Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

S
Olmadı..sonucu bile alamadan normal regl kanamam başladı. 4.denememdi. Kızımı kaybetmiştim. Bu hikayem de bitti. Hayırlısı olsun.
Çok üzüldüm size. Benimde yarın test günüm o kadar korkuyorum ki sonuçla yuzlesmekten test bile yaptırmak istemiyorum.

Bana 45 yasindaki hastaya bile boyle bisey olmadi dediya ama sende tabiki kaliteli yumurtalar var biraz destekleyib onlari bulmamiz gerek olmazsa donasyon olucak normalde yasim biraz fazla olsaydi direk donasyon diycektim dedi
Canım bak benim ilk tedavimde 12 yıl önce 17 yumurta toplandı 3 embriyo kaldı ikincide 18 yumurta 1 tane kaldı ama o zaman labaratuar şimdiki gibi değildi embriyolar hep ortamından çıkarılıp bakıldığı için bozulma çok oluyordu gecem sene yaptırdım 35 yumurta toplandı 9embriyo kaliteli kaldı bebeklerimi kaybettim felan zor bi süreçti geçtiğimiz aralıkta tekrar yaptırdım 17 yumurtadan 6 embriyo kaldı yaşım 33 senin donasyona ihtiyacın yok bana doktorumun dediği kaliteli yumurta bizim doğru tedavi uygulamamizla alakalı gerisi embriyolağa kalıyor bazı kişilerde 5. Güne gitmiyo embriyolar o yüzden 3.gün dolduruyorlar onuda kendileri bilecek 3.günde hiç kötü değil anneye uyumu sağlamak istiyo bazı embriyolar o yüzden avantajda olabilir canım iyi düşün araştır hem maneviyatını hemde maddiyatini yorma

Olmadı..sonucu bile alamadan normal regl kanamam başladı. 4.denememdi. Kızımı kaybetmiştim. Bu hikayem de bitti. Hayırlısı olsun.
Hikayem bitti diye bisey yok uzme kendini pes etmek yok canim yine kalkicaksin ayaga ben nice kimseler gordum 9.denemede olan hemde ikiz Allah sana elbet bi kapi acicaktir uzme lutfen kendini bi ablam vardi artik gram umudu kalmamisti tek yumurtasi oluşmuştu ve o embriyo tutundu oldu yavrusu 20 seneden sonra umudunu kaubetmek yok

Amin canim cumlesine insallah
rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bana 45 yasindaki hastaya bile boyle bisey olmadi dediya ama sende tabiki kaliteli yumurtalar var biraz destekleyib onlari bulmamiz gerek olmazsa donasyon olucak normalde yasim biraz fazla olsaydi direk donasyon diycektim dedi
Bisey soylim senin doktor baya bi uydurmus bu kadr yumurtasi olan bi insana yumurta donasyonu oneren bi doktor gormedim kendi beceriksizligini demiyo baska seyler uyduruyo bence degistr klinigi yazik gunah

Verdim, akşama doğru aranacağım..crinone jel.de çok hafif kahverengimsilik oluşmuş..boş gebeliğimde de benzer bir durum olmuştu. Ben her sonuca hazırlıklıyım şu an..
Ben de de geliyor sürekli kahve rengi tortu. Kontrol için gittik keseyi gördük jel tahriş ediyor olabilir dedi doktor. Ama hala korkuyorum. İnşallah sizin de pozitif olur

Ben de de geliyor sürekli kahve rengi tortu. Kontrol için gittik keseyi gördük jel tahriş ediyor olabilir dedi doktor. Ama hala korkuyorum. İnşallah sizin de pozitif olur

Sen ne zaman transfer olmuştun?

Benim de kahverengi tortum oldu sabah..bir sıkıntı olduğunu anladım, daha önceki boş gebeliğimden..Sıfır çıktı değerim. Kanamam da başladı, hiç belirtisiz hem de..

Benim de kahverengi tortum oldu sabah..bir sıkıntı olduğunu anladım. Sıfır çıktı değerim. Kanamam da başladı, hiç belirtisiz hem de..
Allahım en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin ben hamileyim ama hala ara ara geliyor o tortu. Ben de korku oluyor daha önce de kaybım oldu. Üzülme demekle geçmiyor biliyorum canım ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri çok yaşadım. Allahım en kısa zaman da hayırlı bir evlat ile evinizi şenlendirsin

Ben daha keseyi görmeye gitmedim de ondan sordum canım. Kalp atışını duydun mu peki?
Benim kan gelmişti ya o zaman doktorum çağırdı kanama var mı rahimde bakalım diye. Rahimde kanama görmedi çok şükür. Çok minikti kesesiyi gördük içinde bebeği de ama kalbi duymadık. Ekstrem bir durum diye çağırdı yoksa kalp atışını duymaya salı günü gideceğiz. Allahım hayırlı haberle gelelim inşallah. Üzüntü korku ile değil huzurla gidelim kontrollerimize . Aminn

Hmm anladım canım. Ben de Cumartesi gideceğim de niye böyle bekledim diye düşünecektim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sağol canım, benim ilk denememden kızım vardı. Canımın içi. Hidrosefaliden dolayı tahliye ettiler. Doğurdum, toprağa verdim prensesimi, 19 ay önce..onu çok özlüyorum. 39 yaşındayım. 4.denememdi bu. Biraz toparlanayım, birkaç ay sonra tekrar yumurta çoğaltma iğneleri, opu vb sil baştan başlayacağım. Kızım taze transferdi. 3 deneme de en iyi kalite embriyolara mikroçipli dondurulmuş yapıldı. 1 dondurulmuşum var kalan; ama dondurulmuş istemiyorum artık. Taze transfer istedim. Yumurtam geç büyüyünce progesteronum 1'in üzerine çıkıyor, doktorum yapmıyor. Dondurulmuşta da olmuyor. Reglim bitince rahim filmi çektireceğim. Yapılmadık bir o kaldı çünkü..biyopsiler, rahim çizdirme, genetik testler vb hepsi yapıldı.

Dr aradı test yaptın mi diye yapmadım dedim eğer pozitifse serum takicim dedi cesaretim yok dedim.

Canım hakkında hayırlısı olsun ama herşey yapılmış neden rahim filmini önce istememiş doktorun ben bebeklerimi kaybettim bi sonraki tedavim kimyasal oldu bana rahim filmi çektirelim dedi ben önce çektirdim dememe rağmen olsun görmek istiyorum dedi iyikide yaptırmışim rahimde sıkıntı vardı düzeltti çok şükür bu tedavide yüzüm güldü Rabbim sanada inşallah böyle mucize nasip etsin rahim filmi çok önemli eskiden rahim filmi olmadan tüp bebek yapmıyorlardı şimdide hiç önemsemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…