Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ben dün dayanamadım girdim bi agrı başladı çok kısa aldım çıktım hemen sabahları oluyor o adet sancısı ateş basıyor sabahları bende de çok erken degil mi :)

Kızlar var mı bi değişiklik nasıl gidiyor bekleyiş ben bugunu saymazsak 6 gün snra test yapicam çok heyecanliiiiii

Benim adet sancısı gibi sancım var sende var mı Poly belirti. Ayrıca nerelerdesin sen bakiyim :)
Dün iğne olmaya gttim cnm gitmiskende sariyerde baya bi gezdim yürüdüm belirti olarak hiçbirsey yok ama benimle olduğunu hissediyorum değişik bi his sn nasılsın evde test yapmayı dusunuyormusun

Dün iğne olmaya gttim cnm gitmiskende sariyerde baya bi gezdim yürüdüm belirti olarak hiçbirsey yok ama benimle olduğunu hissediyorum değişik bi his sn nasılsın evde test yapmayı dusunuyormusun

Cuma günü düşünüyorum canım :) beni çıkarmıyor eşim evden. Bende hissediyorum benimle olduklarını çünkü içimde bişeyler oluyo sürekli. Erken çıkmasın sen ben ayakta kalınca belim ve kasıklarım agrıyor s en de olmadı mı canım

Belimin ortası sızlıyor ama eğilir gibi durunca

Ben çok yatmıyorum valla dolanıyorum evde çok ayakta kalınca oluyo o bel agrısı dün duşta bi agrı girdi kasıklarıma falan hemen çıktım çok duramadım
Ben daha duşa bile girmedim saçıma kuru sampuan yapmaktan sıkıldım pasaklı modundayim

Yarın bebişimi alıcam inşallah. Allahım isteyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin insallah

Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim crinone jelin ben 2 kutusunu ücretli aldım 106 liraydı tek kutu sağlık ocağına iğne yaptırıyorum hafatada 1 düşük olmasın diye Dr a sordum yazıyorlarmis artık aile hekimine yazdırıyorum verdikleri ilaçları bilginiz olsun hatta bu hafta 2kutu jel bir estrofeme 30 lira verdim şaka gibiydi

Sanırım hamilesiniz gebe olduğunuzu sağlık ocagina bildirdiginiz anda ilaçlar çok düşük fiyata geliyormuş geçen iğne vurulmaya gttigimde sağlık ocagindaki hemşire mutlaka bildirin gebe kalirsaniz demişti

Estrofemi vermiyorlar saglık ocagı yazsa bile devlet sadece günlük bitaneden hesaplıyor ben marta kadar estrofem almıyorum mesela parayla almak zorundayım. Crinone jeli bilmiyorum onu ilk kez yazdılar transferden sonra.

Estrofemi vermiyorlar saglık ocagı yazsa bile devlet sadece günlük bitaneden hesaplıyor ben marta kadar estrofem almıyorum mesela parayla almak zorundayım. Crinone jeli bilmiyorum onu ilk kez yazdılar transferden sonra.
Estrofem zaten pahalı bişey deil 10 kusür yanilmiyosam crinone jelde çok farkediyor benim her gün göbekten yaptığım bir iğne var hibor iğne 110 liraya aldım arkadaşim şuan hamile o da hibor iğne kullanıyor ama gebe olduğu için 17 TL ye alıyor aynı iğneyi. Yani hamile kaldıktan sonra ilaçlar çok indirimli gelecek bize kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…