Evet gebelik testi yaptırcam de bakarlar ay hatta git yaptır bu akşam meraktan öldüm bendeBen giriş yaptırırken gebelik testi mi yaptırmak istiyorum deyim o zaman. Bende yaptırdım bi kere ama gebelik için gitmemiştim başım dönüyordu gitmiştim gebelik var mı demişti olabilir demişti tabi korunmadıgımız için :) öyle yaptırmıştım
Evet gebelik testi yaptırcam de bakarlar ay hatta git yaptır bu akşam meraktan öldüm bende
Amin hepimize nasip eylesin Rabbim tez zamanda tüm isteyenlerin dualarıni kabul eder inşallahpOly_ hayırlı olsun canım çok sevindim.Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah Hummey inşallah seninde bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İnşallah kardeşim inşallah hayırlı haberini 4gözle bekliyorumDoktorum aramış eşimi hemen yaptırsın diye çıktım hastaneye gidiyorum bende :) dua edin bana bende hamileyim diye bagırıyım burda :)
İnsallahhhhhh canm seni bekliyoruz hamileyim haberini verirsn insallahDoktorum aramış eşimi hemen yaptırsın diye çıktım hastaneye gidiyorum bende :) dua edin bana bende hamileyim diye bagırıyım burda :)
Kan verdinmi cnm naptinHummey
İnsallahhhhhh canm seni bekliyoruz hamileyim haberini verirsn insallah
Dualarimz seninleİnşallah canım çok çok dua edin bana olur mu bekliyorum bakalım :)
Ay bende heyecanlandım allah yüzünü güldürsün insallahVerdim canım doktor halime acıdı dogumevinde yapılıyo dedi bende kim gidecek hocam dedim yoruldum zaten alışmışım evde yatmaya fazla ayakta kaldım :) 1 buçuk saate çıkacak inşallah
Hayırlısı olsun inş cnmİnşallah canım çok çok dua edin bana olur mu bekliyorum bakalım :)
Ne kadar kaldı ne zamn soyliceklerBeklemek çok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?