Kalçadan igne yapabiliyomusun yani kendine
Bnm 3 günde 1 var malesef ve çok sizlatiyoo : ( göbekten de kendim yapıyorum ay ama göbekten iğne yapmak ne güzel bişey ya çok eğlenceli diilmiYok kalçadan igne yokki benim kan sulandırıcı var igne sadece
Bnm 3 günde 1 var malesef ve çok sizlatiyoo : ( göbekten de kendim yapıyorum ay ama göbekten iğne yapmak ne güzel bişey ya çok eğlenceli diilmi
Bnm 3 günde 1 var malesef ve çok sizlatiyoo : ( göbekten de kendim yapıyorum ay ama göbekten iğne yapmak ne güzel bişey ya çok eğlenceli diilmi
Benim degerlerimde normale dönse de keşke bende dondurulmuslarimi denesem biran önce
Kimyasal gebelik mi gecirdinizBenim degerlerimde normale dönse de keşke bende dondurulmuslarimi denesem biran önce
canim merhaba nasilsin 2016 temmuz topiginden ben.eurofertil alev hanimla tedavi olmustum.12.haftada kurtaj oldum.simdi ozge beyle tekrar basladim yarin opu olacak.sen neyaptinhala ve hala adet olmayı bekliyorum . şu tüp bebek sürecine başlamak istediğimde bu adet hep gecikip beni deli ediyor .
Benimde ilk yaptıklarımız çok morardiydi 2. Resimdeki gibi çok bastiriyoduk şimdi kendim yapıyorum morarmiyor iğnenin cam bölümü nu tenine deydirmeden yap siringayi ittirirken o bolumude tenine deydirmezsen morarmiyor ve daha az yakıyor ilaç ilk resimdeki gibi mandalina ya eziyet ettim biraz inşallah anlaşılır olmuşturİgnemde yok var evde kendimiz yapıyoruz :) bak ne güzel olmuş olumlu sonuç almışsın işte bende diliyorum ki sıkıldığıma degsin. Üstüne bide kan sulandırıcı igneden her yerim morardı
Benimde ilk yaptıklarımız çok morardiydi 2. Resimdeki gibi çok bastiriyoduk şimdi kendim yapıyorum morarmiyor iğnenin cam bölümü nu tenine deydirmeden yap siringayi ittirirken o bolumude tenine deydirmezsen morarmiyor ve daha az yakıyor ilaç ilk resimdeki gibi mandalina ya eziyet ettim biraz inşallah anlaşılır olmuştur
Benimde ilk yaptıklarımız çok morardiydi 2. Resimdeki gibi çok bastiriyoduk şimdi kendim yapıyorum morarmiyor iğnenin cam bölümü nu tenine deydirmeden yap siringayi ittirirken o bolumude tenine deydirmezsen morarmiyor ve daha az yakıyor ilaç ilk resimdeki gibi mandalina ya eziyet ettim biraz inşallah anlaşılır olmuştur
Diş gebelikKimyasal gebelik mi gecirdiniz
Benim cumartesi test heyecandan kalp krizi gecircem ne zormuş beklemekKızlar günaydın ne alemdesnz kaçıncı günlere girdik benm daha bugün 2.gun:)
İnşallah güzel haberler le gelirsin bize canmmBenim cumartesi test heyecandan kalp krizi gecircem ne zormuş beklemek
Amin kardeşim
İnşallah güzel haberler le gelirsin bize canmm
Kızlar günaydın ne alemdesnz kaçıncı günlere girdik benm daha bugün 2.gun:)
Benim cumartesi test heyecandan kalp krizi gecircem ne zormuş beklemek
Benimde cumartesi test günüm bugünde 7. Günüm biz yolu yarıladık bakalım :) sen nasılsın var mı agrı sızı
p0ly__ ve senin haberini aynı gün alicaz desene ctesi 4 gözle sizleri bekliyo olucam mutlaka yazın kızlar. İkinizinde 5.gün embriyosuydu demi kafa dolu unutuyorum kusura bakmayin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?