Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok sevindim canım
İnşallah benimde 3. Son sevincim olur
Hangi ildesin doktorun kimdi

Iyi bir doktor arastir ve onda devam et bence ama isini sansa birakmayan biri olsun lutfen
Sen deneme tahtasi degiksin ya tutarsa hesabi
Genetigin keske yasla alakasi olsa ah ahhhh

Doktorum hastaneyi bırakıyor
Ne olacak şu saatten sonra bilmiyorum

Benim bu ayda iptal.
histeroskopi olmustum gecen ay doktor bakti usg de bu ay polip dedi sivi birikmis dedi iptal etti. adet olunca tekrar gidicem. poliple sivi ayri seyler anlamadim tekrar cerrahi mudahale olmasindan korkuyorym. mudahalden degil ama artik maddi durum zorlmaya basladi.

merhaba arkadaşlar. benim 10. gün beta değeri 455 çıktı 2 gün sonra ikiye katlaması gerekio bildiğiniz gibi ama 12. gün 515 çıktı. çift embriyo transferi yapılmıştı. böyle bi durum yaşayıp olumlu sonuç alan varmı. yada neler yaşadınız sonrasında

Kızlar Allah herkese nasip etsin insallah bebiklerini kucagimiza almayı.
Benim görümcem Medicana da tüp bebek tedavisi görüyor.
Geçen ay toplama işlemi yapıldı ve 20 yumurtadan sadece 3 u döllenmiş, herhangi bir sorunları yok sebepsiz infertilite daha önce bir denemeleri başarısız olmuştu.
6 yıllık evliler, yarın transfer yapılacak ancak kendisi çok stresli ve umutsuz çok azı dollendi ve iyi kalitede değil tutmaz gibi bakıyor.
Çift embriyo transfer edilecek bu durumda tutma ihtimali nasıl olur acaba ? Bir de tavsiyeleriniz ne olur, 10 gün boyunca genellikle yatıcam , evden çıkmayan diyor. Ama benim araştırdığım kadarıyla , çok yatması da iyi değilmiş, ne yapmak gerek acaba bu durum da

Biraz teslimeyetci olmak lazim bu pozisyonda eger olacagi varsa zaten o iki embriyoyla ile tutunacaktir.Bol bol dua
Kimi en iyi embriyolar transfer edildigi halde negatif sonuc alan insanlar var.Ben sadece ilk 2 gun evde dinlenip sonraki gunleri nasil mutlu olacaksa oyle gecirsin.Ben tum tedavilerimde oyle yapmistim
Allah yardimcisi olsun insallah

İnşallah herkesin, Bende evde sürekli yatması taraftarı değilim ama yanlış anlar diye birşey de diyemiyorum ama sürekli yatması da beklentiyi arttiracak

Öncelikle şimdiden hayırlı oldun transferi. Allah nasip ederse emin ol tutuyor. Benim ilk denememde transfer edilem embriyolar cok kaliteliydi ama tutmadı mesela. 2. Denememde tuttu şükğr.Benim doktorum 1. Gün yat 2. Gün kendini cok yormadan günlük hayatına dön demişti. Sürekli yatmak iyi değil embriyo kanla beslenir bu dönem ve kanla beslenebilmesi içinde hareket şart demişti. Bende evde yürüyüşler yapıyordum. Onun dışında günlük 3-3.5 lt su tükettim mutlak. Hergin haşlnmış yumurta beyaz beynir 1 bardak süt 1 bardak portakal suyu ceviz ve ilk 5 gün 1 er dilim ananas yemiştim.

Teşekkürler, sizde bebisinizi alın inşallah sağlıkla kucağıniza. Ben çok yatma bence dedim ama bu sefer bir sorun olursa bana karıştı desin de istemiyorum , ama çok da üzülüyorum durumuna çok stres yapıyor. Ananasi bende duydum eşime aldırdım ama tadini beğenmediği için yemedi. Diğer tavsiyelerinizi soyliycem yine de inşallah olur onun ki de

Kızlar benim sıkıntım çok başka birkaç haftadır perisan haldeyim sinüzitlerim dolu dolu hissediyorum ve şiddetli baş agrisi cekiyorum bu yüzden , kaynar suya papatya koyup buharını burnuma cekiyorum ama hiç bir şekilde burnumda açılma YOk kupkuru.. ilaç kullanmak istemiyorum yurt dışındayım tabiri caiz ise koca karı çareleri arıyorum çok çaresiz kaldım bide yurt dışında yasıyoruz

Merhaba arkadaslar

Benimde ilk tup bebem tedavim dusukle sonuclandi. Simdi dondurulmus icin basladik.

Sizlere doktorunuz ne ilac verdi merak ediyorum.

Bana prednol, crinone jel, estrofem, coraspin, folik asit, cleaxine igne verdi.

Merhabalar. 1. Denememde negatif sonuçlanan tüp benek hikayemin ardından 2. Transferi 14 temmuzda yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor

Merhabalar. 1. Denememde negatif sonuçlanan tüp benek hikayemin ardından 2. Transferi 14 temmuzda yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor
kızlar dondurulmuş embriyo ile transfer de şans daha mı yüksek oluyor taze embriyo dan
benim ilk denemem tazeydi ve tutmadı. 2. Dondurulmuş yaşayarak göreceğiz

Hayirlisi olsun hakkinizda insallah.Benim de ikk denemem taze blast transfer negatifti ikinci deneme donmuslarla.pozitifi almistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…