Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Embriyon kaçıncı gün embriyosu canım benim 5. Gündü. transferden sonra 10 gün bekledim + 5 gün embriyonun günü =15. Gün gibi oluyor. Bi de erken gösteren testler var onları da kullanabilirsin
Benimde 5.gün embriyosu canım transferden 2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu yerleşme olabilir mi

Benimde 5.gün embriyosu canım transferden 2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu yerleşme olabilir mi
Yaa ben de şimdi onu araştırıyordum. Benim o zaman olmadı sadece karnım aşırı şiş ve gergindi gazdan resmen kıvranıyodum ve belimde ağrı ve batmalar oluyordu ben yatmaktan sanmıştım.meğer belirtiymiş. biraz önce kanama bile diyemeyecek kadar az kahverengi bi leke olmuş ilk defa oldu neden acaba bilen varmıdır

Canım yerleşme kanaması denilen şey vücutta anca atılıyor o yüzden kahverengi şeklinde oluyo keseni gördüğünde rahatlarsın şimdilik yorma kendini korkutmasın seni zaman zaman gebelikte bu tür lekelenmeler oluyor inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebegini

Günaydınn tesekkür ederim, doktorum da aynı şeyi söyledi çok korkmuştum ama rahatladım biraz.darısı tüm isteyenlere inşallah.demek ki seninki de yerleşme lekesi olabilir bu durumda sevgili_can_

Günaydınn tesekkür ederim, doktorum da aynı şeyi söyledi çok korkmuştum ama rahatladım biraz.darısı tüm isteyenlere inşallah.demek ki seninki de yerleşme lekesi olabilir bu durumda sevgili_can_
İnşallah öyledir canım gerçi transferden 2 gün sonrasında oldu ama hemen oluyormu bilmiyorum benim 5.gün embriyosu olduğu için olur gibi geldi. Canım senin adına da çok sevindim hayırlısı ile kucağına al

İnşallah canım sen ne zaman test yapacaksın
inşallah canım sen ne zaman test yapacaksın

Merhaba bana da üç embriyo transferi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider. Benim dördüncü denemem

Herkese merhaba bende 25 Ekim’de dondurulmuş beşinci gün embriyosu ile transfer oldum. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlı beklemeler vakit hiç geçmiyor biliyorum ama kafamda olumsuz şeyler kurma beklerken insanı çok etkiliyor

inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlı beklemeler vakit hiç geçmiyor biliyorum ama kafamda olumsuz şeyler kurma beklerken insanı çok etkiliyor
Aminnn canım inşallah. Beklemek zor inşallah bu denememde sonucum olumlu okur sağlıkla ilerler. Benim 4. Denemem bende sizin gibi sevinirim inşallah

Aminnn canım inşallah. Beklemek zor inşallah bu denememde sonucum olumlu okur sağlıkla ilerler. Benim 4. Denemem bende sizin gibi sevinirim inşallah
İnşallah canım ama inan bundan sonrası da çok zor transferden sonra iki saat odaya almışlardı beni benden sonra transfer olan bayan da benim odaya geldi dedi ki ben tutup tutmamasını düşünmüyorum şuan ben dokuz ay taşıyabilecek miyim diye düşünüyorum çünkü kaç kere tuttu altıncı ay da öldü dedi. duayı tam etmek lazım ben de şimdi acaba tam tutunacak mı düşecek mi dokuz ay taşıyıp sağlıklı evlat doğuracak mıyım diye çok korkuyorum beterin beteri var ama Allah isterse olur yapacak bişey yok bir basamak atlıyosun diğerinden yine korkuyosun:)

Ben 5 gebelik yaşadım canım sadece pozitif görmekle bitmiyor maalesef. Hepsi ayrı hikaye dış gebelikler, kimyasallar , 12 haftalık kaybım var. Rabbim sağlıkla ilerleyecek gebelikler nasip etsin

5 Kasım test günüm ama1-2 gün önce yapsam çıkar mı acaba 5 Kasım 13.gün oluyor
Bilmem çıkar mı ama eşim de hep öyleydi aşkım test alayım deyip durdu ben istemedim idrarda negatif çıkar sonra doktorun söylediği günü bekleyene kadar moral alt üst olur diye. Sen bilirsin yani :)

BEnde çok kurmuyorum aslında ilkinde hep olmuş gibi geldi ama testten bi gün önce açık renk lekelenme oldu sonra test negatif çıktı bi gün sonra da adet oldum zaten.Hayırlısıysa her türlü tutunur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza verir rabbim. Transfer sonrası nar yemedim hiç nar için ikilemde hep yazılanlar korktum o yüzden,ananas havuç suyu içtim her gün sadece

Nar özü zararlı meyveyi yiyebilirsiniz gibi birşeyler yazıyordu benim baktığımda. Aman herşey vesile zaten Allah yüzümüzü güldürüsün

Kızlar bişey sorcam ya bugun transfer den sonra 5.günüm kaşıklarımda yanma gibi bişry hissediyroum bide bel ağeısı sanki beldenvaşağısı uyuşuk gibi normal mi sizce

Hummeycim sen son denemende hangi doktora gittin? İlkinde memoriala gitmiştim sanırım..

Hummeycim sen son denemende hangi doktora gittin? İlkinde memoriala gitmiştim sanırım..

Merhaba ilk denemem de şöyle oldu bi profa gidiyordum yumurta takibi ona ait tüp bebek memorialde arzu yurciye aitti ama o paracı prof bir kez muayene etti ilaçlarnyüksek doz oldugu için ohss gibi bir durım oldu sonra postaladı beni arzuya onlarda gün verip topladılar daha dohrusu sallama uaptılar önemsemediler. 1 yıl kadar ara verdim mgnette gökalp önere gittim Allah razı olsun ilk denemede pozitif aldok onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…