Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bu arada meraba kizlar en son kadinlar klubune 2014 yazmistim prolaktin derken seneler gecti ilk gebeligim 12 haftada kalp durmasi ile sonlandi ve kürtaj oldum ve 4 yıl boyunca bir daha hamile kalamadim bu 4 yıl icinde 2 aşilama bir tup bebek denemedi oldu ve hepsi başarisiz sonra baska merkezde 2.tup bebek denemem tuttu ve 27.haftamda bebegimin suyu bitmesiyle erken dogum oldu kizimi kuveze aldilar ama 5 gun yaşayabildi kaybettim kizimi acım cok taze ve cok ozluyorum.cok zor birseymis Rabbim kimseye yaşatmasin. 3 tanede dondurulmuş embriyom var doktor 3 ay sonra gelebilirsin dedi

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de 16 ay önce ilk denememde hamile kaldığım kızımı kaybettim. Acısı hiç geçmedi. Hasretim öyle çok ki, bebeklere bile bakamıyorum..hep onu arıyorum. Sonra iki deneme yaptım olmadı. İki ay sonra dondurulmuşlarla dördüncü denemeyi yapacağım. Sabırlar diliyorum sana da..

Rabbim sabrını bol versin hayırlısı ile sağ salim tutunup kavuşmak nasip olsun bazılarımız bu zorlu sınavdan geçiyoruz bebeklerimizi acısını dindirecek bi yol arıyoruz inşallah hepimiz bu sene bebeklerini kollarına alıp kavusur

Rabbim sabır versin canım inşallah en kısa sürede kucağını doldursun

Amin kizlar sagolun Rabbim isteyen herkezin kucagini boş birakmasin.tup bebek yaptirip negatif sonuc alip uzulmek cok acı sanirdim taki bu acıyı yaşayana kadr gozumun onunden gitmiyo hic bakislari elleri yuzu hareketi cok az bi zamani kalmisken kaybetmek ama inanyorum kizimin bi kardesı daha olucak insallh belki Allahim kizimin suretinde bir kiz vericek insallh.dogum sonrasi sütum geldigi icin dostinex kullanarak seviyeyi düşurduk ama benim prolaktin kalici beyinde hipofizde mikroadenom var baski yapiyor surekli yeni emara girdim bakalim hayirlisi

Ne denilebilir ki en büyük acı olsa gerek kelimelerin bittiği yerdeyiz dediğin gibi negatif sonuç evlat kaybetmenin yanında hiçbişey tam bir ay önce gitti benim minik kuzum da rabbim hepimize sabır versin

Ne denilebilir ki en büyük acı olsa gerek kelimelerin bittiği yerdeyiz dediğin gibi negatif sonuç evlat kaybetmenin yanında hiçbişey tam bir ay önce gitti benim minik kuzum da rabbim hepimize sabır versin
Amin cnm sen yavrunu kacinci haftada kaybettin

9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum şimdide hastalandım bu hastalanma bile zoruma gitti ama sonra dedim yapacak bişey yok rabbimden hayırlısını diliyorum
Rabbim sabir versin yavrularimiz ahirette bizi bekliyorlar orda kavuşcaz insallh meleklerimize

Amin cumlemize Sende ikizlerini kaybetmistin dimi seninde suyun bitmisti yanlis hatirlamiyosam doktorlar suyunun neden bittigini soyledilermi peki

Canim cevaplariniz icin tesekkurler ilk defa basima boyle bir is geldi sut hormonunda bakalim artik nasil olcak 8 tane hap var 1 ay kullancam dusermi sizce bu ay tedaviye baslayabilirmiyim ki ? Sizler nekadsr kullandiniz ve daha mi kolay gebelik elde ediliyor dostinexle

Yaklaşik 5 yildir prolaktin ile ugrasiyorum ben dostinex kullaniyorum baya etkili bir ilac cok çabuk düsüruyor yuksekligini ilk hamileligimi dostinex kullandim ay kalmiştim

Canim aynisini banada verdi 1 ayds dusuruyormu icinde 8 tane var carsamba ve cuma gunleri kullaniyorum bana yasmin hapi verdi kadin dogum biraktim onuda migde bulantisindan artik igrenc aklimdan cikmiyor o hapi birdaha asla icmem simdi sadece sut hormno kullaniyorum

Tüp bebekte ilk once prolaktini dusuruyorlar cabuk duser ilacla merak etme duştukten sonra ki ayda tup bebegi yaparlar canim benim o sekilde yapildi

Ben dostinexsi kan degerimdeki yukseklige gore kullaniyorum cok cikmadiysa 10 gunde 1 ama ilk baslarda bende hafta 1 tane senin gibi kullaniyordum artik bazen dozumu bile kendim ayarliyordum her ay kan verip endokronilojide takipteyim kan degerinde kac cikti prolaktin

Canim benimki 69 cikti senin peki ?

Birde 2 aydir sadece kahverengi adet kanamam var ilk gun kirmizi aksamina kahverengiye donusuyor 2/3 gun kahverengi akiyor doktor normal dedi ama bana gore degil son 2 aydir boyle

Canim benimki 69 cikti senin peki ?

Birde 2 aydir sadece kahverengi adet kanamam var ilk gun kirmizi aksamina kahverengiye donusuyor 2/3 gun kahverengi akiyor doktor normal dedi ama bana gore degil son 2 aydir boyle
O sekilde adet kanamanin olmasi prolaktinde aslinda yukseldikce adet olmani engeller bazilari adet gormuyo yuksekken banada bi kere o sekil olmustu bi ay sadece kahverengi olmustum prolaktin dustukce bi sonraki ay kirmiziya dondu.ben yeni dogum yaptigim icin sütüm fazlaydi baya akiyordu oyuzden 2 kere ust uste ictim durmasi icin 40 kim cikinca tekrar kan verip bakicaklar kaca yukseldi veya dustu ona gore tekrar belirlicekler ilaci

Canim bu sekilde tup bebek olurmu sence buda adetten sayilirmi ? Aslinda durumu anlatayim
Ben 2 aydir dondurulmuslara baslamistim ama 2 aydir rahimjm kalinlasmadi daha sonra estrofem kullaniyordum onu birakinca kanamam oldu yani kahverengi akintim simdi tekrar adetim ama bu normal adet gunum ama suan yine kahverengi kanamam var ve ben taze dusunuyordum bu sefer sence olurmu ki ? Yarin doktora gidicem gerci ama suan cok merak ediyorum simdi damla seklinde koyu akintim var ben hicbisey anlamadim bana dogum kontrolu vermisti ve sut hormon ilaci dogum kontrol hapini biraktim migde bulantisindan acaba ondanmi kanamam oldu digcem ama onu birakali 6 gun oldu ve bugun benim normal adet gunum dogum kontrolu 4 gun kullandim tek

Amin cumlemize Sende ikizlerini kaybetmistin dimi seninde suyun bitmisti yanlis hatirlamiyosam doktorlar suyunun neden bittigini soyledilermi peki
Evet canım ikizlerimi kaybettim kızımın suyu bitti nasıl oldu anlamadım sızıntı veya lavabodayken bir anda gidebilir dediler fark etmedim huzursuz hissettim kendimi gittiğimde suyumun az olduğunu enfeksiyon değerimin arttığını söylediler enfeksiyondan kaynaklı dendi benim pıhtılaşma sorunum vardı doktorum bırakırdı iğneyi gerek yok dedi prof danıştım pihtilasip bi damarın enfeksiyon yaratacağını söyledi ama geçen hafta histeroskopi oldum yine tedaviye başlamıştık gebelik değeri cıktı sonra düştü değerim bebeğin tutunup düştüğünü söyledi histeroskopidede rahimde septum cıktı buda bebek kaybı yaratıyormuş ne dusunecegimizi şaşırdık bir hafta hastanede yattım ikizlerde dayanalım dedim ama kızımın kordonu gelince düşüğü başlattılar oğlumda hicbir sorun yoktu oda sessiz sedasız veda etti iki acı çok zor geldi genetik araştırma yapalım dediler ben istemedim o küçücük bedenlerine kıyamadım yüzlerini hiç unutamıyorum Rabbim sabrımızı bol versin herkes bidaha olur diyo ama o birdaha bizim gibi olanlar için öyle bi mucizeki ikinci adetimde gidecem eğer normal derse transfer için başlayacam inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini versin bidaha kimseye bu acıları yasatmasin

Canim ben ikizleri normal dogum yaptigim icin sütüm geldi hastanedeyken dostinexe başlattılar düzenli kullanmak gerekiyor bu ilacı düşürüyor değeri inşallah sen kullan düşer tedavinde olumlu ilerler büyük ihtimal kalinlasmani etkileyen faktör bu olabilir mide bulantısı için bitkisel haplar var onu söyle doktoruna ikisini bir kullan çok emek veriyorsun inşallah mükafatını görürsün

InsAllah canim benim Rabbim hepimize tez zamanda verir insAllah ama bu sekilde bu ay baslayabilirmiyim tedavi boyuncada dostinexi kullancakmiyim ki acaba off vallaha kafam cok dolu artik dogru duzgun adet olmuyorum 2 aydir ve 7 denemem var dondurulmuslarda 2 defa rahimim kalinlasmadi onu saymiyorum bile gebe kaldim 2 defa dusuk artik yani iyice bunaldm skldim vallaha suan 4 ilac ictim dostinexten 2 haftadir iciyorum ama 2 haftada sonucu alirmiyim ki tedavi boyunca dusermi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…