Ben hiboruda kullanıyorum transferin 10. Günüydü yani daha hamile değildim yazdılar hamilelikle alakası yok yani ben yardımcı olmak için yazdım haftada 250 lira ilaç parası çok oluyor bunuda düşünmek lazım 6. Haftaya girdim ve 12. Haftaya kadar bu ilaçları kullanicakmisim. İnşallah iyi haberler alırsınız
İyi geçtiii ikiside gelişmeye devam edio demislerdi ekstra bişey konuşmadk. Ama bence durumları iiyi:)Ohh hadi hayırlısı :) nasıl geçti durumu nasıldı embriyonun
İyi geçtiii ikiside gelişmeye devam edio demislerdi ekstra bişey konuşmadk. Ama bence durumları iiyi:)
Kızlar afedersiniz ama akıntıniz var mı yada sadece bendemi boyle
Kızlar afedersiniz ama akıntıniz var mı yada sadece bendemi boyle
Evet su gibi belki jelden kaynaklı olabilir mi acabaBende sana onu diyecektim sürekli ıslak ya sürekli ıslak iç çamaşırı degiştiyorum durmadan bide jelin kalıntıları bugünde sürekli tuvalete gidiyorum
Evet su gibi belki jelden kaynaklı olabilir mi acaba
Amin canım snde keseni görürsün insallahhKızlar inşallah Allah sizlere de nasip ederbende çarşamba keseyi görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır bu arada akıntı bendede oldu sonlara doğru 7. Gün basladiydi sürekli tuvalete gitme hissi ıslaklık oluyordu bugün azaldı. İlaçlara devam ediyorum benim yorumum tutunmaya başlayınca oluyor su gibi inşallah sizinde ondandır pitirciklariniz sizinledir.
Kızlar inşallah Allah sizlere de nasip ederbende çarşamba keseyi görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır bu arada akıntı bendede oldu sonlara doğru 7. Gün basladiydi sürekli tuvalete gitme hissi ıslaklık oluyordu bugün azaldı. İlaçlara devam ediyorum benim yorumum tutunmaya başlayınca oluyor su gibi inşallah sizinde ondandır pitirciklariniz sizinledir.
Günaydın kızlarnasılsınız güzel anneler
Kizlar gunaydin test sonucum negatifdilerim sizlerden guzel haberler alir sevinirim.
Allah sana ikiz nasip etsin en yakın zamanda kuzum aminnnnKizlar gunaydin test sonucum negatifdilerim sizlerden guzel haberler alir sevinirim.
Iyi diyelim iyi olsun cnm test yaklastikca içimi korku sardı cnm sıkılıo kayinvalidemede dedim çok korkuyorum ter gününden diye korkulacak bişey değil tekrar denersiniz kanser misin degilmsin onun sonucunu almaya gitmiyorsun rahat ol dediGünaydın canım ben iyim paso yatıyorum :) sen nasılsın
Iyi diyelim iyi olsun cnm test yaklastikca içimi korku sardı cnm sıkılıo kayinvalidemede dedim çok korkuyorum ter gününden diye korkulacak bişey değil tekrar denersiniz kanser misin degilmsin onun sonucunu almaya gitmiyorsun rahat ol dedi
Bnde test sonucuma görmüştüm rüyamda negatiftiAynen benimde sürekli belirti arıyorum işte. Bugün de kötü bi rüya gördüm çok takmışım kafaya galiba ikiz bebek düşürüyorum çok aglıyorum ama nasıl aglıyorum. Hayırlısını versin Rabbim
Bnde test sonucuma görmüştüm rüyamda negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?