- 17 Temmuz 2018
- 27
- 30
- 3
- 40
Aminnnn inşallah pozitif olur. Rabbim nasip eder inşallah. Bundan da olumlu sonuç almazsam artık denemeyi düşünüyorum. Çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeHayirlisi olsun hakkinizda insallah.Benim de ikk denemem taze blast transfer negatifti ikinci deneme donmuslarla.pozitifi almistim.
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah çektiklerinize değer.Arkadaşlar bnmde pazartesi yumoşlarm toplanacak ama dondurulacağnı söyledi dktrm e2 değerim çok yüksek çkmş. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirir misiniz
Merhaba! Cnm bnmde aynı senin gbi 6.gün embriyosudu donmuş 6.hftamda kaybettim şuan son 1tane donmuşum kaldı, ama oda3.günü yavaştı bi anda 5.günde iyi kaliteye ulaştı kafam çok karışık snce denemelimiyim? Kalite tutmayı etkilermi?Benim ultrasonla adet tarihi arasinda 1 hafta fark var. Ultrasonda 7+2 adete gore 8+2 olmaliymis.
Dondurulmus 6. Gun embriyosu adetin 26. Gunu transferim yapildi.
Zaten kanamam oldu gecti. Bebek iyi dedi ama 1 hafta geriden geliyor. Doktorum sunu da dedi. Bu cihazlar 28 gunde bir adet goren kadinlara göre ayarlanmistir. En iyi ölçumu 11. Haftada aliyoruz dedi
Gecmis olsun canim benimde kaybim vardi çok zor sabir diliyorum. Kalitesi iyiymiş canim deneyebilirsin. Canim seninde ve çoğumuzun yaşadigi gibi tutmasi sorun degil bak tutmuş. Önemli olan canli doğmasi o da kısmet işi.Merhaba! Cnm bnmde aynı senin gbi 6.gün embriyosudu donmuş 6.hftamda kaybettim şuan son 1tane donmuşum kaldı, ama oda3.günü yavaştı bi anda 5.günde iyi kaliteye ulaştı kafam çok karışık snce denemelimiyim? Kalite tutmayı etkilermi?
Anladım cnm çok teşekkür ederim. Bgn sabah tekrartekrar kan verdm şuan değerlerimn iyi oldgnu söylediler transfer gerçekleşe de bilirmiş. Hakkımzda hayırlısı olur inş . Peki bişe daha sorcam yumurta toplamadan snra da herhangi bi ilaç kullanmaya devam ettnz miTedaviniz hayırlı olsun inşallah çektiklerinize değer.
Yumurtalarınız toplandıktan sonra 1 veya 2 adet gördükten sonra vücut normale dönüyo.
Adette muayene ediyo doktor sadece rahim kalınlaştırmak için estrofem ilac veriliyo 18 -22 günler arasında oluyo transfer rahim kalınlığına göre ayarlanıyo cnm öncede olabilir söylediğim tarihlerden sonrada
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah4.denemem 3.transferim için dondurulmuş natırel tedavisi görüyorum.
Çarşamba günü 2 adet 3.gün embriyo transferim var
Dualarınızda banada yer verin lütfen
Tşk ederim cnmmm, dedigin gbi tutması diil, önemli olan saglıkla kucaga almak, rabbim tez zmn da her istiyen ve diliyen hepimize nasip etsinn...Gecmis olsun canim benimde kaybim vardi çok zor sabir diliyorum. Kalitesi iyiymiş canim deneyebilirsin. Canim seninde ve çoğumuzun yaşadigi gibi tutmasi sorun degil bak tutmuş. Önemli olan canli doğmasi o da kısmet işi.
kafani rahatlat korkunu yen ve dene. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi geciyor
Aslında hiç belli olmuyo canım ohss olma durumu ilk tedavimde 60 yumurta toplandı olmadım üçüncü tedavimde 23 yumurtada sıvı birikti sol yumurtalığımda.Anladım cnm çok teşekkür ederim. Bgn sabah tekrartekrar kan verdm şuan değerlerimn iyi oldgnu söylediler transfer gerçekleşe de bilirmiş. Hakkımzda hayırlısı olur inş . Peki bişe daha sorcam yumurta toplamadan snra da herhangi bi ilaç kullanmaya devam ettnz mi
Amin canım inşallah inşallah cümle isteyenin yardımcısı olsunRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Merhabalar kizlar
Insallah bebeklerinize en hayirli zamanda kavusursunuz hepiniz
Nacizane fikrim yanlis anlamazsaniz herseyde oldugu gibi avakadoda da asiriya kacmayin derim yani her gun gibi
Avakado.icinde yag barindiran tek meyvedir ve bir avakado 200 kalori icerir.Biliyorsunuz ki bu donemde dengeli ve duzenli beslenmek cok cok onemli
Hersey gonlunuzce olsun insallah
Günde bir avokado vücudun günlük D vitamini ihtiyacının %60 ını karşılar bu oran hiçbir meyve ya da sebzede yoktur.ve d vitamini bebeğin anne karnındaki gelişimi için en önemi unsurlardan biridir.Çoğu hamile bayanların d vitamini takviyesi aldığına çok şahit oldum.Korkmayın her gün bir adet avokado yiyebilirsiniz.Avokadoya karşı alerjik bir rahatsızlığınız yoksa tabi:) Ki zaten mevsiminde tüketilmesi gereken her meyve ve sebze gibi bu meyve de temmuz itibariyle bulunabilecek bir meyve..internetten sipariş veriyorum ben her yerde bulunmuyor..Avokado sağlıklı yağdır canım günde bir tane tüketilmesi bebek için de çok faydalı. Tıpkı saf zeytinyağı ve ceviz gibi düşünün. Hamilelikte sağlıklı yağlardan değil de direkt vücutta kötü yağ olarak biriken boş kalorili şekerli yiyeceklerden kaçınmak lazım.
Çok teşekkür ederim cnm bnm bilgilerin içiniçin . Rabbim gönlüne göre versin.Aslında hiç belli olmuyo canım ohss olma durumu ilk tedavimde 60 yumurta toplandı olmadım üçüncü tedavimde 23 yumurtada sıvı birikti sol yumurtalığımda.
Evet canım toplamadan sonra antibiyotik türü ilaçlar kullandırıyolar, hastanın durumuna göre bazen orgalutranda veriyo doktorlar.taze transfer olucaksa jel veya fitil veriyolar dondurulucaksa verilmiyo
Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Amin kuzum inşallaaahhÇok teşekkür ederim cnm bnm bilgilerin içiniçin . Rabbim gönlüne göre versin.
Evet bazen bulamayınca hiç bir yerde bulamıyorum, her yerde aynı anda bitiyor sanki. Bazen şok'a geldiğinde denk geliyorum bir haftalık alıyorum.Günde bir avokado vücudun günlük D vitamini ihtiyacının %60 ını karşılar bu oran hiçbir meyve ya da sebzede yoktur.ve d vitamini bebeğin anne karnındaki gelişimi için en önemi unsurlardan biridir.Çoğu hamile bayanların d vitamini takviyesi aldığına çok şahit oldum.Korkmayın her gün bir adet avokado yiyebilirsiniz.Avokadoya karşı alerjik bir rahatsızlığınız yoksa tabi:) Ki zaten mevsiminde tüketilmesi gereken her meyve ve sebze gibi bu meyve de temmuz itibariyle bulunabilecek bir meyve..internetten sipariş veriyorum ben her yerde bulunmuyor..
Güselll haberlerle gel cnm...Selam arkadaşlar. 5. Transferimi yapmış bulunmaktayım. İlk kes dondurulmuş embriyo transfer yapıldı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Güselll haberlerle gel cnm...Selam arkadaşlar. 5. Transferimi yapmış bulunmaktayım. İlk kes dondurulmuş embriyo transfer yapıldı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?