Ben bir hafta bekledimılık duş aldım hızlı çok güzel bir duyguydu hiç belirtim yoktu benimde sadece adet ağrısı gibi ağrı vardi lekelenmi bile olmadı hala orda olduğunu hissediyorum diyenler vardı o bile yoktu çokmu rahattim acaba rahat olun kızlar inşallah hepiniz olursunuz. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum
Kızlar var mı bi değişiklik nasıl gidiyor bekleyiş ben bugunu saymazsak 6 gün snra test yapicam çok heyecanliiiiii
Dün iğne olmaya gttim cnm gitmiskende sariyerde baya bi gezdim yürüdüm belirti olarak hiçbirsey yok ama benimle olduğunu hissediyorum değişik bi his sn nasılsın evde test yapmayı dusunuyormusunBenim adet sancısı gibi sancım var sende var mı Poly belirti. Ayrıca nerelerdesin sen bakiyim :)
Dün iğne olmaya gttim cnm gitmiskende sariyerde baya bi gezdim yürüdüm belirti olarak hiçbirsey yok ama benimle olduğunu hissediyorum değişik bi his sn nasılsın evde test yapmayı dusunuyormusun
Belimin ortası sızlıyor ama eğilir gibi duruncaCuma günü düşünüyorum canım :) beni çıkarmıyor eşim evden. Bende hissediyorum benimle olduklarını çünkü içimde bişeyler oluyo sürekli. Erken çıkmasın sen ben ayakta kalınca belim ve kasıklarım agrıyor s en de olmadı mı canım
Belimin ortası sızlıyor ama eğilir gibi durunca
Belkide çok yatmaktandir bnm
Ben daha duşa bile girmedimBen çok yatmıyorum valla dolanıyorum evde çok ayakta kalınca oluyo o bel agrısı dün duşta bi agrı girdi kasıklarıma falan hemen çıktım çok duramadım
Ben daha duşa bile girmedimsaçıma kuru sampuan yapmaktan sıkıldım pasaklı modundayim
Yarın bebişimi alıcam inşallah. Allahım isteyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin insallah
1tane canm. Aaa sona beklemeceeAy hadi bakalım deha sende al gel bekliyoruz seni :) kaç tane koncaktı
1tane canm. Aaa sona beklemecee
Sanırım hamilesiniz gebe olduğunuzu sağlık ocagina bildirdiginiz anda ilaçlar çok düşük fiyata geliyormuş geçen iğne vurulmaya gttigimde sağlık ocagindaki hemşire mutlaka bildirin gebe kalirsaniz demiştiKızlar aklıma gelmişken söyleyeyim crinone jelin ben 2 kutusunu ücretli aldım 106 liraydı tek kutu sağlık ocağına iğne yaptırıyorum hafatada 1 düşük olmasın diye Dr a sordum yazıyorlarmis artık aile hekimine yazdırıyorum verdikleri ilaçları bilginiz olsun hatta bu hafta 2kutu jel bir estrofeme 30 lira verdim şaka gibiydi
Sanırım hamilesiniz gebe olduğunuzu sağlık ocagina bildirdiginiz anda ilaçlar çok düşük fiyata geliyormuş geçen iğne vurulmaya gttigimde sağlık ocagindaki hemşire mutlaka bildirin gebe kalirsaniz demişti
Estrofem zaten pahalı bişey deil 10 kusür yanilmiyosam crinone jelde çok farkediyor benim her gün göbekten yaptığım bir iğne var hibor iğne 110 liraya aldım arkadaşim şuan hamile o da hibor iğne kullanıyor ama gebe olduğu için 17 TL ye alıyor aynı iğneyi. Yani hamile kaldıktan sonra ilaçlar çok indirimli gelecek bize kizlarEstrofemi vermiyorlar saglık ocagı yazsa bile devlet sadece günlük bitaneden hesaplıyor ben marta kadar estrofem almıyorum mesela parayla almak zorundayım. Crinone jeli bilmiyorum onu ilk kez yazdılar transferden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?