Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Merhaba kızlar
23 Ekim’de döndürülmüş embriyo transferim olacak bugün itibariyle ilaçlara ve crıone jel başladım 2 tane doldurulmuş embriyom var umarım başarılı olur
Crionne jel daha sonra da kullanılmaya devam ediyormuş galiba ilaçlar ve jel hakkında bilgi verirmisimiz birde jel fiyatı yüksek siz nasıl aksınız doktora mı yaZdırdınız

Hayırlı olsun canım ben ilaçları ilk dışardan aldım ama sonrasında sağlık ocağına yazdırdım ilk ödediğini bilsem hiç almaz ordan yazdırırdim aile hekimine danış yazdır ben önümüzdeki ay tedaviye başlayacam inşallah sonrasında verilen jeli diğer ilaçları yazdırıp alacam

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına al insallah bende 7. Gün yaptırmıştım ikizlerimde 86 çıkmıştı değerim dua et bizlerede

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına al insallah bende 7. Gün yaptırmıştım ikizlerimde 86 çıkmıştı değerim dua et bizlerede
ayy maşallah canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın yavrularını darısı bana K

oncelikle hayitli olsun. saglicakla guzel habetletini alin ve saglicaklada kucagilaniza alitsiniz ins. ctinone jel icin ozel hastane kadin dogumdan rapot aldim. artik aile hekimine gidio rapor ile yazditiyotum. 3kutu aldim. eczaneye 50tl katilim payi odedim.

Teşekkür ederim direk sağlık ocağı yazmıyor sanırım değil mi bende öyle yaparım ozaman

siz direk aile hekimini yazdigi crinone jeli mi aldiniz ? bend

Maşallah canım sana maşallah Rabbim inşallah çıktığıniz bu yolda bu sefer kucağına almayı doya doya sevmeyi nasip eder dua edicem Allahım güç versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…