Estrofem zaten pahalı bişey deil 10 kusür yanilmiyosam crinone jelde çok farkediyor benim her gün göbekten yaptığım bir iğne var hibor iğne 110 liraya aldım arkadaşim şuan hamile o da hibor iğne kullanıyor ama gebe olduğu için 17 TL ye alıyor aynı iğneyi. Yani hamile kaldıktan sonra ilaçlar çok indirimli gelecek bize kizlar
Yarın bebişimi alıcam inşallah. Allahım isteyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin insallah
Aynı kuzum bi degisiklik yok sen nasılsın?Hamile kalalımda inan hiç umrumda değil ilaçlar valla hayırlısıyla kalalım da nasip etsin Rabbimde :) ne yapıyorsun polycim ne durumdasın
EvettMandusss senin sonucun yarinDi dimiiiiiiiii
İnşallah sevinçten havalara ucarsin canimmEvettbugun sol kasigimda biraz batma gibi agri var .. bakalim yarin ne ile karsilasacagim
İnşallah sevinçten havalara ucarsin canimm
İnşallah sevinçten havalara ucarsin canimm
canim cok gittim geldim ama yapmadim. Gecen denememde uzmustu beni testler ki kan verdigimde pozitifti. Bu sefer hep kendimi frenledimBizede umut olursun inşallah :) Bekliyoruz haberlerini bitane test yapsaydın keşke evde ben yapmayı düşünüyorum :)
Hayirlisi olsun arkadasim. Ben adetin 2. Gunu gitmistim ama 1 gun ne kadar farkeeder bielmiyorum. Icini ferah tut.Merhaba inşallah hayrsyla hepimiz pozitif sonuç alırız ama ben dha başlamadım aslında başladm da transferde sorun çıktı donduruldu embriyolar size bişey sorucam adet olunca gel demişlerdi bana da benm çok agrm oluyor yarn adetin 3.günü gitsem bi sorun olmaz demi sekreter yarn da olur dedi ama bilemedim genede
İnşallah sorun olmaz cnm yarn sabahtan giderim sağol bu arada ilaç mı verecekler ilk defa dondurulmuş yapılck bu ikinci denememHayirlisi olsun arkadasim. Ben adetin 2. Gunu gitmistim ama 1 gun ne kadar farkeeder bielmiyorum. Icini ferah tut.
Evet ilac verecek rahim kalinligin icin vs.. bir sure onlari kullanacaksin sonra transfer gunune karar verilecek. Hic endiselenme dondurulmus transfer cok rahat oluyor .İnşallah sorun olmaz cnm yarn sabahtan giderim sağol bu arada ilaç mı verecekler ilk defa dondurulmuş yapılck bu ikinci denemem
Anladım cnm ama benm transferde sorun çıkmıştı yani çok ağrım olmuştu kanama oluyor geçişte dedi doktr ondan transferm ertelendi smdi transfer den önce deneme yapçakmış doktr gene aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi bende önce sorun çözülsün de transferin acelesi yok dedm inşallah herşey yolunda gider bu sferEvet ilac verecek rahim kalinligin icin vs.. bir sure onlari kullanacaksin sonra transfer gunune karar verilecek. Hic endiselenme dondurulmus transfer cok rahat oluyor .
Seninde yarn test gününmüş cnm inşallah hayrlsiyla pozitf haberler verirsinEvet ilac verecek rahim kalinligin icin vs.. bir sure onlari kullanacaksin sonra transfer gunune karar verilecek. Hic endiselenme dondurulmus transfer cok rahat oluyor .
Insallah hepimiz guzel haberler verecegiz buradaSeninde yarn test gününmüş cnm inşallah hayrlsiyla pozitf haberler verirsin
Merhaba inşallah hayrsyla hepimiz pozitif sonuç alırız ama ben dha başlamadım aslında başladm da transferde sorun çıktı donduruldu embriyolar size bişey sorucam adet olunca gel demişlerdi bana da benm çok agrm oluyor yarn adetin 3.günü gitsem bi sorun olmaz demi sekreter yarn da olur dedi ama bilemedim genede
Canm aldık bebegi eve geciyoruz:)Deha
Dehaa naptın ne zaman alacaksın bebişini hayırlısıyla
Canm aldık bebegi eve geciyoruz:)
Ben hiboruda kullanıyorum transferin 10. Günüydü yani daha hamile değildim yazdılar hamilelikle alakası yok yani ben yardımcı olmak için yazdım haftada 250 lira ilaç parası çok oluyor bunuda düşünmek lazım 6. Haftaya girdim ve 12. Haftaya kadar bu ilaçları kullanicakmisim. İnşallah iyi haberler alırsınızEstrofem zaten pahalı bişey deil 10 kusür yanilmiyosam crinone jelde çok farkediyor benim her gün göbekten yaptığım bir iğne var hibor iğne 110 liraya aldım arkadaşim şuan hamile o da hibor iğne kullanıyor ama gebe olduğu için 17 TL ye alıyor aynı iğneyi. Yani hamile kaldıktan sonra ilaçlar çok indirimli gelecek bize kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?