- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Daha az vurup yumurtalarin kalotesini arttirmalari cok yumurta elde etmisler ama kalite olarak iyo degildi demmeki yazik o kadr yumurtayi heba etmisler insallh bidahaki tedavide saglikli sonuclar elde edersin takma kafana benimde 3.tup bebek denenem220/225
Hayırlı olsun..sağlıkla olsun inş. Benim de yarın test günüm..108 cikti degerim kizlar
acaba 5. güne kadar dayanmaması yumurta mı yoksa spermle mi alakalı ??Kizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
hayırlısı olsun inşallah hakkınızda... dondurulup sonra mı transfer olacaktı yoksa taze transfer mi yapılacaktı.. bence gidin merkezle görüşün bu konu hakkında.. neden böyle olmuş.. 3 . gün transfer neden yapılmamış... ??Kizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
Hadi hayirlsii senden de guzel haberler aliriz insallhHayırlı olsun..sağlıkla olsun inş. Benim de yarın test günüm..
İnş canım. Durdu durdu hiç sancı olmadı. Şu an rahmimde çok sancı var. 9.günüm.Hadi hayirlsii senden de guzel haberler aliriz insallh
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin108 cikti degerim kizlar
Öyle düşünme arkadaşım 3.gün embriyosu ile doğum yaptı bile kendine bebeğine inan moralini yüksek tutMerhaba arkadaşlar benim ikinci denemem geçen hafta p tesi transfer yapıldı 2 tane 3. Gun embriyosu koyuldu. Test günüm cuma ama yapıcak cesaretim yok . Çok korkuyorum. Dr o kadar çok şey yaptı ki eğer tutmazsa daha da tutmaz heralde. Moralim çok bozuk. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum?
Canım çok yumurtada bu sorunlar cikiyo ama ilaçlarının dozunumu ayarlayamadılar acaba bilemiyorsun nasip bi arkadasiminda böyle oldu ama sonraki tedavide embriyolar sağlam kaldı şükür diyecek birşey bulamiyorumKizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
Canım merkezle konuş bu kadar yumurtanın ilerlemeleri nasıl oluyo en başta konuşma şekilleri bile tuhaftı sizin spermlerde sıkıntı varmıydı yumurtanın kalitesi sana doğru tedavinin uygulanacağı ile alakalı 5.güne kalmayacaksa 3.günden dondurup transfer eterlermiş nasıl bi laboratuar ekibi var konuşmaları acayip nerde yaptırdın canımKizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
Benimde aynisi oldu dun hatta daha fazlaydi sanci sag kasigimda ozellikle baslarda bak hoc agrim olmadi iyiye isaret diye düsun canim belki yerlesiyordurİnş canım. Durdu durdu hiç sancı olmadı. Şu an rahmimde çok sancı var. 9.günüm.
Sagol canimm hep beraber yavrularimizi kucagimiza aliriz insallhGözün aydın canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin
Ne bilim ya çok yıpranmış artık. ..Öyle düşünme arkadaşım 3.gün embriyosu ile doğum yaptı bile kendine bebeğine inan moralini yüksek tut
Öyle düşünme bak iyi olacak çok zor bir psikoloji böyle tedaviden geçip sağlam kalmak zor ama inancını tam tut iyi bir psikoloji her zaman sana daha yararlı olacak Rabbim gönlündekini hayırlısı ile versin inşallahNe bilim ya çok yıpranmış artık. ..
Peki araya ne kadar mesafe koydular yani hangi aralikda yapildi ikincisi? Kac yumurta oldu ve tutdumu?Canım çok yumurtada bu sorunlar cikiyo ama ilaçlarının dozunumu ayarlayamadılar acaba bilemiyorsun nasip bi arkadasiminda böyle oldu ama sonraki tedavide embriyolar sağlam kaldı şükür diyecek birşey bulamiyorum
Yaa canım maşallah108 cikti degerim kizlar
İnşallahÖyle düşünme bak iyi olacak çok zor bir psikoloji böyle tedaviden geçip sağlam kalmak zor ama inancını tam tut iyi bir psikoloji her zaman sana daha yararlı olacak Rabbim gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah
Çok üzüldüm kliniği değiştirmeyi dene canimKizlar doktorla gorustum oda sok oldu o kadar yumurta icinden 25den sadece 12 hucre varmis ve kalitesi cok dusuk diye kayda alinmis daha sonra 9 embrion olmus fakat bir gun sonra hepsi inkisaftan kalmis. Bende sebeb ne diye diye agladim zaten yiprandim paranin cok az bi kismini geri vereceklerini. Iki ay yumurtalarin kalitesinin artiirilicagi ve sonrasinda da az miktarla ikonciyi yapma sozu verdi. Bu yasta 26) boyle biseyle ilk kez karsilasiyoruz dedi ikinci deneme dede aynisi oluraa donasyonla yapicaz yani baskasinin yumurtasi... bilemiyorum artik cok tukendim hem maddi hem manavi hemde fiziksel olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?