Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Dogum kontrol hapinin adetini o sekil yaptigini dusunmuyorum ama yine en iyi doktorun bilir ben dondurulmus hic koydurmadigim icin bilmiyorim tam nasil olur 3 ay sonra gidicem bende sen doktoruna soyledinmi diger ilaci biraktigini?

Amin kimseye yasatmasin Rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun herşeyde vardir bi hayır ben hep buna inandim bu zmana kadr cok istedim evladim olsun diye ama illede evlat ta evlat demedim Allahim hep hayirlisini ver dedim nasibimiz boyleymis ama yine devam edicez bu zor durumlari atlatip.benim de suyum bitti hemde 2 hafta once herseyi normaldi suyu hareketi benim alttan su gelmedi doktorda zaten dogumda kesende yirtik yok dedi sezeryan oldum bu arada.ben kendimce şeker yuklemesine bagliyorum cok isteksiz ictim ve 2 hafta sonra suyum bitti kuzeniminde aynisi oldu oda benim gibi 28.haftada dogum yapti.

Düşer canım çok etkili bi ilaç sen düzenini bozma çok sıkıntılı süreç ama iyi olacak sonucu sen histeroskopi işini ne yaptın olacakmisin

Bazen sıkıldigimiz bunaldigimiz donemler oluyo bazen pes ettigimiz oluyo ama guzel dusun ve hep inan olucak insallh diye sen elinden gelen herseyi yapmaya calis mücadeleyi hic birakma.cok kafana takarsanda bazen insan kotuyu dusununce o kotu sey basina geliyo bi nevi biz kendimiz cagiriyoruz hep iyi dusun.ilaca gelirsek merak etme duzenli icince cok cabuk dusuyor deger insallh rahmin kalinlasir guzel sonuclarini aliriz

Herşeyde bi hayır var Rabbim hayır lı olanı nasip etsin benimde iki hafta önce kontrolumde hicbir şey yoktu herşey normal dendi ama sızıntı yırtık olarak değil çok hafif bi delikten oluyormuş fark edilmesi zor dedi bu suyun bitmesi için biri suyun gelmesi ikinci böbrek mesane gelişmemesi üçüncü yutağın gelişmemesi bunlar hakkında bisey dediler mi benimkinin hepsi normal çıkınca tek ihtimal sızıntı dendi muhtemelen çok ince bi delik olduğu için görünme olmuyo ben ilk önce bebeğin birini alacaklar diğeri kalacak sandım doktor 4gun sonra pat diye ikisinide alacaz deyince sınır krizi geçirdim ve kanamam oldu o küçük delikte malesef açılıp büyüdü

Bana plesantada kan akisi azalmis ve buna bagli olarak cocuk suyu icmis ac cis yapmis bu olay bu sekilde tekrarlanmis ve suyu bitmis buyuk ihtimal beslenme kesilince bobrekte bi sıkınti yapmis olabilor cunku kuvozde de ayni sey oldu kakasini normal yapiyordu ama cisini tam istenilen kadr yapamiyordu vucudu odem yapti beslenmesini kestiler ama odem gitmiyordu cisini yaomadigi icin ultrasonla baktilar butun organlari saglam dediler ama tam olarakta bi neden bulamadilar.senin acında cok buyuk Allah sabir versin 2 sini kaybetmek cok zor ve birinde bisey yokken digerinden dolayi gitmesi Allahim sana tekrar 2 tane saglikli kucagina alamayi nasip etsin nasipte yoksa biseyler sebep oluyo ve sonlaniyo elimizden hic bisey gelmiyor helede bizim gibi bekleyip kavusanlar icin cok zor

Aynen bizim gibiler için çok zor inşallah bundan sonra hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olsun canım daha detaylı baktır bi dahakine senin muhtemelen böbreğe giden damarlarda daralma ile çişini vücuduna dağıtmış o yüzden tam yapamıyormuş bunun için detaylı ultrason muanesine bilen birinde yaptiraccaksin benim yigenimdede aynı sorun oldu kan sulandırıcı iğne kullanıyordu anne fark edilince iğnenin dozajı artırıldı tedavi edici yöntemler uygulandı doğunca hemen takibe aldılar aynı durum yine oluştu tedavi altında şimdi iyiye gidiyo sen bi pıhtılaşmana felan baktır benimde plesantaya giden damarlarda pıhtı oluşumu yüksek olabilir dedi o yüzden enfeksiyon olusturabiliyormus bunun için peridnal doktoruna detaylı muane ettirmek gerekliymiş başa gelince ögreniliyor inanıyorumki dua ile hayır lı olanı verecek Rabbim inancım tam o konuda

21.hafta detayli ultrasonda hersey normal cikmisti hatta doktor 3 hafta inceleme yapti ama hersey iyi dedi.ben simdi kan pihtilasmasi felan varmi diye araştirmaya gittim tahlil aldilar bide genetige yolladilar insallh birdaha boyle seyler yasamayiz

Aynen canim cok zorluyor ya bakiyorum insanlar neguzel hamile kaliyor bizde boyle ugrasiyoruz iyice
Moral bozuklugu her ay bir umutla baslayip husranla bitiyor kismet bakalim insAllah hayirlisi bu yuzden burayi cok seviyorum cunku hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz birbirimize destek oluyoruz yani artik 7ci denemeden sonra insana ginaa geliyor ama iste evlat hasretiyle yasiyoruz

Düşer canım çok etkili bi ilaç sen düzenini bozma çok sıkıntılı süreç ama iyi olacak sonucu sen histeroskopi işini ne yaptın olacakmisin

Canim olcam insAllah dusunuyorum hocayla konustum bakariz dedi kontrol edecekmis once gidisata gore yapariz dedi once sut hormon bir dussun birde ben yine aynisi oldum sabah kan geldi aksam kahverengi ve kesildi dogru duzgun adet bile olmuyorum artik ve karnimda tuhaf his var herseyden gicik kapiyorum gibi artik yuzumuz gulsun bizimde insAllah

Gülecek canım sen yeterki moralini yüksek tut herşey yoluna girecek şu hormonun düzelsin adetinde düzelir sen rahat ol streste etkiliyo herşeyi biliyorsun

Inşallah canım sonuçlarında çıksın duruma göre bakarsın ama detaylı ultrasonda organlara bakılıp tamam diyorlar ama bu dediğim bölümün hocaları en az yarım saat bakıyo herseyini tek tek inceliyo gözden kaçan bi durum olmuş benimki gibi hayırlısı bundan sonra herşey yolundagiderde bizde hayır lı bi şekilde kavuşuruz

Kizlar bugun gittim kafama gore tarlusal aldim vallaha cunku sadece sabah az akti 2 gun kahverengi akti tek cok az ped bile dolmaz tarlusal icicem iyice sokturur diye baslicam bakalim birakinca adetim iyi gelcekmi

Aslinda benimkiler 40 dakika incelemiskerdi ama nasip iste gorunmedi ama bana gore 24.haftadan sonra bi sıkınti oldu benim plesantada rahme yakin yerdeydi yeri tam duzgun degildi.hayirlisi artik bundan sonra insallh saglikli sihhatli kucagimiza aliriz

Doktorunada bir soyle bence kullandigini

Daha onceki kadin dogum doktorum vermisti bu doktorumda surekli yogun oyuzden eczaciya sordum tarlusali herkes alip kullanabilir dedi cunku buna adet bile denmez adetim deilim tek bir defa wc de kirmizi kan geldi digerleri hep kahverengi damla damla 1 gun surdu yani cok tuhaf vallaha kist desem oda yok doktor sknti yok dio ama bana gore sknti, sknti basiyor karnim davul gibi bakalim 6 gun kullancam bittiginde adetim insAllah dogru duzgun gelir

Hayırlısı canım amin inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip olur bu durumlar 20 ile 28 haftalar arasında gösteriyor artik organlar tam işlevine başlıyor ya nasipte olacakmış yaşadık ama bundan sonra perinatoloji alanında iyi bi doktor bulup detaylı ultrasonu ona yaptıracam bazı ihmaller çok can yakıyo yaşayarak görmüş oldum bundan sonraki dualarımı tam yapmaya çalışıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…