Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hayirlisi olsun hakkinizda insallah.Benim de ikk denemem taze blast transfer negatifti ikinci deneme donmuslarla.pozitifi almistim.
Aminnnn inşallah pozitif olur. Rabbim nasip eder inşallah. Bundan da olumlu sonuç almazsam artık denemeyi düşünüyorum. Çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Arkadaşlar bnmde pazartesi yumoşlarm toplanacak ama dondurulacağnı söyledi dktrm e2 değerim çok yüksek çkmş. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirir misiniz
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah çektiklerinize değer.
Yumurtalarınız toplandıktan sonra 1 veya 2 adet gördükten sonra vücut normale dönüyo.
Adette muayene ediyo doktor sadece rahim kalınlaştırmak için estrofem ilac veriliyo 18 -22 günler arasında oluyo transfer rahim kalınlığına göre ayarlanıyo cnm öncede olabilir söylediğim tarihlerden sonrada

Merhaba! Cnm bnmde aynı senin gbi 6.gün embriyosudu donmuş 6.hftamda kaybettim şuan son 1tane donmuşum kaldı, ama oda3.günü yavaştı bi anda 5.günde iyi kaliteye ulaştı kafam çok karışık snce denemelimiyim? Kalite tutmayı etkilermi?

Gecmis olsun canim benimde kaybim vardi çok zor sabir diliyorum. Kalitesi iyiymiş canim deneyebilirsin. Canim seninde ve çoğumuzun yaşadigi gibi tutmasi sorun degil bak tutmuş. Önemli olan canli doğmasi o da kısmet işi.
kafani rahatlat korkunu yen ve dene. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi geciyor

Anladım cnm çok teşekkür ederim. Bgn sabah tekrartekrar kan verdm şuan değerlerimn iyi oldgnu söylediler transfer gerçekleşe de bilirmiş. Hakkımzda hayırlısı olur inş . Peki bişe daha sorcam yumurta toplamadan snra da herhangi bi ilaç kullanmaya devam ettnz mi

Tşk ederim cnmmm, dedigin gbi tutması diil, önemli olan saglıkla kucaga almak, rabbim tez zmn da her istiyen ve diliyen hepimize nasip etsinn...

Aslında hiç belli olmuyo canım ohss olma durumu ilk tedavimde 60 yumurta toplandı olmadım üçüncü tedavimde 23 yumurtada sıvı birikti sol yumurtalığımda.
Evet canım toplamadan sonra antibiyotik türü ilaçlar kullandırıyolar, hastanın durumuna göre bazen orgalutranda veriyo doktorlar.taze transfer olucaksa jel veya fitil veriyolar dondurulucaksa verilmiyo

Günde bir avokado vücudun günlük D vitamini ihtiyacının %60 ını karşılar bu oran hiçbir meyve ya da sebzede yoktur.ve d vitamini bebeğin anne karnındaki gelişimi için en önemi unsurlardan biridir.Çoğu hamile bayanların d vitamini takviyesi aldığına çok şahit oldum.Korkmayın her gün bir adet avokado yiyebilirsiniz.Avokadoya karşı alerjik bir rahatsızlığınız yoksa tabi:) Ki zaten mevsiminde tüketilmesi gereken her meyve ve sebze gibi bu meyve de temmuz itibariyle bulunabilecek bir meyve..internetten sipariş veriyorum ben her yerde bulunmuyor..

Çok teşekkür ederim cnm bnm bilgilerin içiniçin . Rabbim gönlüne göre versin.

Merhaba haftaya perşembe 2. defa transfer olacak bana da inşallah.6 tane dondurulmuş embiryom var.5.gün embiryosu.Yalnız bana embiryo kalitesi ile ilgili bilgi verilmedi sadece döllenme oldu mu kaç tane oldu diye aradığımda çooook güzel çok çok güzel dediler.İzmir 9 Eylül Üniversitesine gidiyorum. Doğal siklus ile yapılıyor hiç ilaç kullanmadım bugün kan verdim LH değerime bakıldı doktorum yumurtlama olmuş dedi 5 gün sonra 5.gün embiryosu transfer edilecek.Sanırım transferden sonra estroferm vericekler tutunsun diye..
İlk transferimde çok sıkıntı yaşadım ilaçlar midemi o kadar kötü yaptı ki transferden sonraki 1 hafta ayağa dahi kalkamadım.yemek yiyemedim.bu yüzden tutmamış olabilir mi diye sorduğumda doktor olamaz dedi ama sağlıksız vücutta gebelik oluşmaması bana mantıksız gelmiyor.
Herşeyin hayırlısını versin Allah ım benim için de annelik hasreti çeken herkes için de..hayırlısını versin ve olmasa da sabrını versin..olmayanlar üzülmesin herşeyde Allah ın bir hikmeti vardır.Ne olur bu defa tutsun diye dua edemiyorum bile ben Allahım benim için eşim için hayırlısı neyse onu ver diyorum.Verdiği herşey kabülüm..

Selam arkadaşlar. 5. Transferimi yapmış bulunmaktayım. İlk kes dondurulmuş embriyo transfer yapıldı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.

Evet bazen bulamayınca hiç bir yerde bulamıyorum, her yerde aynı anda bitiyor sanki. Bazen şok'a geldiğinde denk geliyorum bir haftalık alıyorum.

Kızlar ya çok moralim bozuldu 12 tane döllenen ve 5gune gelen yumurtam vardı. İkisini transfer yaptılar ben sanıyorum ki daha çok var. Aradılar iki tane A kalite yumurtam kalmış. Dondururmusunuz diyorlar. Çok sinirim bozuldu belki ben 3 gün yumurtasını da donduracaktim neden eliyorlar? Boşa gitti onca yumurtam illa 5 gün A kalite mi olmak zorunda agliyacagim sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…