Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bende düşsuz duramam bugün 3.gün ama durabildigim kadar durmaya calscam bakalm.
Ben hergün duş alan bi kızdım transferden önce saclarimda uzun hergunde duzlestirirdim ama katlanıyorum test gününe kdr sadece kuru şampuan yapiyorum off

Rabbim nasip edecekse o bu bahane oluyor kızlar kısmetse varsa önüne hiç bişey geçemez. Benim 6. Günden beri ara ara adet agrılarım oluyor nedendir bilmem bacaklarıma vuruyor

Benimde pko ve sperm sorunu 3. Gün embriyosu mikroeenjeksiyon yapıldı inşallah şansım vardır ilk denememde
Mikroenjeksiyon olduğunu bilmiyordm snn hummey bu sansini dahada arttirablir

Hayırlısıyla inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimizinde yüzü gülsün burda hep birlikte sevinelim

Gerçekten mi ben pek anlamadım mikroeenjeksiyon ne olduguna bugğn baktım bana verdikleri kağıtta yazıyodu ıcsı yöntemi diye işaretlenmiş
Spermi seçip yumurtanin içine direk koyuyorlar

Kızlar buarada test günüm 20 Şubat yani 14.gün ama ben zaten normal şartlarda haftaya adet olmam gerekio tabi yarın için koldan catlatma ignesi vurdurmam söylendi bu normaldeki adet zamanını etkiliyo mu bilemiyorum ama

Ben anlamadım inan benim de pazartesi günüm ama çatlatma ignesi olayı falan geçmedi bende hiç. Adetimle alakalı hiç bişey demedi doktorda zaten bebek tutunursa hormondan dolayı çatlama olmaz diye duymuştum

Ben anlamadım inan benim de pazartesi günüm ama çatlatma ignesi olayı falan geçmedi bende hiç. Adetimle alakalı hiç bişey demedi doktorda zaten bebek tutunursa hormondan dolayı çatlama olmaz diye duymuştum
Geçen defa da bana transfer sonrasında catlatma ignesi vurdurmuslardi canm choriomon 5 binlik vurulucam. Doktordan doktora degisiyo bu iğne olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…