Pko var canım bndeİnşallah canm sizde tam olarak sorun neydi
Evwt insallah yarında snn haberine sevincezzzzAy Allahım darısı bizlere Poly senle akıntıdan bahsetmiştik umarım bende senin gibi pozitif alırım :)
Eki Görüntüle 1951471 kızlar kocam suprizyptiii
Ne güzel mutluluklar canm Allah tatamina erdirir inşallah hayrlisylaEki Görüntüle 1951471 kızlar kocam suprizyptiii
Amin cnm insallahNe güzel mutluluklar canm Allah tatamina erdirir inşallah hayrlisyla
Tebrik ederim canım gözün aydın Allah kucağına almak nasip etsin darısı başımızaHAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
Amin canım darısı hepinizin başına.Bu arada sabah benden kahverengi bisey gelmisti kızlar onu söylemeyi unuttumTebrik ederim canım gözün aydın Allah kucağına almak nasip etsin darısı başımıza
Canım çok sevındım senın adınaEki Görüntüle 1951471 kızlar kocam suprizyptiii
Amin canım darısı hepinizin başına.Bu arada sabah benden kahverengi bisey gelmisti kızlar onu söylemeyi unuttum
canım kahverengi akıntıyı doktoruna haber vermelisin. aspirin vs kullanıyorsan kesebilirler kanamaya dönmesin allah korusunAmin canım darısı hepinizin başına.Bu arada sabah benden kahverengi bisey gelmisti kızlar onu söylemeyi unuttum
Tutunma kanamasiymis bazı kadınlarda oluyormuş bebek tutunurken öyle dedilercanım kahverengi akıntıyı doktoruna haber vermelisin. aspirin vs kullanıyorsan kesebilirler kanamaya dönmesin allah korusun
Testi pazar günü tekrarlicam inşallah değerim artar kızlar.Hemşire kız 50lerde 60larda olsa değeriniz supheli bakabilirdik artacağına ama değeriniz iyi artar dedi ve şuan 4haftalik kabul ediyolarmişEvet polycim doktoruna haber verdin mi ne dedi testi tekrarlıcak mısın
Hummey sende yarın havalara uç inşallah kardeşimHummey
canım tutunma kanaması 6-8.günler oluyor. gebelik pozitif çıktıktan sonra gelen akıntıyı haber vermelisin benimde oldu 2 haftadır her gün iğne yaptırıyorum[/QUOTE
Sen hamile misin peki? Belirtilerin var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?