Tebrik ederim bize de dua edersen çok sevinirimDualarım sizlerle kızlar bu yola baş koydum koyalı tek kendim için hiç dua etmedim
Tşk ederim canım inanın dualarımda oluncasinizTebrik ederim bize de dua edersen çok sevinirim
bu arada sizin tek embriyo mu? benim 2 embriyo transfer edildi 11.gun 442 cikti acaba ikiside tuttumuki :)masallah gozunuz aydin. darisi tum isteyenlere ins.
Olabilir. Benim 11. 750 tek, 10.gün 160 ikizdibu arada sizin tek embriyo mu? benim 2 embriyo transfer edildi 11.gun 442 cikti acaba ikiside tuttumuki :)
1kasimda ilk ultrasonum var :)
Hayırlı olsun canım ben ilaçları ilk dışardan aldım ama sonrasında sağlık ocağına yazdırdım ilk ödediğini bilsem hiç almaz ordan yazdırırdim aile hekimine danış yazdır ben önümüzdeki ay tedaviye başlayacam inşallah sonrasında verilen jeli diğer ilaçları yazdırıp alacamMerhaba kızlar
23 Ekim’de döndürülmüş embriyo transferim olacak bugün itibariyle ilaçlara ve crıone jel başladım 2 tane doldurulmuş embriyom var umarım başarılı olur
Crionne jel daha sonra da kullanılmaya devam ediyormuş galiba ilaçlar ve jel hakkında bilgi verirmisimiz birde jel fiyatı yüksek siz nasıl aksınız doktora mı yaZdırdınız
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına al insallah bende 7. Gün yaptırmıştım ikizlerimde 86 çıkmıştı değerim dua et bizleredeKızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
ayy maşallah canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın yavrularını darısı banaTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına al insallah bende 7. Gün yaptırmıştım ikizlerimde 86 çıkmıştı değerim dua et bizlerede
oncelikle hayitli olsun. saglicakla guzel habetletini alin ve saglicaklada kucagilaniza alitsiniz ins. ctinone jel icin ozel hastane kadin dogumdan rapot aldim. artik aile hekimine gidio rapor ile yazditiyotum. 3kutu aldim. eczaneye 50tl katilim payi odedim.Merhaba kızlar
23 Ekim’de döndürülmüş embriyo transferim olacak bugün itibariyle ilaçlara ve crıone jel başladım 2 tane doldurulmuş embriyom var umarım başarılı olur
Crionne jel daha sonra da kullanılmaya devam ediyormuş galiba ilaçlar ve jel hakkında bilgi verirmisimiz birde jel fiyatı yüksek siz nasıl aksınız doktora mı yaZdırdınız
Teşekkür ederim direk sağlık ocağı yazmıyor sanırım değil mi bende öyle yaparım ozamanoncelikle hayitli olsun. saglicakla guzel habetletini alin ve saglicaklada kucagilaniza alitsiniz ins. ctinone jel icin ozel hastane kadin dogumdan rapot aldim. artik aile hekimine gidio rapor ile yazditiyotum. 3kutu aldim. eczaneye 50tl katilim payi odedim.
saglik ocaginda bazi doktorlar yaziyo ama eczanede sgk odemiyo.. o yuzden rapor almaniz isinizi kolaylastirir. raporunuz yoksa saglik ocagi yazsa dahi para oduyoruz malesef.Teşekkür ederim direk sağlık ocağı yazmıyor sanırım değil mi bende öyle yaparım ozaman
Amin inşallah canım ama ben 21. Haftada kaybettim bebeklerimi yeniden tedaviye başlayacam önümüzdeki ayayy maşallah canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın yavrularını darısı banaK
Canım ben sağlık ocağında yazdırıp aldım rapor felan olmadan eczanedede hicbir sıkıntı yaşamadımsaglik ocaginda bazi doktorlar yaziyo ama eczanede sgk odemiyo.. o yuzden rapor almaniz isinizi kolaylastirir. raporunuz yoksa saglik ocagi yazsa dahi para oduyoruz malesef.
siz direk aile hekimini yazdigi crinone jeli mi aldiniz ? bendHayırlı olsun canım ben ilaçları ilk dışardan aldım ama sonrasında sağlık ocağına yazdırdım ilk ödediğini bilsem hiç almaz ordan yazdırırdim aile hekimine danış yazdır ben önümüzdeki ay tedaviye başlayacam inşallah sonrasında verilen jeli diğer ilaçları yazdırıp alacam
Canım ben sağlık ocağında yazdırıp aldım rapor felan olmadan eczanedede hicbir sıkıntı yaşamadı
ben alamadim neye gore oduniyor neye gore odenmiyor anlamadi. benim gibi alamayan arkadaslarda var. ben ogretmenim sgk liyim bende olmadi :) raporlattim.
Evet direk aile hek8minin yazdığını aldım ilk bir aldım sonra 3kutu halinde almıştım 3 aydır almıyorum ama şimdi tedaviye tekrar başlayacam yine aynı şekil yazdiracamsiz direk aile hekimini yazdigi crinone jeli mi aldiniz ? bend
yaaa çok üzüldüm canımAmin inşallah canım ama ben 21. Haftada kaybettim bebeklerimi yeniden tedaviye başlayacam önümüzdeki ay
Çok şükür Rabbim böyle uygun gördü nasip böyleymiş ama için ne kadar olsada çok yaniyo bunu aza indirmenin tek yolu yeniden yola çıkmak gibi geldi bize inşallah Rabbim mucize nasip eder yeniden kucagimdada gösteriryaaa çok üzüldüm canımAllah tekrar denemen için güç vermiş ama bak
Çok şükür Rabbim böyle uygun gördü nasip böyleymiş ama için ne kadar olsada çok yaniyo bunu aza indirmenin tek yolu yeniden yola çıkmak gibi geldi bize inşallah Rabbim mucize nasip eder yeniden kucagimdada gösterir
Maşallah canım sana maşallah Rabbim inşallah çıktığıniz bu yolda bu sefer kucağına almayı doya doya sevmeyi nasip eder dua edicem Allahım güç versin inşallahÇok şükür Rabbim böyle uygun gördü nasip böyleymiş ama için ne kadar olsada çok yaniyo bunu aza indirmenin tek yolu yeniden yola çıkmak gibi geldi bize inşallah Rabbim mucize nasip eder yeniden kucagimdada gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?