Bnm 5.gün embriyosu 2 tane cnm 3 5 farketmez inşallah tutmuştur minnoşlarp0ly__ ve senin haberini aynı gün alicaz desene ctesi 4 gözle sizleri bekliyo olucam mutlaka yazın kızlar. İkinizinde 5.gün embriyosuydu demi kafa dolu unutuyorum kusura bakmayin:)
Hummey sen test ne zamn yapcaksin evde yapicam diordun Bn yapamıyorum kocam yapma dio hem evde de yok testim ztn
Sabah mı yaptircan testi cnmBenim kocada aynısını dedi ben meraktan ölüyorum bitane al yapayım cuma sabah dedim almadı moralim bozulurmuş yanlış çıkıyomuş falan diye illaki cumartesiyi beklicez
Sabah mı yaptircan testi cnm
Bencede kızlar evde idrar testi fln yapmayın kan testi yaptırın idrar çok yanilticiii. Msl ben ilk denemede yaptım silik çıktı ilaçların etkisiyle ole olmuş.
İğneler devam 12. haftaya kadar dedi Dr bütün ilaçlara devam ediyorum haftada 1kalcadan var birdeSen halen devam ediyor musun peki valla eşim yapıyor batmada sorun yokta sonrası fena :)kolumun biri iptal yapamıyoruz şu an geçmesini bekliyorum
Yarın benimde transferim var dondurulmuş embriyolarım beni bekliolar umarım çözme işlemi sırasında kalitesi bozulmaz...
Kızlar sakin evde test yapmayın çıkmıyor. Moralinizi bozmayin boşuna az kalmış cumartesiye inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Bende bugün keseyi gördüm tek 10 gün sonra kalp atışı inşallah pozitif olsa da beklemek bitmiyor kızlarrahat olun hep bir hedef koyuyor bu Dr lar
Sorun çıkmaz canım güzel haberini bekliyoruz kacnci gün embriyosu transfer edildiYarın benimde transferim var dondurulmuş embriyolarım beni bekliolar umarım çözme işlemi sırasında kalitesi bozulmaz...
Ben yapmadım cnm cumartesi yapcam olumluda olumsuzda olsa yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?