- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
Benimde 5.gün embriyosu canım transferden 2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu yerleşme olabilir miEmbriyon kaçıncı gün embriyosu canım benim 5. Gündü. transferden sonra 10 gün bekledim + 5 gün embriyonun günü =15. Gün gibi oluyor. Bi de erken gösteren testler var onları da kullanabilirsin
Yaa ben de şimdi onu araştırıyordum. Benim o zaman olmadı sadece karnım aşırı şiş ve gergindi gazdan resmen kıvranıyodum ve belimde ağrı ve batmalar oluyordu ben yatmaktan sanmıştım.meğer belirtiymiş. biraz önce kanama bile diyemeyecek kadar az kahverengi bi leke olmuş ilk defa oldu neden acaba bilen varmıdırBenimde 5.gün embriyosu canım transferden 2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu yerleşme olabilir mi
Canım yerleşme kanaması denilen şey vücutta anca atılıyor o yüzden kahverengi şeklinde oluyo keseni gördüğünde rahatlarsın şimdilik yorma kendini korkutmasın seni zaman zaman gebelikte bu tür lekelenmeler oluyor inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeginiYaa ben de şimdi onu araştırıyordum. Benim o zaman olmadı sadece karnım aşırı şiş ve gergindi gazdan resmen kıvranıyodum ve belimde ağrı ve batmalar oluyordu ben yatmaktan sanmıştım.meğer belirtiymiş. biraz önce kanama bile diyemeyecek kadar az kahverengi bi leke olmuş ilk defa oldu neden acaba bilen varmıdır
Günaydınn tesekkür ederim, doktorum da aynı şeyi söyledi çok korkmuştum ama rahatladım biraz.darısı tüm isteyenlere inşallah.demek ki seninki de yerleşme lekesi olabilir bu durumdaCanım yerleşme kanaması denilen şey vücutta anca atılıyor o yüzden kahverengi şeklinde oluyo keseni gördüğünde rahatlarsın şimdilik yorma kendini korkutmasın seni zaman zaman gebelikte bu tür lekelenmeler oluyor inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebegini
İnşallah öyledir canım gerçi transferden 2 gün sonrasında oldu ama hemen oluyormu bilmiyorum benim 5.gün embriyosu olduğu için olur gibi geldi. Canım senin adına da çok sevindim hayırlısı ile kucağına alGünaydınn tesekkür ederim, doktorum da aynı şeyi söyledi çok korkmuştum ama rahatladım biraz.darısı tüm isteyenlere inşallah.demek ki seninki de yerleşme lekesi olabilir bu durumdasevgili_can_
inşallah canım sen ne zaman test yapacaksınİnşallah öyledir canım gerçi transferden 2 gün sonrasında oldu ama hemen oluyormu bilmiyorum benim 5.gün embriyosu olduğu için olur gibi geldi. Canım senin adına da çok sevindim hayırlısı ile kucağına al
Merhaba bana da üç embriyo transferi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider. Benim dördüncü denememKızlar merhaba ben gectigimiz ay tup bebek tedavisine basladim 27 yumurtam toplandi 9 tanesi 5. Gune kadar ilerledi ve donduruldu karnimda sivi birikmesi oldugu icin transferim ertelendi. Bugun lucrin depot adinda bir igne vermislerdi onu yaptim sadece bir gunluk. Bir kac gun icinde adet olacagim ve transfer icin tekrar doktora gidecegim 3 tane dondurulmus embriyomun transfer edilecegi soylendi ancak korkuyorum tutarmi tutmazmi diye bu surecte siz neler yaptiniz ne gibi ilaclar kullandiniz yardimci olursaniz cok sevinirim
inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlı beklemelerHerkese merhaba bende 25 Ekim’de dondurulmuş beşinci gün embriyosu ile transfer oldum. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Aminnn canım inşallah. Beklemek zor inşallah bu denememde sonucum olumlu okur sağlıkla ilerler. Benim 4. Denemem bende sizin gibi sevinirim inşallahinşallah güzel haberler alırsın canım hayırlı beklemelervakit hiç geçmiyor biliyorum ama kafamda olumsuz şeyler kurma beklerken insanı çok etkiliyor
İnşallah canım ama inan bundan sonrası da çok zor transferden sonra iki saat odaya almışlardı beni benden sonra transfer olan bayan da benim odaya geldi dedi ki ben tutup tutmamasını düşünmüyorum şuan ben dokuz ay taşıyabilecek miyim diye düşünüyorum çünkü kaç kere tuttu altıncı ay da öldü dedi. duayı tam etmek lazım ben de şimdi acaba tam tutunacak mı düşecek mi dokuz ay taşıyıp sağlıklı evlat doğuracak mıyım diye çok korkuyorum beterin beteri var ama Allah isterse olur yapacak bişey yok bir basamak atlıyosun diğerinden yine korkuyosun:)Aminnn canım inşallah. Beklemek zor inşallah bu denememde sonucum olumlu okur sağlıkla ilerler. Benim 4. Denemem bende sizin gibi sevinirim inşallah
Ben 5 gebelik yaşadım canım sadece pozitif görmekle bitmiyor maalesef. Hepsi ayrı hikaye dış gebelikler, kimyasallar , 12 haftalık kaybım var. Rabbim sağlıkla ilerleyecek gebelikler nasip etsinİnşallah canım ama inan bundan sonrası da çok zor transferden sonra iki saat odaya almışlardı beni benden sonra transfer olan bayan da benim odaya geldi dedi ki ben tutup tutmamasını düşünmüyorum şuan ben dokuz ay taşıyabilecek miyim diye düşünüyorum çünkü kaç kere tuttu altıncı ay da öldü dedi. duayı tam etmek lazım ben de şimdi acaba tam tutunacak mı düşecek mi dokuz ay taşıyıp sağlıklı evlat doğuracak mıyım diye çok korkuyorum beterin beteri var ama Allah isterse olur yapacak bişey yok bir basamak atlıyosun diğerinden yine korkuyosun:)
5 Kasım test günüm ama1-2 gün önce yapsam çıkar mı acaba 5 Kasım 13.gün oluyorİnşallah canım sen ne zaman test yapacaksın
inşallah canım sen ne zaman test yapacaksın
Bilmem çıkar mı ama eşim de hep öyleydi aşkım test alayım deyip durdu ben istemedim idrarda negatif çıkar sonra doktorun söylediği günü bekleyene kadar moral alt üst olur diye. Sen bilirsin yani :)5 Kasım test günüm ama1-2 gün önce yapsam çıkar mı acaba 5 Kasım 13.gün oluyor
BEnde çok kurmuyorum aslında ilkinde hep olmuş gibi geldi ama testten bi gün önce açık renk lekelenme oldu sonra test negatif çıktı bi gün sonra da adet oldum zaten.Hayırlısıysa her türlü tutunur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza verir rabbim. Transfer sonrası nar yemedim hiç nar için ikilemde hep yazılanlar korktum o yüzden,ananas havuç suyu içtim her gün sadeceBize ikinci deneme için doktor bir ay rahmi hazırlamak için ilaç kullanırsın sonra transfer olur hemen demişti ben de ona göre nasılsa ilaç kullanıcam daha diye umursamadan gittim kontrolde doktor rahmin durumu çok iyi boşuna kimyasal yolla ortam hazırlamayalım hemen haftaya transfer edelim dedi.hiç hazırlanmadım yani .psikolojik olarak da endişe etmeye vaktim olmadı çünkü zaman ızasıkça beklerken daha çok kafamda kuruyosun daha rahattım. İki saat hastanede yattım sonra kalktım evde de ilk birkaç gün sadece WC için kalktım sonra evin içinde dolaştım rahat rahat iş yapmadım mümkünse evde yemek yapıp işlere bakacak biri olsun bu önemli bi de kabızlığa çok dikkat et ben sürekli incir ceviz zeytinyağı sabah ilk iş aç karnına onları yedim nar balık gibi şeyler ye bi de bu sefer ben daha rahattım çğnkü Allah isterse zaten olacak O istemezse ben ne yaparsam yapayım zaten olmayacak diye çok kasmadım kendimi tek yolu bu bence Allah bilir de bırak. Gerisi gelir inşallah
Nar özü zararlı meyveyi yiyebilirsiniz gibi birşeyler yazıyordu benim baktığımda. Aman herşey vesile zaten Allah yüzümüzü güldürüsünBEnde çok kurmuyorum aslında ilkinde hep olmuş gibi geldi ama testten bi gün önce açık renk lekelenme oldu sonra test negatif çıktı bi gün sonra da adet oldum zaten.Hayırlısıysa her türlü tutunur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza verir rabbim. Transfer sonrası nar yemedim hiç nar için ikilemde hep yazılanlar korktum o yüzden,ananas havuç suyu içtim her gün sadece
Günaydınn tesekkür ederim, doktorum da aynı şeyi söyledi çok korkmuştum ama rahatladım biraz.darısı tüm isteyenlere inşallah.demek ki seninki de yerleşme lekesi olabilir bu durumdasevgili_can_ [/QUOTE
Evet canım benimkide yerleşmeden kaynakliydi sonrasında ara ara leke devam etti o yüzden yazdım endişelenme diye hayırlısı ile güzel bi gebelik yaşarsın inşallah
Hummeycim sen son denemende hangi doktora gittin? İlkinde memoriala gitmiştim sanırım..1 sene kadar ara verdik daha dogrusu yaptıracak durum yoktu. Fakültede aşılama deneyelim dedik oda iptal edildi tedavi iptal edilince bizde borç harç başka bir doktor bulup ikinciyi yaptırdım ilk denemede 28 den 3. Gün 3 tane kalmıştı. İkinci deneemmde 26 yumurta 10 tane 5. Gün A kalite embriyolar oluştu doktor ve yöntemleri çok önemli
Hummeycim sen son denemende hangi doktora gittin? İlkinde memoriala gitmiştim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?