Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Yok kalçadan igne yokki benim kan sulandırıcı var igne sadece
Bnm 3 günde 1 var malesef ve çok sizlatiyoo : ( göbekten de kendim yapıyorum ay ama göbekten iğne yapmak ne güzel bişey ya çok eğlenceli diilmi

Benim degerlerimde normale dönse de keşke bende dondurulmuslarimi denesem biran önce

Bnm 3 günde 1 var malesef ve çok sizlatiyoo : ( göbekten de kendim yapıyorum ay ama göbekten iğne yapmak ne güzel bişey ya çok eğlenceli diilmi

Ya tabiki çok güzel ben hiç kendim yapmıyorum ki eşim yapıyo koldan göbekten :)

Ya tabiki çok güzel ben hiç kendim yapmıyorum ki eşim yapıyo koldan göbekten :)

İgnemde yok var evde kendimiz yapıyoruz :) bak ne güzel olmuş olumlu sonuç almışsın işte bende diliyorum ki sıkıldığıma degsin. Üstüne bide kan sulandırıcı igneden her yerim morardı
Benimde ilk yaptıklarımız çok morardiydi 2. Resimdeki gibi çok bastiriyoduk şimdi kendim yapıyorum morarmiyor iğnenin cam bölümü nu tenine deydirmeden yap siringayi ittirirken o bolumude tenine deydirmezsen morarmiyor ve daha az yakıyor ilaç ilk resimdeki gibi mandalina ya eziyet ettim biraz inşallah anlaşılır olmuştur

Eklentiler

• 1486492937986567453639.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 134
  • 1486492980933-1362108086.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 129

Ay akşam akşam koptum mandalinaya iğne yapmak nası aklına geldi bende yarın muza falanmi yapsammm

Sen halen devam ediyor musun peki valla eşim yapıyor batmada sorun yokta sonrası fena :)kolumun biri iptal yapamıyoruz şu an geçmesini bekliyorum

Kızlar günaydın ne alemdesnz kaçıncı günlere girdik benm daha bugün 2.gun:)

Benimde cumartesi test günüm bugünde 7. Günüm biz yolu yarıladık bakalım :) sen nasılsın var mı agrı sızı
p0ly__ ve senin haberini aynı gün alicaz desene ctesi 4 gözle sizleri bekliyo olucam mutlaka yazın kızlar. İkinizinde 5.gün embriyosuydu demi kafa dolu unutuyorum kusura bakmayin:)

p0ly__ ve senin haberini aynı gün alicaz desene ctesi 4 gözle sizleri bekliyo olucam mutlaka yazın kızlar. İkinizinde 5.gün embriyosuydu demi kafa dolu unutuyorum kusura bakmayin:)

Benimki 3. Gün embriyosu 10 hücreliydi birleşme başlamıştı aynen aynı gün ögrencez :) bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…