Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar hiç zor değil bu kadar sabrettik ben 8 yıllık evliyim Allah sabrını verdiği gibi bu bir kaç gününde sabrını veriyor. Orgu orun kafa dağıtıyor vakitte geçiyor kitap sürükleyici 2gun banko karanlıktaki kelebek okuyun tavsiye ederim . İdrar testi yapmayın erken test diye 30 lira para verdim bişey çıkmadı yazıktır 40 liraya kan testi yapıyorlarmis :) kan testinde 10. Gün yaptırın 12. Gün kaça katlandığını görürsünüz bide geç tutunma oluyor düşük çıksa bile sonradan katlaniyormus moral bozmak yok :) birde biz ne kadar dikkat edersek edelim en iyi Dr larada gitsek Allah'ın takdiri bol bol dua edin

Bunlarda bizim sınavımız işte

Kizlar merhaba test yapmadim :) 9. Gun erken diyorum hala. Bugun disariya ciktim yavas ufak adimlarla biraz dolandim hava aldim inanin cok iyi geldi. :) sansima da harika bir hava var bugun sizler nasilsiniz?

Kizlar merhaba test yapmadim :) 9. Gun erken diyorum hala. Bugun disariya ciktim yavas ufak adimlarla biraz dolandim hava aldim inanin cok iyi geldi. :) sansima da harika bir hava var bugun sizler nasilsiniz?

Bende çok sıkıldım evde çok bunaldım. Sürekli bi uyku hali var

Ahh ptesi gelsede bende bebegime kavussam Kızlar sizlerin bu kaçıncı tüp denemeleriniz. Benim iki olucak ilki taze embriyoyla olmuştu 1tane 3.gun transfer edilmisti negatifti neyazik

Ahh ptesi gelsede bende bebegime kavussam Kızlar sizlerin bu kaçıncı tüp denemeleriniz. Benim iki olucak ilki taze embriyoyla olmuştu 1tane 3.gun transfer edilmisti negatifti neyazik
2. Denemem canim benim. Ilki dusukle sonuclandi bu kez dondurulmuslarla yapildi 2 embriyo transfer edildi.

İlk denemem benimde 3. Gün embriyosu 2 tane

Bu crinone jel geri geliyor peynir kesigi gibi sizde de oluyor mu olanlar var mı?

Bu crinone jel geri geliyor peynir kesigi gibi sizde de oluyor mu olanlar var mı?
Ben crinone kullanmiyorum bu denememde ama ilk denemede kullanmistim. Ayni tarifindeki gibi oluyor. Normal canim. Doktoruma da sormustum o zaman. Endiselenme

Ayy çok az kalmış belirti var mı peki bişeyler :)
Hicbir belirtim yok. Sadece transferden bu yana bel agrim var o da rahatsiz eder boyutta degil. Dun hafif sizi gibi agrim vardi o da yok. O kadar normal hissediyorum ki bu da insani sinir ediyor sen de var mi belirtiler?

Hicbir belirtim yok. Sadece transferden bu yana bel agrim var o da rahatsiz eder boyutta degil. Dun hafif sizi gibi agrim vardi o da yok. O kadar normal hissediyorum ki bu da insani sinir ediyor sen de var mi belirtiler?

Sabah adet sancısı gibi sancım oldu onun dışında hiç bişey yok bide şu gelen akıntılar işte. Olsun belirtisi olmayıp hamile kalan birçok kişi var. Takılmayalım ona fazla :) bide banyoyu ne zaman yapmıştın ben 4 gün oldu girmek istiyorum korkuyorum

Hic korkma ılık bir duş kendini daha iyi hissetirecek. Ben eve geldikten sonra 2. Gun dus aldim canim. Ilik ve kisa duş öneriliyor zaten inan bana bunu bircok yerde de okuyabilirsin.

Hic korkma ılık bir duş kendini daha iyi hissetirecek. Ben eve geldikten sonra 2. Gun dus aldim canim. Ilik ve kisa duş öneriliyor zaten inan bana bunu bircok yerde de okuyabilirsin.

Bugün de duruyum yarın alayım diyorum saçlarımı yıkattım ablama ama ben duşsuz yaşayamıyorum :) gireyim evet :)

Ben bir hafta bekledim ılık duş aldım hızlı çok güzel bir duyguydu hiç belirtim yoktu benimde sadece adet ağrısı gibi ağrı vardi lekelenmi bile olmadı hala orda olduğunu hissediyorum diyenler vardı o bile yoktu çokmu rahattim acaba rahat olun kızlar inşallah hepiniz olursunuz. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…