- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
Kızlar bu dondurulmuş transferinde gebelik haftası nasil hesaplaniyor. Tam aciklayan yok
+genetik test 5bin dolar
Gerek yok
Embriyolar en iyisi sağlıklı
Sorun yok dedi
Ay cnm gozun aydn.smdi.bnm ki 4.gun embyrsu ya cozuluncedemi 5 gun embryosu olcak oluo yani3.gun donduruldu çözüldüğünde 4.gun olmuş oluyor 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu şükür .
Saol canım , darısı basına insallah . Evet canim Eger 4.gun dondurulmuş ise çözülene kadar 5.gun oluyor.Ay cnm gozun aydn.smdi.bnm ki 4.gun embyrsu ya cozuluncedemi 5 gun embryosu olcak oluo yani
Sana da canina da psikolojone de maddiyatiniza yazik be canim
O doktor hastaneden ayrilsin bi zahmet ayrilmasada sen ondan hizlica uzaklas
Bir dusugum vardi daha dogrusu kalbi duran bebegim.O anki doktor ilk gebelik sagljksizdi dustu dedi hayir dedim genetigi incelenmesini istiyorum bebegimin israrla.Kurtaj olucam bayilticaklar bayiltacaklar israrla genetige gitsin dedim.Maliyetlide bir islemdi
Ve 1.5 ay sonra gelen sonuc saglikli erkek bebek
Aninda biraktim o doktoru
Su an ki kizimi kucagima almama sebep simdi ikinciye hamileyim abim diyeyim doktorumu buldum
Direk pgt yapalim dedim senin cok paran var heralde cevap onumuzde senin embriyolarin saglikli dedi
Pihtilasma esimle. Genetik kromozom testler yapildi hepsi temiz
Hormonlarina bakicaz dedi seni inceleyecegiz bu bebegi neden kaybettik diye
Ve sonuc tiroid hormonum tavan
Ve diger doktor bana bir kere bile tiroid baktirmamisti
Sindi 2.5 yasinda saglikli bir kizim ve 15 haftalik hamile oldugum bir bebegim var sukurler olsun
Doktor cok cok cok cok onemli
ALlah iyi insanlarla.karsilastirsin senide insallah
Cnm bunu blmiodum saol soledgn.icinSaol canım , darısı basına insallah . Evet canim Eger 4.gun dondurulmuş ise çözülene kadar 5.gun oluyor.
Ben zaten hipotiroidi ve Akdeniz anemisi hastasıyım ama yıllardır kullandığım ilaçlar tiroid dengem güzel de bunların etkisi olmadığını söyledi Hiç bilmiyorum canım genetikle de bir şey çıkmaz gençsin dedi ama şu an her halukarda doktorla Ayrılacağız
Gozun aydn.cnm.bnm rabbm.hepmze.nasp.etsn minik kuzu saglicakla.buyusun.masalahUmudunuzu kaybetmeyin ben kisaca hikayemi yazayim. Evliligimin ilk 5 ayinda falan korunduk korunmayi biraktiktan 7 ay sonra falan bi kimyasal gebelik yasadim tabi henuz adetim gelmeden kan testleri yaptirdigim icin ogrendim bunu yoksa haberim olmazdi. Bir doktora gittim aorun olmadigini soyledi daha korunmayi birakili 1 sene olmamis dedi yolladi tabi ben her ay heyecanla kan testleri yaptiriyorum sonuc negatif cok agladim hastane onlerinde hatta yok erken yaptirdim bu sefer ondan cikmamistir diye umut edip 2 gun sonra tekrar gitmisligim bile var. En son artik korunmayi birakli 1 sene oldu ve negatif sonucla doktora aglaya aglaya ciktim. Adet olunca gel dedi. Gittim ultrason tahliller derken fsh yuksek yumurtalarin azaliyor hemen tedaviye basla dedi. Bunu duyduktan sonra yasadiklarimi anlatmayacagim anlatamam yuregimdeki aciyi. Esime bosanma teklifi bile sundum baba olma hakkini alamam senin diye. O hic cocuk delisi olmadi sadece ben istiyorum ve perisan oluyorum diye dayanamadi. Basladik yer doktor arastirmalarina ilk adetimle hemen basladik tup bebege (asilama hic dusunmedim rahim filmimde sorun cikmamisti fakat ihtimali dusuk diye) 7 toplanan yumurtadan 4u 1. Kalite 5. Gun embriyosuydu ilk transferim yapildi sonuc pozitifti fakat kimyasal oldu ve yine bir kayip yasadim o dehset bi aciydi ama hic kaybetmedim umudumu 3 dondurulmis embriyom daha vardi doktor 2 ay dinlensin rahmin dedi ve 2 ay sonra 2. Denemeye basladik bu sefer 2 embriyo koyuldu ayrixa kan pihtilasmasi igneleri. Buraya ilk uyeligimden sonra tedavi hamilelim vs derken uzak kaldim kizimin gaz sancilari yeni bitti simdi dis sikintisi cekiyoruz 6 aylik oldu bile can parçamiz BURÇEmiz bize geleli
Gozun aydn.cnm.bnm rabbm.hepmze.nasp.etsn minik kuzu saglicakla.buyusun.masalah
4.gün embriyosu cozuldukten 24 saat sonra bekletilip transfer yapılıyorsa evet 5.gün embriyosu oluyor.Ama çoğu merkez günümüzde hızlı dondurma-cozdurme (vitrifikasyon) yontemini kullandıgindan özellikle biz 4.gün dondurduk embriyonuzu 24 saat daha bekletip 5.güne getiricez ama embriyo yaşamayip transfer iptal edilebilir diye belirtmiyorlar sizden imza almiyorlar ise o 4.gün embriyo transferidir.Ay cnm gozun aydn.smdi.bnm ki 4.gun embyrsu ya cozuluncedemi 5 gun embryosu olcak oluo yani
Amin kzuum tabki 2 3 deneme bsarsz.olunca yipraniyoruz ne yazkkiSagol canim ne kadar zor bir surec oldugunu biliyorum emekleriniz fedakarliklariniz karsiligini alirsiniz umarim eminim cok iyi anne olacaksiniz isteyen ve layik olan herkesin bunu yasamasini cookk cook isterim
Elbette yipranilir ama umudunuzu kaybetmeyin ben ilkinde o kadar degil ama 2. De bebegimi almaya gidiyorum diye gitmistm transfere eglenceli muziklerle ona kavusacagim diye ve transfer gunum dogum gunumdu hediye olsun diye o kadar inanmistim o gunu istemistim hic kaybetmeyin umudunuzu zor surec yipranilacak aglanilacak ama gececekAmin kzuum tabki 2 3 deneme bsarsz.olunca yipraniyoruz ne yazkki
Anldm cnm ogrenms oldm cok.saol 21 mayisda histeroskopi oldum eylulde yapalm dedler transfer cok gec geldi bna ve a1 ayda 7 8 gun arayla kanamam var hep tup bebkden snra oldu gtcm isde bakalm4.gün embriyosu cozuldukten 24 saat sonra bekletilip transfer yapılıyorsa evet 5.gün embriyosu oluyor.Ama çoğu merkez günümüzde hızlı dondurma-cozdurme (vitrifikasyon) yontemini kullandıgindan özellikle biz 4.gün dondurduk embriyonuzu 24 saat daha bekletip 5.güne getiricez ama embriyo yaşamayip transfer iptal edilebilir diye belirtmiyorlar sizden imza almiyorlar ise o 4.gün embriyo transferidir.
Dondrlmus.kacnci.gun embrysdydu.cnm 2 tanemi.koymuslrdi nerde yaptrdn cnmElbette yipranilir ama umudunuzu kaybetmeyin ben ilkinde o kadar degil ama 2. De bebegimi almaya gidiyorum diye gitmistm transfere eglenceli muziklerle ona kavusacagim diye ve transfer gunum dogum gunumdu hediye olsun diye o kadar inanmistim o gunu istemistim hic kaybetmeyin umudunuzu zor surec yipranilacak aglanilacak ama gececek
Dondrlmus.kacnci.gun embrysdydu.cnm 2 tanemi.koymuslrdi nerde yaptrdn cnm
1 tanesi tuttu dmi.cnm.bnmde 4.gn embrysu.oyizden korkyrmEvet canim 2. Denemede 2 taneydi 5. Gun embriyosu antalya memorial de yaptirdik tonguc gunduz doktorumuz cook cook memnundum
Evet 1 tane canim korkma embriyo ya 3. Gun ya 5. Gun olur yalniz1 tanesi tuttu dmi.cnm.bnmde 4.gn embrysu.oyizden korkyrm
Yani benim bildigim boyleEvet 1 tane canim korkma embriyo ya 3. Gun ya 5. Gun olur yalniz
Benim ultrasonla adet tarihi arasinda 1 hafta fark var. Ultrasonda 7+2 adete gore 8+2 olmaliymis.Ister dondurulmus olsun ister taze transfer ister 3.gun embriyosu olsun ister 6.gun hic farketmez
Nirmal bir gebe gibi son adet tarihin baz alinarak haftan hesaplanir ve doguma alinirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?