Canım bunu kullan ama sonrasında artik kendine dikkat et stres yapma herşey yoluna girer önemli olan senin bunu beyninde halletmen süt hormonu değeri senden yüksek olup düzenli ilacı kullandıktan sonra düşenleri gördüm hatta bi tanıdığım şimdi bebeğini bekliyor çok zorlama vücudunu streste bazı hormonların işlevini hızlandırıp yavaşlatıyor seni iyi anlıyorum uzun zamandır bekliyorsun umudunu haklısın ama sabır en güzel ilaç unutmaDaha onceki kadin dogum doktorum vermisti bu doktorumda surekli yogun oyuzden eczaciya sordum tarlusali herkes alip kullanabilir dedi cunku buna adet bile denmez adetim deilim tek bir defa wc de kirmizi kan geldi digerleri hep kahverengi damla damla 1 gun surdu yani cok tuhaf vallaha kist desem oda yok doktor sknti yok dio ama bana gore sknti, sknti basiyor karnim davul gibi bakalim 6 gun kullancam bittiginde adetim insAllah dogru duzgun gelir
Canım bunu kullan ama sonrasında artik kendine dikkat et stres yapma herşey yoluna girer önemli olan senin bunu beyninde halletmen süt hormonu değeri senden yüksek olup düzenli ilacı kullandıktan sonra düşenleri gördüm hatta bi tanıdığım şimdi bebeğini bekliyor çok zorlama vücudunu streste bazı hormonların işlevini hızlandırıp yavaşlatıyor seni iyi anlıyorum uzun zamandır bekliyorsun umudunu haklısın ama sabır en güzel ilaç unutma
Estrofemden değildir beyin salgıladığı için senin tedavi sırasında atağa geçiren bi etken olmuş estrofem yapsa benim artardı senden daha çok içtim tekrar tekrar denemeler çok zor hepimiz aynı durumdayız bi arkadaşım vardı 8yil önce tanıştım burda 9 başarısız deneme geçirmiş 10da hiç umudum yok demişti tuttu oğlu oldu arkasına 6ay sonra korunmamış olmuyo diye bidaha oğlu oldu nasip başka bi arkadaşım rezervi bitmişti kaç defa denedi tek yumurta ile her seferinde artik kayınvalidesi başına kakıyordu transfer yaptırdı eve gitti kaynana görümce misafirliğe gelmişlerdi artik saklıyordu tedaviye gittiğini kızı oldu umudu bittiği anda bir yıl sonra normal yolla bi kızı daha oldu okadar kişi varki yıllardır kac deneme yaptigini unutan hayırlısıyla sabredecez ben 13 yil oldu evleneli kaç tedaviden geçtim unuttum artik Rabbim büyük vakti zamanı var hayırlısını diliyoruz çünkü inancını kaybetme göreceksin moral8n düzeldikçe herşey yoluna girecekAynen gulum dogru diyorsun bunaldik iyice ya hic tutmuyor yada tutsa dusuyor caresi yok neyapsam ne etsem care yok 7 defa nedemek ya sinirlerim bozuluyor elimde degil hocaya soruyorum sorun varmi bizde yok e madem yok niye olmuyor suan sadece sut hormonum yuksek cikti daha once cok iyiydi 89-489 arasi olmasi lazimmis daha onceki yani gecen ay 321 idi sonucum iyiydi olmasi gerektigi gibi simdi ise 1350 nerdeyse 3 kati olmus benim bu sut hormonu nasil firladi bilmiyorum estrofem e bagliyorum ben artik
Canım normalde hsg değeri 1000 geçince görünüyor diyorlar ama ben ikinci kontrol değerinden 15 gün sonra gittim kalp atışı içinde yine 15 gün bekledim merkezin yönlendirmesi ile gidiliyoTüp bebek anneleri ne zaman kese gördünüz ? Ne zaman kalp atışını duydunuz ? Normal son adet tarihine göre 4+5 görünüyorum ama tüp bebek 5. Gün embriyosu yüklenmiş halime göre hesap yapınca 6. Hafta içinde görünüyorum . Kese beye göre bakılıyor ?
Benim üç gün önce değerim 10600 dü. Herhalde tüp bebek de farklı kan değeri hesaplaması . Bende nette okudum 1500 olunca kese görünür diyor ama benim daha çok olmadı ki transferin 19. Günü bu günCanım normalde hsg değeri 1000 geçince görünüyor diyorlar ama ben ikinci kontrol değerinden 15 gün sonra gittim kalp atışı içinde yine 15 gün bekledim merkezin yönlendirmesi ile gidiliyo
5. Gun emriyosu 18 ocakta transfer edildi...bugun keseyi gordum...son regli tarihim 3 ocak... bugun 5+2 oldu son reglime goreBenim üç gün önce değerim 10600 dü. Herhalde tüp bebek de farklı kan değeri hesaplaması . Bende nette okudum 1500 olunca kese görünür diyor ama benim daha çok olmadı ki transferin 19. Günü bu gün
Ay Allah kucağına almayı nasip etsin5. Gun emriyosu 18 ocakta transfer edildi...bugun keseyi gordum...son regli tarihim 3 ocak... bugun 5+2 oldu son reglime gore
Sagol canim sen kese için muayeneye gittin mi..karnimdan goremediler vaginal ultrasonla baktilar banaAy Allah kucağına almayı nasip etsinbenim son adet 7 Ocak
Yok gitmedim ben cankm . Çünkü doktorum çağırmadı 16 sında gel dedi bende burada normal bir kadın dogumcuya gitmeye cesaret edemedim zarar verir bilemez tüp bebek şeyleriniSagol canim sen kese için muayeneye gittin mi..karnimdan goremediler vaginal ultrasonla baktilar bana
Tek embriyo transfer edildi canim benim doktorum da kanda belli olduktan 10 gun sonra cagirmisti...iki hafta sonra yeniden gitcem bakalim...23 subatta yaniYok gitmedim ben cankm . Çünkü doktorum çağırmadı 16 sında gel dedi bende burada normal bir kadın dogumcuya gitmeye cesaret edemedim zarar verir bilemez tüp bebek şeyleriniiki mi tek mi senin
Evet canım ikinci denemem iki tane konuldu ama kan değerlerim çok çok yüksek ikiz benceTek embriyo transfer edildi canim benim doktorum da kanda belli olduktan 10 gun sonra cagirmisti...iki hafta sonra yeniden gitcem bakalim...23 subatta yanisenin iki mi
Ilk denemem ekimde oldu iki taneydi olmadi...2 hafta sonra kalp atisina bakilcak inşallah...sen hem keseyi hem kalp atislarini duyarsin belki de hayirlisiylaEvet canım ikinci denemem iki tane konuldu ama kan değerlerim çok çok yüksek ikiz benceyandım kalp atışı icin mi ili hafta sonra gel dedi . İlk denemen mi ?? Ay kalp atışlarını da görelim hayırlısı ile
Tüp bebekte farklı canım her zaman kan değerinden 12 ile 15 gün sonraya randevu verilir daha erken bakanlarda vajinal muane ile bakıyo o yüzden en doğrusu gününü beklemek günler gecmiyo gibi geliyo ama hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallahBenim üç gün önce değerim 10600 dü. Herhalde tüp bebek de farklı kan değeri hesaplaması . Bende nette okudum 1500 olunca kese görünür diyor ama benim daha çok olmadı ki transferin 19. Günü bu gün
İbşallah bence de doktor o yüzden böyle çağırdıIlk denemem ekimde oldu iki taneydi olmadi...2 hafta sonra kalp atisina bakilcak inşallah...sen hem keseyi hem kalp atislarini duyarsin belki de hayirlisiyla
İnşallah amin canım sağlıklı olsun da zaman geçerTüp bebekte farklı canım her zaman kan değerinden 12 ile 15 gün sonraya randevu verilir daha erken bakanlarda vajinal muane ile bakıyo o yüzden en doğrusu gününü beklemek günler gecmiyo gibi geliyo ama hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah
ben adana başkentte yaptırmıştım ama şimdi yeni tedavi için merkez araştırıyorum.ankara olacak bu kez memorial ve centrum arasında kararsız kaldımCanim benim ya insAllah birdahakine olur benimde tedavi yine iptal kalinlasmadi sut hormonum yuksek cikti uzulme hep bir umut vardir sen nerde yaptirmistin ?
Benim 5.5 haftalik olmustum alttan muayne etti hem keseyi gorduk hemde kalp atişini duymustuk canimm 5.gun embriyosu idi hayatimdaki en muhteşem ses ti kalp atıslari kan degerimde 15bin kusurdüEvet canım ikinci denemem iki tane konuldu ama kan değerlerim çok çok yüksek ikiz benceyandım kalp atışı icin mi ili hafta sonra gel dedi . İlk denemen mi ?? Ay kalp atışlarını da görelim hayırlısı ile
Aynen canim cok haklisin hayirlisiyla tekrar hamile kalalim insallhHayırlısı canım amin inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip olur bu durumlar 20 ile 28 haftalar arasında gösteriyor artik organlar tam işlevine başlıyor ya nasipte olacakmış yaşadık ama bundan sonra perinatoloji alanında iyi bi doktor bulup detaylı ultrasonu ona yaptıracam bazı ihmaller çok can yakıyo yaşayarak görmüş oldum bundan sonraki dualarımı tam yapmaya çalışıyorum inşallah
meraba canım benimde 5 gün embriyosu 18 ocak ta transfer oldum son adet tarihi 1 ocak perşembe günü keseyi gördük çok şükür doktor bana 4 buçuk haftalık felan dedi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin allah5. Gun emriyosu 18 ocakta transfer edildi...bugun keseyi gordum...son regli tarihim 3 ocak... bugun 5+2 oldu son reglime gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?