Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Evet gebelik testi yaptırcam de bakarlar ay hatta git yaptır bu akşam meraktan öldüm bende

pOly_ hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah Hummey inşallah seninde bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz.

pOly_ hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah Hummey inşallah seninde bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Amin hepimize nasip eylesin Rabbim tez zamanda tüm isteyenlerin dualarıni kabul eder inşallah

Doktorum aramış eşimi hemen yaptırsın diye çıktım hastaneye gidiyorum bende :) dua edin bana bende hamileyim diye bagırıyım burda :)
İnşallah kardeşim inşallah hayırlı haberini 4gözle bekliyorum

Doktorum aramış eşimi hemen yaptırsın diye çıktım hastaneye gidiyorum bende :) dua edin bana bende hamileyim diye bagırıyım burda :)
İnsallahhhhhh canm seni bekliyoruz hamileyim haberini verirsn insallah

Verdim canım doktor halime acıdı dogumevinde yapılıyo dedi bende kim gidecek hocam dedim yoruldum zaten alışmışım evde yatmaya fazla ayakta kaldım :) 1 buçuk saate çıkacak inşallah
Ay bende heyecanlandım allah yüzünü güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…