Heesey oi gidiyo aslinda sadece carsamba gunu nu bekliyorz test yapmak bu bnm 3.denemw zatn ama korkmaya basladmPembe degilde kahvemsi bazende hafif yeşil tarzda geliyordu oda orda ilacin birikmesinden dolayi oldugunu dusundum ben onceki tup bebekte oyleydi .korkup kemdini panik yapmamaya calis şunu dusun hep o bebegin bu dunyada bi kaderi varza o bi sekilde tutar.dua et bekle bakalim ama doktorunuda bi bildir bu durumu bakalim
Kaçıncı gününüz? 5.gün embriyosu, 2.günüm ve solda hafif bir çekilme dışında hiçbir belirtim yok bu denememde..B
Beklemediyim valla bakalim pozitif olucakm.
Korkma iyi olur insallah hersey carsamba ikimizde pozitif sonucu aliriz insallhHeesey oi gidiyo aslinda sadece carsamba gunu nu bekliyorz test yapmak bu bnm 3.denemw zatn ama korkmaya basladm
Ins hepimiz istedigimiz guzel haberleri alicaz senin ee akıntın oluyomuK
Korkma iyi olur insallah hersey carsamba ikimizde pozitif sonucu aliriz insallh
Amin insRabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah sonuçlar güzel olur burda doğum haberlerimizi veririz
Çok üzgünüm..Benimde carsamba sonucu alicaz 5.gun embriyosu 2 tane koydular benimde 3.tup bebek denemem bi onceki kizimi 27 haftalikken kaybettim ocak ayinda
Canım çok zorlu süreçlerden geçiyoruz inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun olumsuz düşünme bebeğinin sana sarıldığını hisset iyi olacak Allahın izni ileÇok üzgünüm..39 yaşındayım. benim 4.denemem..ilk denemede kızıma hamile kaldım(5.gün embriyosu taze transfer ile). 22 haftalıkken hidrosefali nedeniyle tahliyesi istendi ve doğumla kaybettim güzel yavrumu 1,5 yıl önce..2.denemem dondurulmuş doğal siklustu (3.gün embriyosu) ve tutmadı. 3.denemem yine 5.gün dondurulmuş embriyosuydu, ilaçlı tedaviydi ve boş gebelik yaşayıp 7.haftada kürtaj oldum. Bu kez de 5.gün embriyosu. Mikroçip yapıldı ve serum kullandım. İlaçsız tedavi; ama sol kasığımdaki ağırlık dışında hiçbir belirtim yok. Yine olmadı diye düşünüyorum ister istemez. Bugün 3.günüm, sonucum perşembe günü..
Umarım canım, sen de..Canım çok zorlu süreçlerden geçiyoruz inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun olumsuz düşünme bebeğinin sana sarıldığını hisset iyi olacak Allahın izni ile
Yok benim akintim olmuyo jelde vermedigi icin hatta hic bi belirtide yok ne agri goguslerde hassasiyet felan bakalim hayirlisiIns hepimiz istedigimiz guzel haberleri alicaz senin ee akıntın oluyomu
Evet canım herkesin merkezi farklı teknikler kullanıyo ilaçlar farklı oluyo inşallah sonu hepimiz için iyi olurSanirim herkez farkli tedaviler goruyo bn zeynep kamilde yaptrdim
Benim progestron hormon degerim bayagi yuksek cikti o yuzden jel vermedi bnde acibadem de yaptrdimSanirim herkez farkli tedaviler goruyo bn zeynep kamilde yaptrdim
Sen nasilsin cnm kalp atisini dinlemeye gittin mi?Evet canım herkesin merkezi farklı teknikler kullanıyo ilaçlar farklı oluyo inşallah sonu hepimiz için iyi olur
Iyiyim canım herşey yolunda şimdilik haftaya perşembe günü gidecem daha keseyi göreceğiz ondan 15 gün sonra kalp atışı inşallahSen nasilsin cnm kalp atisini dinlemeye gittin mi?
Hadi hayirlisi guzell haberlerle gel insallhIyiyim canım herşey yolunda şimdilik haftaya perşembe günü gidecem daha keseyi göreceğiz ondan 15 gün sonra kalp atışı inşallah
MerhabaMerhaba canim benimde ilk transfer olmadi 2. de dondurulmus 2 tane 5. gun 5aa 4ab transfer oldu malesef negatif sonuclandi hersey cok iyiyidi yasimda genc bir aciklama yapilmadi 1 tane dondurulmusumuz var ne tavsiye edersin 2. de farkli birsey yaptiniz mi ?
Benim de sadece kaşıkta ağrı vardı fakat ilaçtan diye korkuyordum çok şükür tutundu. Allahım inşallah sizinki de tutunmuşturÇok üzgünüm..39 yaşındayım. benim 4.denemem..ilk denemede kızıma hamile kaldım(5.gün embriyosu taze transfer ile). 22 haftalıkken hidrosefali nedeniyle tahliyesi istendi ve doğumla kaybettim güzel yavrumu 1,5 yıl önce..2.denemem dondurulmuş doğal siklustu (3.gün embriyosu) ve tutmadı. 3.denemem yine 5.gün dondurulmuş embriyosuydu, ilaçlı tedaviydi ve boş gebelik yaşayıp 7.haftada kürtaj oldum. Bu kez de 5.gün embriyosu. Mikroçip yapıldı ve serum kullandım. İlaçsız tedavi; ama sol kasığımdaki ağırlık dışında hiçbir belirtim yok. Yine olmadı diye düşünüyorum ister istemez. Bugün 3.günüm, sonucum perşembe günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?