Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua et test sonucumuz cumartesi günü :)

İyi geçtiii ikiside gelişmeye devam edio demislerdi ekstra bişey konuşmadk. Ama bence durumları iiyi:)

Ben çok soru sormuştum :) nasıl iyi mi diye çok çok iyi demişlerdi bitanesininde resmini verdiler 10/0 bue yazıyodu araştırdım 10 hücreli fermantasyon yokmuş yani çok iyi kalitedeymiş didik didikledim :)

Kızlar afedersiniz ama akıntıniz var mı yada sadece bendemi boyle

Bende sana onu diyecektim sürekli ıslak ya sürekli ıslak iç çamaşırı degiştiyorum durmadan bide jelin kalıntıları bugünde sürekli tuvalete gidiyorum

Bende sana onu diyecektim sürekli ıslak ya sürekli ıslak iç çamaşırı degiştiyorum durmadan bide jelin kalıntıları bugünde sürekli tuvalete gidiyorum
Evet su gibi belki jelden kaynaklı olabilir mi acaba

Kızlar inşallah Allah sizlere de nasip eder bende çarşamba keseyi görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır bu arada akıntı bendede oldu sonlara doğru 7. Gün basladiydi sürekli tuvalete gitme hissi ıslaklık oluyordu bugün azaldı. İlaçlara devam ediyorum benim yorumum tutunmaya başlayınca oluyor su gibi inşallah sizinde ondandır pitirciklariniz sizinledir.

Amin canım snde keseni görürsün insallahh

Hadi inşallah öyledir sürekli degil ama bazen oluyor o his

Günaydın kızlar nasılsınız güzel anneler

Kizlar gunaydin test sonucum negatif dilerim sizlerden guzel haberler alir sevinirim.

Üzülme Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bir dahakine olur insallah canım

Günaydın canım ben iyim paso yatıyorum :) sen nasılsın
Iyi diyelim iyi olsun cnm test yaklastikca içimi korku sardı cnm sıkılıo kayinvalidemede dedim çok korkuyorum ter gününden diye korkulacak bişey değil tekrar denersiniz kanser misin degilmsin onun sonucunu almaya gitmiyorsun rahat ol dedi

Aynen benimde sürekli belirti arıyorum işte. Bugün de kötü bi rüya gördüm çok takmışım kafaya galiba ikiz bebek düşürüyorum çok aglıyorum ama nasıl aglıyorum. Hayırlısını versin Rabbim

Bnde test sonucuma görmüştüm rüyamda negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…