- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Hayırlısıyla al gel sende inşallah sıkıntı olmuyor çözülürken bekleme süreci başlasın :) kaçıncı gün embriyosu
Sorun çıkmaz canım güzel haberini bekliyoruz kacnci gün embriyosu transfer edildi
Ya ne güzel ole senin profil resmi inşallah böle tatliş bebeklerimiz olur:) kaçıncı gün yapıldı senin iğnen bide koldanmi göbektenmi yapıldı transfer sonrası ignenTransferden sonra banada vuruldu ama tutunması için demişti hemşire
Ya ne güzel ole senin profil resmi inşallah böle tatliş bebeklerimiz olur:) kaçıncı gün yapıldı senin iğnen bide koldanmi göbektenmi yapıldı transfer sonrası ignen
Ya ne güzel ole senin profil resmi inşallah böle tatliş bebeklerimiz olur:) kaçıncı gün yapıldı senin iğnen bide koldanmi göbektenmi yapıldı transfer sonrası ignen
Hayırlısı ile aldım geldim kuzularımı.21 Şubat test tarihi beşinci gün embriyosu inş sonucum olumlu olur ya
Çok şükür çıkmadı canım transfer başarılı geçti beşinci gün embriyosu
Çok şükür canım diğer tedavimde biri çözülür ken bozulma yaşamıştı o Yüzden çok korktum aslındaOhh hadi bakalım :) demiştik bak sorun yaşanmıyor çok şükür saglıklı çözülüyorlar
antikdeniz
Çok sevindim canm şimdi beklemecee. Transfer sonrası kullanman için neler verdiler ilaç iğne vs
Çok şükür canım diğer tedavimde biri çözülür ken bozulma yaşamıştı o Yüzden çok korktum aslında
Evet canım inş Hayırlısı ile hamilelik haberini de verebilirim.progestron iğne verdi günlük bir tane crino jel günde iki tane kan sulandırıcı iğne ve vitamin ve östrojen tablet verdi canım
Evet canım farklı farklı uygulama Yapılıyor Allah Hayırlısı ile nasip etsin inşallah hepimizeBen progestan igneyi öncesinde kullandım bide transfer günü farklı bi igne yapıldı progestanın daha kuvvetlisi dediler herkes farklı prosedür uyguluyor anladığım kadarıyla :)
Günaydın canm artık sizlerinde güzel haberlerinizi alalım yaa. Bende biraz önce koldan iğnemi vurdurttum beklemeceye devammGünaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün yarın Poly le bizim test günümüz :))) neler olacak çok merak ediyorum :)
Kızlar beni sabah aradılar bugün test yaptirmami söylediler kan verdim 2 saat sonra çıkacak sonucum çok heycanliyim bana dua edin ltfn
Stres ve heyecan en zoru bugünmüşHadi hayırlısı canım ya belirtin falan var mı peki bişeyler hissediyormusun? Ayy ben nasış bekleyeceksem yarını
Günaydın canm artık sizlerinde güzel haberlerinizi alalım yaa. Bende biraz önce koldan iğnemi vurdurttum beklemeceye devamm
Canm 4 gözle sonucunu bekliyoruz ınsallahh güzel haberler verirsin bizeeKızlar beni sabah aradılar bugün test yaptirmami söylediler kan verdim 2 saat sonra çıkacak sonucum çok heycanliyim bana dua edin ltfn
Stres ve heyecan en zoru bugünmüş
İnşallahCanm 4 gözle sonucunu bekliyoruz ınsallahh güzel haberler verirsin bizee
İnşallah
Yaptırdım transferden 5gun önce fln rahime bi sıvı ile yıkıyorlarCanım aklıma takılıyor transfer öncesi gebelik aşısı falan yaptırmıştın o dedigin rahim filmi gibi bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?