım 2.cizgi çıkmış.Baya bir şaşırdım ve kafam karıştı.Yarin kan testi yaptirmayi düşünüyorum ama nette de miratec marka için olumsuz şeyler okudum.
Hayırlısı canım kan testini almadan üzülme yanıltabiliyor sen tahlilini yaptır inşallah güzel sonuçlanır

Canım ne yaptın durumun Nasıl
Cok şükur iyiyimcm merak ettiğin icin saol dun lekelenmem ara ara cok hafif devam etti ama kanamaya cevirmedi cok bulanik az lekelenme olarak kaldi insallah birsey olmaz artik test yaptrmaya gidecektim kesilince vaz gectim dinlenmek belkide iyi geldi yormak istemiyorum kendimi yaptirsam dahi doktor carsambadan once hastanede olmayacak

Belirtimi bilmiyorum ama bu sabah ogurtu ile kalktim yataktan sol kasik ve sol bacak agrim var goguslerim dolgun uclari sizliyor dun lekelenmem oldu bugun yok dun 10. Gunumdu teste 3 gunum kaldi Allahin izniyle

Cok şükur iyiyimcm merak ettiğin icin saol dun lekelenmem ara ara cok hafif devam etti ama kanamaya cevirmedi cok bulanik az lekelenme olarak kaldi insallah birsey olmaz artik test yaptrmaya gidecektim kesilince vaz gectim dinlenmek belkide iyi geldi yormak istemiyorum kendimi yaptirsam dahi doktor carsambadan once hastanede olmayacak
Çok şükür iyi olmana sevindim bol bol dinlen inşallah canım Rabbim büyük senin yaramazlar çok heyecan yaptıracak sanırım

Back
X